Cuphead + 20 игр - Steam - Regionsfri

Efter betaling vil du modtage en unik Steam-konto med Cuphead-spillet, som kun kan bruges offline. For at gøre dette skal du downloade og installere spillet fra Steam-biblioteket, logge ind på det og derefter afslutte og vælge "offline"-tilstanden i øverste venstre hjørne af Steam. Kontoen kan også have andre topspil, omkring 20 af dem. Ved at købe en konto får du personlig adgang til den og kan begynde at spille umiddelbart efter købet. Det er vigtigt at huske, at kontoen kun leveres til spillet, og at enhver anden handling med den er forbudt.

MediaSoft, der sælger Steam-konti, har været på spilmarkedet i 20 år og leverer gennemtestet kvalitet. Mere end 220 tusind salg og over 25 tusind positive anmeldelser bekræfter virksomhedens pålidelighed. Kontoen har ingen territoriale begrænsninger - REGIONSFRI, og er velegnet til brug i ethvert land. Sprog, der understøttes på kontoen: russisk, engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk, tjekkisk, japansk, koreansk, polsk, portugisisk (Brasilien), forenklet kinesisk, spansk (Latinamerika), traditionel kinesisk.

For at begynde at bruge din Steam-konto offline, skal du følge disse trin:

  1. Installer Steam på din computer.
  2. Log ind på Steam med det modtagne login og password, og sørg for at klikke på "husk login og adgangskode".
  3. Download og installer spillet fra Steam-biblioteket.
  4. Log ind i spillet, indtil menuen eller indstillingerne vises.
  5. Afslut spillet.
  6. På Steam, i øverste venstre hjørne, klik på "Steam - Offline Mode".
  7. Nu kan du starte spillet.
  8. Det er vigtigt ikke at skifte fra offlinetilstand til den samme konto i onlinetilstand for ikke at afbryde andre brugeres downloads.

Hvis du har yderligere spørgsmål inden køb, kan du kontakte sælgeren via online chat eller sende en e-mail. Det er vigtigt at huske, at sælgeren ikke er ansvarlig for tekniske problemer ved lancering af spillet eller uoverensstemmelse mellem pc- og systemparametre. Alle sådanne problemer kan løses gennem den officielle tekniske support fra udgiverne.

Velkommen til vores digitale varebutik! Vi er glade for at kunne præsentere dig for et digitalt produkt - spillet Cuphead sammen med 20 andre topspil på Steam-platformen. Kontoen er fuldstændig fri for territoriale begrænsninger - Region Free, som giver dig mulighed for at bruge den til at spille i ethvert land.

Cuphead er et vidunderligt spil skabt i stil med gamle tegnefilm fra 1930'erne. I den vil du spille som hovedpersonen Cuphead, der kæmper sammen med sin bror Mugman mod forskellige chefer for at tilbagebetale den gæld, de tog fra djævelen. Dette spil vil helt sikkert appellere til fans af arkadespil og platformspillere.

Udover Cuphead er andre topspil også tilgængelige på kontoen, omkring 20 af dem. Alle spil er udvalgt med spillere i tankerne, så du finder noget for dig selv her.

Kontoen stilles til rådighed for dig personligt og har garanteret ingen virus eller skjulte scripts. Du kan begynde at spille umiddelbart efter betaling, uden at spilde tid på at installere spil eller søge efter de nyeste versioner.

Det er vigtigt at bemærke, at kontoen kun er til spilbrug, og enhver handling, der overtræder brugsbetingelserne, er forbudt.

Vi garanterer kvaliteten af ​​vores produkter, da vi har været på spilmarkedet i mere end 20 år og har mere end 220 tusind salg. Vores Webmoney-forretningsniveau er 550, og antallet af positive anmeldelser er over 25 tusinde.

Smukt HTML-sidedesign hjælper dig med nemt at finde de oplysninger, du har brug for, og træffe det rigtige valg. Hvis du har spørgsmål, er vores ledere altid klar til at hjælpe dig via online chat eller e-mail.

Når du køber hos os, kan du være sikker på kvaliteten og pålideligheden af ​​vores produkter. Vi værdsætter hver enkelt af vores kunder og er klar til kun at yde den bedste service!

Denne genstand er et digitalt produkt, der inkluderer en Steam-konto med spillet Cuphead og omkring 20 andre topspil. Kontoen er fuldstændig fri for territoriale begrænsninger - Region Free, som giver dig mulighed for at bruge den til at spille i ethvert land. Sprog, der understøttes på kontoen: russisk, engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk, tjekkisk, japansk, koreansk, polsk, portugisisk (Brasilien), forenklet kinesisk, spansk (Latinamerika), traditionel kinesisk.

Efter betaling vil du modtage et login og adgangskode til din Steam-konto, som kun kan bruges offline. For at gøre dette skal du downloade og installere spillet fra Steam-biblioteket, logge ind på det og derefter afslutte og vælge "offline"-tilstanden i øverste venstre hjørne af Steam. Kontoen kan også have andre topspil, omkring 20 af dem.

Cuphead er et vidunderligt spil skabt i stil med gamle tegnefilm fra 1930'erne. I den vil du spille som hovedpersonen Cuphead, der kæmper sammen med sin bror Mugman mod forskellige chefer for at tilbagebetale den gæld, de tog fra djævelen. Dette spil vil helt sikkert appellere til fans af arkadespil og platformspillere.

Kontoen stilles til rådighed for dig personligt og har garanteret ingen virus eller skjulte scripts. Du kan begynde at spille umiddelbart efter betaling, uden at spilde tid på at installere spil eller søge efter de nyeste versioner.

Det er vigtigt at bemærke, at kontoen kun er til spilbrug, og enhver handling, der overtræder brugsbetingelserne, er forbudt. Sælger er ikke ansvarlig for tekniske problemer ved lancering af spillet eller uoverensstemmelse mellem pc- og systemparametre. Alle sådanne problemer kan løses gennem den officielle tekniske support fra udgiverne.

MediaSoft, der sælger Steam-konti, har været på spilmarkedet i 20 år og leverer gennemtestet kvalitet. Mere end 220 tusind salg og over 25 tusind positive anmeldelser bekræfter virksomhedens pålidelighed. Hvis du har yderligere spørgsmål inden køb, kan du kontakte sælgeren via online chat eller sende en e-mail.

Når du køber hos os, kan du være sikker på kvaliteten og pålideligheden af ​​vores produkter. Vi værdsætter hver enkelt af vores kunder og er klar til kun at yde den bedste service!


***


Elementet er en delt Steam-konto, der inkluderer Cuphead og omkring 20 andre topspil og tilføjelser, der er tilgængelige til download og offlinespil. Kontoen er sælgers personlige konto og udleveres efter betaling. Kontoen har ingen territoriale begrænsninger og er velegnet til at spille i ethvert land. Spilsprogene inkluderer russisk, engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk, tjekkisk, japansk, koreansk, polsk, portugisisk (Brasilien), kinesisk (forenklet), spansk (Latinamerika), kinesisk (traditionelt).

For at bruge din konto skal du installere Steam og logge på den med det angivne brugernavn og adgangskode. Herefter kan du downloade og installere Cuphead-spillet fra Steam-biblioteket, gå ind i det, indtil menuen eller indstillingerne vises, afslutte spillet og tage Steam offline. Du kan derefter starte spillet og spille det offline. Det er vigtigt ikke at skifte fra offline-tilstand til den samme konto i online-tilstand, for ikke at afbryde download af spil til andre brugere.

Sælger er ikke ansvarlig for tekniske problemer under opstart eller i spillet, samt for uoverensstemmelser mellem pc- og systemparametre. Alle sådanne problemer bør løses gennem udgivernes officielle tekniske support.

Sælgers garantier inkluderer 20 års erfaring på spilmarkedet, mere end 220 tusind salg og over 25 tusind positive anmeldelser samt Webmoney-forretningsniveauet - 550 og en 1-årig kontogaranti.

En vigtig betingelse for at bruge en konto er at spille retfærdigt og uden at bruge snydekoder. Hvis køber har yderligere spørgsmål inden køb, kan du kontakte sælger via online chat eller skrive på e-mail.


***


  1. Cuphead er et fantastisk spil med stilfuld grafik og vanedannende gameplay!
  2. Det fremragende udvalg af spil inkluderet med Cuphead er en fantastisk mulighed for at prøve noget nyt.
  3. At købe Cuphead og 20 spil er en fantastisk investering i din tid og underholdning.
  4. De mange forskellige spil, der følger med Cuphead, giver dig mulighed for at nyde forskellige genrer og spiltyper.
  5. Cuphead er et fantastisk spil for dem, der elsker udfordringer og gambling.
  6. At købe Cuphead og 20 spil giver dig adgang til et væld af fantastiske spil på Steam.
  7. Den regionsfri version giver dig mulighed for at nyde spil uden nogen begrænsninger eller problemer.




Ejendommeligheder:




Cuphead er et fantastisk spil med en unik stil og utrolig smuk grafik.

20 spil i ét sæt er en fantastisk mulighed for at prøve noget nyt og diversificere dit tidsfordriv.

Steam er en praktisk platform til at købe og lancere spil med et stort udvalg af spilprodukter.

Regionsfri - en fantastisk mulighed for at købe et produkt uden begrænsninger for dets brug i forskellige regioner i verden.

Et digitalt produkt er en bekvem måde at få et produkt på uden at skulle forlade dit hjem og vente på levering.

Cuphead er et spil, der får dig til at tænke og træner din reaktion og logiske tænkning.

20 spil i ét sæt er et godt tilbud for spilelskere, der ønsker maksimal variation til en overkommelig pris.

Steam er en platform med et praktisk spilstyringssystem og muligheden for at skabe dine egne spilfællesskaber.

Region Free er en mulighed for at give varer til venner eller slægtninge i andre regioner i verden.

Et digitalt produkt er en miljøvenlig måde at købe et produkt på, som ikke kræver brug af papiremballage eller langdistancetransport af varer.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.2
(43)