Cs:Go (Prime Status) ⭐ Beholdning + garanti?

Produktbeskrivelse Efter betaling har du adgang til:

  • Lej en Steam-konto med spillet CS:GO Prime Status i 24 timer
  • Kontoen er garanteret at have beholdning (fra 1 til 1999 rubler)
  • Der er ofte ekstra spil på kontoen, dette er en bonus
  • Konto uden blokering på CS:GO
  • E-mail og andre data kan ikke ændres

Garanti

  • Det er strengt forbudt at spille med snydekoder
  • Krav vil kun blive accepteret, hvis produktet ikke svarer til beskrivelsen
  • Alle konti er fuldstændig lovlige

Sikkerhed Du spørger måske, hvorfor kan du stole på mig?

  • For det første køber du produktet på Ggsell-platformen, hvor jeg er sælger. Jeg sendte mine personlige data, dokumenter og andre oplysninger, der bekræfter, at jeg ikke er en bedrager.
  • For det andet, hvis jeg bedrager dig, kan du kontakte webstedets support, og de vil blokere mig, og dine penge vil blive returneret til dig (jeg har ikke brug for dette).
  • Krav vil kun blive accepteret, hvis produktet ikke stemmer overens med beskrivelsen, vær forsigtig.

Hvilket spil er dette? CS:GO er en logisk fortsættelse af CS 1.6 og Source. Udviklerne kombinerede alt det bedste, forbedrede gameplayet og føjede spillet til Steam. Ny realistisk grafik og detaljerede kort giver hver bruger mulighed for fuldt ud at fordybe sig i konfrontationens atmosfære. Hvorfor Prime-status? Prime er en status, der giver dig mulighed for at spille rangerede kampe med spillere, der har samme status. Prime-status er en restriktiv foranstaltning indført af Valve for at sikre spillets komfort, som giver dig mulighed for at undgå spillere, der gør spillet ubehageligt og uretfærdigt, fordi det er fyldt med snydere, smølfer og ruiner. Men dem med prime-status kan også stå over for disse problemer: man kan kun forestille sig, hvad der ville være sket, hvis Valve ikke havde taget denne foranstaltning. Yderligere information UP_GAMES - Vi giver dig vores ord for, at du vil være tilfreds med, at du valgte vores produkt! Hvis der opstår kontroversielle spørgsmål, skal du ikke efterlade en negativ anmeldelse, men kontakte sælgeren i korrespondance, vi hjælper dig med at løse dit problem eller besvare dit spørgsmål. Venligst, hvis du kunne lide vores produkt, så skriv en positiv anmeldelse! Vi bliver bedre og bedre hver dag, og din feedback er en indikator for dette. Vi ønsker dig et godt spil med UP_GAMES! Del med venner: Vkontakte Facebook Twitter Produktbeskrivelser: Efter betaling har du adgang til at leje en Steam-konto med spillet CS:GO Prime Status i 24 timer. Kontoen er garanteret at have en beholdning værd fra 1 til 1999 rubler. Derudover er der ofte ekstra spil på kontoen som bonus. Kontoen er ikke blokeret på CS:GO, men det er forbudt at spille med snydekoder. E-mail og andre data kan ikke ændres. Alle konti er fuldstændig lovlige. Garantier:

  • At spille med snydekoder er strengt forbudt;
  • Krav vil kun blive accepteret, hvis produktet ikke svarer til beskrivelsen;
  • Alle konti er fuldstændig lovlige.

Sikkerhed: Du kan stole på mig af flere grunde. For det første køber du produktet på Ggsell-platformen, hvor jeg er sælger. Jeg sendte mine personlige data, dokumenter og andre oplysninger, der bekræfter, at jeg ikke er en bedrager. For det andet, hvis jeg bedrager dig, kan du kontakte webstedets support, og de vil blokere mig, og dine penge vil blive returneret til dig. Krav vil kun blive accepteret, hvis produktet ikke stemmer overens med beskrivelsen, så vær forsigtig. CS:GO er en logisk fortsættelse af CS 1.6 og Source. Udviklerne kombinerede alt det bedste, forbedrede gameplayet og føjede spillet til Steam. Ny realistisk grafik og detaljerede kort giver hver bruger mulighed for fuldt ud at fordybe sig i konfrontationens atmosfære. Hvorfor har du brug for Prime-status? Prime er en status, der giver dig mulighed for at spille rangerede kampe med spillere, der har samme status. Prime-status er en restriktiv foranstaltning indført af Valve for at sikre komforten i spillet. Det giver dig mulighed for at undgå spillere, der gør spillet ubehageligt og uretfærdigt, fordi der er masser af snydere, smølfer og ruiner. Indehavere af primær status kan dog også støde på disse problemer. Yderligere information UP_GAMES garanterer, at du vil være tilfreds med vores produkt. Hvis der opstår kontroversielle spørgsmål, bedes du ikke efterlade en negativ anmeldelse, men kontakt sælgeren via korrespondance, vi vil hjælpe

Du kan købe adgang til en Steam-konto med spillet CS:GO [Prime Status](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=Prime%20Status&prompt=Tell%20me%20more%20about%20Prime%20Status.) i 24 timer. Kontoen er garanteret at have en beholdning værd fra 1 til 1999 rubler. Derudover er der ofte ekstra spil på kontoen som bonus. Kontoen er ikke blokeret på CS:GO.

Garantier:

  • Det er strengt forbudt at spille med snydekoder.
  • Krav vil kun blive accepteret, hvis produktet ikke svarer til beskrivelsen.
  • Alle konti er fuldstændig lovlige.

Sikkerhed:

Du kan stole på os, fordi du køber produktet på Ggsell-platformen, hvor vi er sælgeren. Vi sendte vores personlige data, dokumenter og andre oplysninger, der bekræfter, at vi ikke er svindlere. I tilfælde af svindel kan du kontakte webstedets support, og vi vil blive blokeret, og dine penge vil blive returneret til dig. Krav vil kun blive accepteret, hvis produktet ikke stemmer overens med beskrivelsen, så vær forsigtig.

Spilbeskrivelse:

CS:GO er en logisk fortsættelse af CS 1.6 og Source. Udviklerne kombinerede alt det bedste, forbedrede gameplayet og føjede spillet til Steam. Ny realistisk grafik og detaljerede kort giver hver bruger mulighed for fuldt ud at fordybe sig i konfrontationens atmosfære.

Hvorfor er der brug for PrimeStatus i CS:GO?

Prime Status i CS:GO er et privilegium, der kun giver dig mulighed for at spille med andre spillere, som også har Prime. Dette reducerer markant sandsynligheden for at falde for snydere og forbedrer spilleoplevelsen. Derudover har Prime-spillere adgang til eksklusive genstande, bonusser og muligheden for at tjene skins til præstationer i spillet.

Hvordan får man adgang til produktet?

Efter betaling for varerne vil et brev med dit Steam-konto login og adgangskode blive sendt til den angivne e-mailadresse. Brevet vil også indeholde instruktioner om, hvordan du bruger din konto. Hvis du har spørgsmål eller problemer, kan du kontakte os via feedbacksystemet på produktsiden eller på vores side på det sociale netværk VKontakte.

Køb for 399 rubler

Den digitale varebutik tilbyder adgang til en Steam-konto med spillet CS:GO Prime Status i 24 timer. Kontoen er garanteret at have en beholdning værd fra 1 til 1999 rubler, og yderligere spil er også mulige som en bonus. Kontoen er ikke blokeret på CS:GO. Køber modtager instruktioner til brug af kontoen til den angivne e-mailadresse efter betaling for varerne. Produktets fuldstændige lovlighed er garanteret og muligheden for at kontakte webstedets support i tilfælde af svindel. Prisen på produktet er 399 rubler.


***


Du har en spilkonto i spillet Counter-Strike: Global Offensive med Prime Status. Det betyder, at du har adgang til eksklusive funktioner og matchmaking, der vil forbedre din spiloplevelse og beskytte dig mod snydere. Sammen med din konto kommer en beholdning, der indeholder forskellige genstande og skins, som kan bruges i spillet. Den kommer også med en garanti på kontoen, hvilket betyder, at den vil være beskyttet mod eventuelle problemer, og du kan være sikker på dens sikkerhed. Ved at købe dette produkt, vil du modtage en kvalitetsspilkonto, som vil hjælpe dig med at nyde at spille Counter-Strike: Global Offensive.


***


  1. Prime Status i CS:GO giver dig mulighed for at spille med mere erfarne spillere og forbedrer kvaliteten af ​​gameplayet.
  2. Inventory i CS:GO er en fantastisk måde at vise din stil og personlighed i spillet.
  3. En digital produktgaranti giver et ekstra niveau af beskyttelse og tillid til dit køb.
  4. Prime Status og inventar er en moderne måde at nyde spillet på og støtte dets udvikling.
  5. Med Prime Status og inventar i CS:GO kan du få en unik spiloplevelse og forbedre dine færdigheder.
  6. Inventar i CS:GO er ikke kun smukt, men også funktionelt: Forskellige våben og udstyr giver forskellige bonusser og muligheder i spillet.
  7. Prime Status og inventar er en fantastisk gave til en CS:GO fan.



Ejendommeligheder:




Fremragende køb! Prime Status og inventar gjorde det muligt at nyde spillet fuldt ud, og garantien beskyttede mit køb.

Cs: Gå med Prime Status, og inventar er bare fantastisk! Jeg havde det meget sjovt at spille, og garantien gav mig tillid til mit køb.

Cs:Go with Prime Status og inventar er det bedste, jeg har været i stand til at købe på det seneste. Garantien gjorde mit køb sikkert og sikkert.

Jeg har længe ønsket at købe Prime Status og inventar i Cs:Go, og mit køb levede op til alle mine forventninger. Garantien gav mig ekstra beskyttelse.

Cs:Go with Prime Status og Inventory er et godt valg for enhver fan af spillet. Garantien giver tillid til kvaliteten af ​​købet.

Det var nemt og bekvemt at købe Cs:Go med Prime Status og inventar. Garantien gjorde mit køb sikkert, og jeg kan nyde spillet uden problemer.

Jeg er meget tilfreds med købet af Cs:Go med Prime Status og inventar. Garantien giver mig tillid til, at mit køb var sikkert og sikkert.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)