Craftopia | Steam Rusland?

?DETTE ER ET STEAM-GAVEKORT, IKKE EN NØGLE. FOR AT AKTIVERE SKAL DU HAVE EN Steam-KONTO I LANDET, SOM ER OPFØRT PÅ BESKRIVELSESSIDEN; EN ENKEL VPN VIRKER IKKE. SÅ SNART DIN BETALING ER BESTÅET, BLIVER DU OMDIREGERET TIL BOT-SIDEN. HVIS DETTE IKKE SKER AUTOMATISK, GÅ TIL BESTILLINGSSIDEN OG KLIK på "MODTAG VARE". BOTTEN SENDER DIG EN VENNEANMODNING Umiddelbart EFTER AFGIVELSE AF DIN ORDRE. VENLIGST MODTAG DET INDEN FOR 5 MINUTTER FOR AUTOMATISK LEVERING SKAL FOREKOMME. REGION: RUSLAND. ?DETTE ER ET STEAM-GAVEKORT TIL CRAFTOPIA-SPILLET TIL STEAM-KONTI REGISTRERET I DEN RUSSISKE FEDERATION.

Craftopia | Steam Rusland

Dette er et Steam-gavekort til spillet Craftopia til Steam-konti, der er registreret i Den Russiske Føderation.

For at aktivere skal du have en Steam-konto i det land, der er angivet på denne beskrivelsesside. En simpel VPN duer ikke.

Så snart din betaling går igennem, vil du blive omdirigeret til bot-siden. Hvis dette ikke sker automatisk, skal du gå til bestillingssiden og klikke på "Hent produkt". Botten sender dig en venneanmodning umiddelbart efter at have afgivet din ordre. Accepter det inden for 5 minutter, før automatisk levering finder sted.

Pris: tjek med sælgeren.

Køb nu

Craftopia | Steam Russia er et Steam-gavekort til spillet Craftopia, beregnet til Steam-konti registreret i Den Russiske Føderation. For at aktivere gaven skal du have en Steam-konto registreret i Rusland. Bemærk venligst, at for at aktivere en gave er det ikke nok at bruge en simpel VPN; du skal have en konto i Rusland. Efter at have gennemført betalingen, vil du blive omdirigeret til bot-siden. Hvis dette ikke sker automatisk, skal du gå til bestillingssiden og klikke på "Hent vare". Botten sender dig en venneanmodning umiddelbart efter at have afgivet din ordre. Accepter det inden for 5 minutter, før automatisk levering finder sted. Prisen skal bekræftes med sælger.


***


Craftopia er et overlevelses- og eventyrspil udviklet og udgivet af Pocketpair, Inc. i 2020. Spillere vil finde sig selv på en mystisk ø, hvor de vil udforske verden, bygge deres huse og slotte, dyrke planter og dyr, mine ressourcer og kæmpe mod fjender.

Et af hovedtrækkene ved Craftopia er den brede vifte af forskellige typer gameplay. Spillere kan engagere sig i landbrug, håndværk, bygning, udforskning, kamp og mere. Derudover har spillet en række karakterer, der kan hjælpe spillere i deres eventyr.

Craftopia understøtter også co-op-tilstand, så spillere kan spille med venner. Spillet har lys og farverig grafik, samt musik skabt af en japansk komponist, som skaber en unik atmosfære i spillet.

Dette er en Steam-gave til konti, der er registreret i Rusland. Efter betaling vil du modtage instruktioner om, hvordan du gør krav på gaven og tilføjer den til dit Steam-bibliotek. Bemærk venligst, at brug af en VPN til at modtage en gave ikke understøttes.


***


  1. Craftopia er et utroligt interessant spil, der vil appellere til alle fans af overlevelses- og eventyrgenren!
  2. Jeg er helt vild med Craftopia! Dette spil byder på en enorm åben verden, mange quests og meget mere.
  3. Hvis du leder efter et nyt spil til mange timers gameplay, så er Craftopia et godt valg!
  4. Craftopia er et fantastisk spil for dem, der elsker at bygge og skabe deres egne verdener.
  5. Jeg har spillet Craftopia i et par dage nu, og jeg kan sige, at det er et af de bedste pc-spil, jeg nogensinde har prøvet.
  6. Hvis du vil have en nyttig og sjov tid, anbefaler jeg bestemt at prøve Craftopia!
  7. Craftopia er et spil, der giver dig mulighed for at gøre alle dine drømme til virkelighed og skabe din ideelle verden.
  8. Craftopia har så meget variation, at spillet ikke bliver kedeligt selv efter mange timers spil.
  9. Hvis du leder efter et spil med god grafik og interessant gameplay, så er Craftopia helt sikkert dit valg.
  10. Jeg kan ikke få nok af Craftopia! Dette er et spil, der vil glæde både begyndere og erfarne spillere.



Ejendommeligheder:




Craftopia er et fantastisk spil! Det giver mig mulighed for at skabe og udforske verden som intet andet spil.

Jeg fordybede mig fuldstændigt i Craftopias verden. Dette spil giver mig fuldstændig frihed og mulighed for at gøre, hvad jeg vil.

Jeg nyder hvert minut af at spille Craftopia. Dette er en fantastisk måde at slappe af og have det sjovt på.

Craftopia er et fantastisk spil for dem, der elsker at skabe og bygge. Jeg nyder hvert øjeblik tilbragt i denne verden.

Jeg er ret vant til Craftopia-spillet. Det giver mig så mange muligheder, at jeg kan spille det i det uendelige.

Jeg betragter Craftopia som det bedste spil i sin genre. Hun er fantastisk smuk og attraktiv.

Craftopia er det perfekte spil for dem, der ønsker at tage en pause fra deres daglige rutine og nyde en smuk og fængslende verden.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.8
(121)