Counter-Strike: Kilde| damp RU✅

Efter betaling får du en unik kode, som du skal fortælle mig. Efter at have overført den unikke kode, vil spillet blive leveret til dig. Hvis butiksstatus er ONLINE, vil leveringen tage fra 2 til 30 minutter. Hvis status er OFFLINE, vil leveringen tage fra 2 minutter til 24 timer. Bemærk venligst, at dette spil kun kan aktiveres i Rusland. Du kan tjekke området for din konto her -. Vi har også mange andre produkter, som kan interessere dig!

Counter-Strike: Source er et klassisk multiplayer first-person shooter, der blev udgivet af Valve Corporation i 2004. Spillet har mange spiltilstande, herunder konkurrencetilstand, capture the flag og klassisk tilstand, hvor et team af terrorister kæmper mod et hold af kontraterrorister.

Dette digitale produkt kan købes i butikken for digitale varer og er beregnet til aktivering på Steam i Rusland. Efter købet vil du modtage en unik kode, som skal aktiveres på Steam for at starte spillet.

Vi garanterer, at vores produkt er licenseret og fuldt ud svarer til beskrivelsen. Ved køb hos os kan du være sikker på produktets kvalitet og hurtig levering. Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte vores kundeserviceteam.

Counter-Strike: Source er et klassisk multiplayer first-person shooter spil udgivet af Valve Corporation i 2004. Spillet tilbyder forskellige spiltilstande, herunder konkurrencetilstand, capture the flag og klassisk tilstand, hvor et team af terrorister kæmper mod et hold af kontraterrorister. Dette produkt er en digital kopi af spillet, tilgængelig til aktivering på Steam i Rusland. Efter køb modtager du en unik kode, som du skal oplyse til sælger, hvorefter spillet bliver leveret til dig. Leveringstiden afhænger af butikkens status: fra 2 til 30 minutter, hvis butikken er i ONLINE-tilstand, og fra 2 minutter til 24 timer, hvis butikken er i OFFLINE-tilstand. Bemærk venligst, at dette spil kun kan aktiveres i Rusland, og du kan tjekke regionen for din konto på Steam-webstedet. Vi garanterer, at vores produkt er licenseret og fuldt ud svarer til beskrivelsen. Derudover har vores butik mange andre produkter, som kan interessere dig. Hvis du har spørgsmål, kan du altid kontakte vores kundesupportteam.


***


Counter-Strike: Source er et first-person shooter computerspil, der blev udgivet i 2004. Spillet er et af de mest populære i verden og er en moderne version af det berømte spil Counter-Strike.

I spillet skal du kæmpe på terroristernes eller kontraterroristers side i forskellige missioner og kampe. Du finder mange spændende opgaver og spiltilstande, samt et bredt arsenal af våben og muligheden for at spille i multiplayer-mode.

Dette produkt er Counter-Strike: Source | steam RU, kan købes fra Steam-butikken og aktiveres på en konto, der er registreret i Rusland. Efter betaling modtager du en unik kode, som du skal oplyse til sælger, hvorefter spillet bliver leveret til dig inden for 2 til 30 minutter, hvis sælger er online, eller fra 2 minutter til 24 timer, hvis sælger er offline. . Du kan tjekke din kontoregion på Steam-webstedet.


***


  1. Counter-Strike: Source er et sjovt spil, der aldrig bliver kedeligt.
  2. Dette spil har fremragende grafik og realistisk fysik.
  3. Counter-Strike: Source er en fantastisk måde at tilbringe tid med venner på.
  4. At spille Counter-Strike: Source er altid en interessant udfordring for hjernen og reaktionen.
  5. Dette spil har mange modes og kort, så du kommer aldrig til at kede dig.
  6. Counter-Strike: Source er et fremragende valg for fans af taktiske skydespil.
  7. Dette spil har et stort online-fællesskab, så du vil altid finde modstandere at spille med.




Ejendommeligheder:




Counter-Strike: Source er et godt valg for fans af online skydespil.

Grafikken og lyden i spillet er på højeste niveau, og gameplayet forbliver konstant spændende.

En fremragende kombination af strategi og handling, der ikke vil lade selv de mest erfarne spillere kede sig.

En unik mulighed for at skabe dine egne kort og modifikationer til spillet.

Spillet er velegnet til både solo- og konkurrencespil.

Et stort antal spiltilstande og kort giver alle mulighed for at finde noget til deres smag.

Et stort antal bonusser og præstationer, der giver ekstra smag til spillet.

Tilstedeværelsen af ​​mange våben og karakterer giver alle mulighed for at finde deres egen spillestil.

Spillet har lave hardwarekrav, så det virker på de fleste computere.

Steam-versionen af ​​spillet giver hurtig adgang til spillet, samt muligheden for at spille med venner online.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.3
(56)