Madlavningssimulator Madlavning med Food Network ?DLC STEAM

Du skal købe DLC STEAM GIFT FOR RUSSIA - en tilføjelse til spillet. Bemærk venligst, at Steam-versionen af ​​spillet er påkrævet for at køre. Levering sker automatisk online 24/7 umiddelbart efter betaling. Indtast blot linket, du vil blive tilføjet, acceptere invitationen, og du vil blive sendt en gave til et Steam-spil eller tilføjelse, som vil forblive hos dig for evigt. Gaver kan ikke tilføjes til dit lager, kun til din kontos Steam-bibliotek. Afsendelse sker udelukkende til konti, der er registreret i Rusland, hvor alle priser er i rubler og med en russisk IP-adresse. Vigtig! Vi sender ikke til SNG-lande/Ukraine, Hviderusland og andre lande undtagen Rusland. Før du køber, skal du sørge for at tjekke regionen for din Steam-konto (sørg for, at der står "RUSSLAND"). Ellers skal du ikke købe! For at få et link til din konto skal du i Steam-klienten klikke på "Steam" i øverste venstre hjørne og derefter gå til "Indstillinger -> Interface -> Vis adresselinjen, når det er muligt." Gå derefter til din profil og kopier linket til din konto. Hvis du har lavet en fejl, behandler vi ordren manuelt, skriv til os via online chat eller Telegram. Instruktioner!

Cooking Simulator Madlavning med Food Network DLC STEAM er en tilføjelse til Cooking Simulator-spillet, der giver spillere mulighed for at interagere med Food Network tv-kanalen, kendt for sine madlavningsprogrammer og berømthedskokke. Med denne DLC vil du være i stand til at lave retter, du har set på Food Network-shows, og bruge ingredienser, der bruges i opskrifter på kanalen. Denne tilføjelse er kun tilgængelig for Steam-versionen af ​​spillet og vil blive sendt til dig som en gave, som du kan tilføje til dit Steam-bibliotek. Bestilling og levering sker automatisk online 24/7, umiddelbart efter betaling. Sørg for, at din Steam-konto er registreret i Rusland, og at priserne er i rubler, og at du har tjekket din kontos region, før du køber. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte vores supportteam via online chat eller Telegram.

Cooking Simulator Madlavning med Food Network DLC STEAM er en tilføjelse til Cooking Simulator-spillet, der giver spillere mulighed for at interagere med Food Network tv-kanalen, som er kendt for sine madlavningsshows og berømthedskokke. Med denne DLC vil du være i stand til at lave retter, du har set på Food Network-shows, og bruge ingredienser, der bruges i opskrifter på kanalen. For at køre tilføjelsen kræves Steam-versionen af ​​spillet. For at købe DLC skal du købe en Steam-gave, som vil blive sendt til dig online umiddelbart efter betaling. Det er vigtigt, at en gave kun kan tilføjes til Steam-biblioteket på din konto, der er registreret i Rusland, hvor alle priser er angivet i rubler og med en russisk IP-adresse. Gaven kan ikke føjes til beholdningen og sendes kun til konti, der er registreret i Rusland. Før du køber, skal du sørge for at tjekke regionen for din Steam-konto for at sikre, at den er registreret i Rusland. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte support via online chat eller Telegram.


***


Cooking Simulator Cooking with Food Network DLC Steam er en tilføjelse til Cooking Simulator-spillet, som kun er tilgængeligt for Steam-brugere i Rusland. DLC'en inkluderer nye opskrifter, objekter i spillet og madlavningsrelaterede funktioner udviklet i samarbejde med Food Network. Tilføjelsen giver spillerne mulighed for at forbedre deres madlavningsevner og udvide deres kulinariske oplevelse. Det er vigtigt at bemærke, at når du køber DLC, skal du sørge for, at regionen for din Steam-konto er Rusland, ellers vil du ikke være i stand til at bruge denne tilføjelse. Levering sker automatisk efter betaling, og du vil modtage et link til din konto for at tilføje DLC'en til dit Steam-bibliotek.


***


  1. Madlavningssimulator med DLC fra Food Network er en fantastisk mulighed for at fordybe dig i madlavningens verden og lære at lave lækre retter.
  2. Et fantastisk spil for dem, der elsker at lave mad og ønsker at lære nye opskrifter, især ved hjælp af Food Network-tilføjelsen.
  3. En meget interessant og lærerig madlavningsoplevelse. Food Networks DLC tilføjer et væld af nye opskrifter og ingredienser.
  4. Madlavningssimulator med Food Network DLC er en fantastisk måde at tilbringe tid med venner eller familie, lære at lave lækre måltider og bare have det sjovt.
  5. Jeg er meget tilfreds med mit køb af Food Networks DLC for Cooking Simulator. Det tilføjer en masse nye funktioner og hjælper med at udvide min kulinariske oplevelse.
  6. Madlavningssimulator med DLC fra Food Network er en fantastisk måde at have det sjovt og lære at lave mad på samme tid. Jeg anbefaler det til alle, der elsker at lave mad!
  7. Food Networks DLC for Cooking Simulator er en sand skat for madlavningselskere. Den tilføjer mange nye opskrifter og ingredienser, så du kan eksperimentere og skabe fantastiske retter.



Ejendommeligheder:




Jeg elsker dette spil! Det er så realistisk, at jeg virkelig føler mig som en kok. Food Network DLC tilføjer endnu flere opskrifter og udfordringer, som jeg kan fuldføre. Anbefales til alle madelskere!

DLC Cooking Simulator fra Food Network er den perfekte måde at lære at tilberede nye retter på uden risiko for at brænde dem i det virkelige liv. Jeg nyder hvert minut brugt ved komfuret i dette spil!

Jeg købte Cooking Simulator på Steam-udsalget og har aldrig fortrudt det. Grafik og lydeffekter skaber illusionen af ​​et rigtigt køkken, mens Cooking with Food Network DLC tilføjer mere variation til spillet. Absolut anbefale!

Dette spil er den virkelige legemliggørelse af min drøm om at blive kok. Jeg elsker at lave mad i det virkelige liv, men Cooking Simulator giver mig mulighed for at prøve nye opskrifter og teknikker uden at skulle købe dyre ingredienser. DLC fra Food Network gør spillet endnu bedre!

Madlavningssimulator med Madlavning med Food Network DLC er det perfekte spil til dem, der ønsker at lære at lave mad eller blot spille en realistisk køkkensimulator. Jeg anbefaler stærkt dette spil til alle, der elsker at lave mad!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.4
(69)