Clustertruck / DAMP NØGLE ?

Efter køb af spillet vil du automatisk modtage den officielle licensnøgle til din e-mail. ✅ Udgivelsesdato: 27. september 2016 Aldersklassificering: 6+ Udvikler: Landfall Udgiver: tinyBuild Lokalisering: Engelsk Aktiveringssystem: Steam Region: Rusland og CIS

Clustertruck er et nyt platformspil på den hurtige vej! I The Floor Is Lava skal du bruge smidighed og akrobatik i skøre baner, mens du er på toppen af ​​uforudsigelige lastbiler! Spillet bliver endnu mere udfordrende, når farer som svingende hamre, lasere og flammekastere dukker op!

Nøglefunktioner i spillet:

  • En kampagnetilstand, hvor mere og mere ondskab gradvist bliver mere og mere ondt.
  • Lås op for nye evner såsom gribekrogen, lastkanonen og tidskontrol!
  • Niveau editor i spillet.
  • Steam Workshop-understøttelse til deling af spillerskabte niveauer.
  • Replay system.
  • Online leaderboards.

For at aktivere spillet skal du bruge:

  • Download og installer Steam (hvis det ikke allerede er installeret).
  • Registrer en ny konto på Steam eller log ind på en eksisterende.
  • Gå til sektionen "Mine spil" og vælg "Aktiver via Steam", og indtast nøglen modtaget umiddelbart efter betaling.
  • Når det er aktiveret, vises spillet på spillisten, og du kan downloade det fra Steam.

Clustertruck / DAMP NØGLE

Clustertruck er et spændende platformspil på den hurtige vej! I dette spil skal du bruge al din smidighed og akrobatik i skøre baner, mens du er på toppen af ​​uforudsigelige lastbiler! Spillet bliver mere udfordrende for hvert niveau, efterhånden som nye farer dukker op, såsom svingende hamre, lasere og flammekastere!

Spilfunktioner:

  • Kampagnetilstand, hvor nye vanskeligheder og farer venter på dig.
  • Evne til at låse op for nye evner såsom gribekrogen, lastkanonen og tidskontrol!
  • Niveaueditor i spillet, hvor du kan oprette dine egne baner og dele dem med venner.
  • Steam Workshop-understøttelse til deling af spillerskabte niveauer.
  • Replay system og online leaderboards.

Efter købet vil du øjeblikkeligt modtage en officiel licensnøgle via e-mail. Nøglen aktiveres i Steam-systemet, som skal downloades og installeres, hvis det ikke allerede er installeret. Efter aktivering vil spillet vises på din liste over spil, og du kan downloade det og begynde at spille når som helst!

Clustertruck er et spændende motorvejsplatform udviklet af Landfall og udgivet af tinyBuild. Spilleren bliver nødt til at bruge sin smidighed og akrobatik i skøre baner, mens han er på toppen af ​​uforudsigelige lastbiler. Med hvert nyt niveau bliver spillet sværere, efterhånden som nye farer dukker op, såsom svingende hamre, lasere og flammekastere.

Nøglefunktioner i spillet inkluderer en kampagnetilstand, hvor spilleren gradvist står over for nye udfordringer og farer, samt muligheden for at låse op for nye evner såsom Grappling Hook, Cargo Cannon og Time Control. Spillet har også en niveaueditor, hvor du kan oprette dine egne baner og dele dem med venner, samt Steam Workshop-understøttelse til deling af spillerskabte niveauer. Et replay-system og online leaderboards giver spillerne mulighed for at konkurrere mod hinanden.

For at begynde at spille Clustertruck efter køb, skal du downloade og installere Steam-klienten, hvis den ikke allerede er installeret. Så skal du registrere en ny konto på Steam eller logge ind på en eksisterende, gå til sektionen "Mine spil" og vælg "Aktiver via Steam", indtast nøglen modtaget efter betaling, og derefter vises spillet på listen af dine spil og vil være tilgængelige til download. Du modtager nøglen med det samme til din e-mail.


***


Clustertruck er et spændende platformspil med hurtiggående lastbiler. Spillet kræver, at du bruger smidighed og akrobatik til at hoppe fra lastbil til lastbil, mens du undgår farer såsom svingende hamre, lasere og flammekastere. Spillet består af en kampagnetilstand, der bliver stadig sværere, efterhånden som du udvikler dig, samt en niveaueditor, der giver spillerne mulighed for at oprette og dele deres niveauer med andre spillere gennem Steam Workshop. Spillet har også et replay-system og online leaderboards, hvor du kan konkurrere med andre spillere om den bedste score. Nøglefunktioner i spillet inkluderer oplåsning af nye evner såsom gribekrogen, lastkanonen og tidskontrol. Du modtager en aktiveringsnøgle til din e-mail umiddelbart efter købet og kan aktivere den via Steam for at downloade og spille spillet.


***


  1. Clustertruck er et fantastisk spil! Vanedannende gameplay, smuk grafik og et spændende soundtrack - alt dette gør det til et af de bedste spil på STEAM.
  2. Dette spil vil forbløffe dig med dets dynamik og uventede begivenheder. Jeg nød hvert minut af spillet og kunne ikke rive mig løs fra det.
  3. Clustertruck er et sandt mesterværk, der holder dine øjne klistret til skærmen til det sidste. Jeg anbefaler det til alle adrenalin- og actionelskere.
  4. Det spil er simpelthen fantastisk! Det er utrolig spændende og fængslende fra kampens første minutter. Grafik og lyd skaber en fantastisk atmosfære.
  5. Jeg spillede Clustertruck hele dagen og kunne bare ikke stoppe. Dette er et af de bedste spil, jeg nogensinde har prøvet.
  6. Clustertruck er et spil, der får dig til at føle dig som en rigtig helt. Skøre stunts og hæsblæsende hastighed er det, der gør dette spil unikt.
  7. Jeg har ikke haft det så sjovt at spille et computerspil i lang tid. Clustertruck er et rigtigt mesterværk, som alle bør prøve.
  8. Clustertruck-spillet er en rigtig rutschebane af følelser. Det får dig til at føle dig levende og på tæerne. Dette er et af de bedste spil på STEAM.
  9. Hvis du leder efter et spil, der vil få dig til at svede og holde øjnene klistret til skærmen indtil sidste øjeblik, så er Clustertruck præcis, hvad du har brug for.
  10. Clustertruck er et spil, der giver dig en masse positive følelser og får dig til at føle dig som en rigtig akrobathelt. Jeg anbefaler det stærkt til alle spillere.




Ejendommeligheder:




Clustertruck er et fantastisk spil! Jeg nyder hvert øjeblik af spillet.

Nøglen til Steam-versionen af ​​Clustertruck var nem at aktivere og starte spillet.

Gameplayet i Clustertruck er meget vanedannende og dynamisk.

Grafikken og lydsporet i Clustertruck er i top.

En række forskellige niveauer i spillet Clustertruck vil ikke lade dig kede dig.

Kontrolelementer i Clustertruck er meget lydhøre og giver dig mulighed for hurtigt at reagere på, hvad der sker på skærmen.

Clustertruck er en fantastisk måde at fordrive tiden og nyde spillet.

Jeg anbefaler Clustertruck til alle elskere af arkadespil og hurtig spilmekanik.

Skøre stunts og hop i Clustertruck får dit hjerte til at banke hurtigere.

Clustertruck er et spil, der giver dig lyst til at spille mere og mere!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.2
(43)