Byer: Skylines - Parklife Plus Original DLC

Belconsole er det første internationale firma på Plati.ru, der garanterer købets pålidelighed, og dets grundlægger Vladimir Bychinov er en personlig garanti. Belconsole er en international familievirksomhed med mere end 10 års erfaring, en officiel forhandler af alle større distributører i CIS og den eneste distributør af digitale spil i CIS med en fysisk butik. Belconsole har tjent mere end en halv million køb på plati.market.

Du køber en licensnøgle til spillet Cities: Skylines - Parklife Plus til Steam. Spillet er udviklet af Colossal Order Ltd. og udgivet af Paradox Interactive. Lokalisering til russisk inkluderer en grænseflade og undertekster. Spillets udgivelsesdato er den 24. maj 2018. Aldersklassificering - 6+.

Den nye Cities: Skylines - Parklife Plus-udvidelsespakke tilføjer mere liv til dine byer med forlystelsesparker, naturparker, byparker, zoologiske haver og ny landradio. Du får mulighed for at skabe attraktioner, campingpladser, blomsterbede, springvand og endda flamingoer. Parklife-udvidelsen tilføjer også et nyt værktøj - parkbørsten, muligheden for at øge niveauet af parkområder, fem nye kort og mange nye objekter. Nyd 16 sange fra Appalachian folk, bluegrass/honky-tonk, moderne Nashville country og unplugged country på Country Road Radio. Seks instrumentalkompositioner og ti sange med original vokal vil appellere til kendere af Dixieland.

For at aktivere nøglen skal du:

  1. Download og installer Steam, hvis det ikke allerede er installeret.
  2. Registrer en ny konto på Steam eller log ind på en eksisterende.
  3. Gå til sektionen "Mine spil" og vælg "Aktiver via Steam", indtast nøglen modtaget umiddelbart efter betaling.
  4. Når det er aktiveret, vises spillet på spillisten, og du kan downloade det fra Steam.

Ved betaling med kreditkort skal du vælge Enot.io og underpunktet "Bankkort" i rullemenuen. Bemærk venligst, at hvis du bruger en VPN til at aktivere eller oprette en ny konto med en VPN, kan vi ikke garantere spillets funktionalitet og aktivering.

Cities: Skylines - Parklife Plus er den originale udvidelsespakke til Cities: Skylines, tilgængelig i vores digitale butik. Denne DLC bringer mere liv til din by og tilføjer nye funktioner til at skabe forlystelsesparker, naturparker, byparker, zoologiske haver og en ny landradio.

Du får mulighed for at skabe attraktioner, campingpladser, blomsterbede, springvand og endda flamingoer. Parklife-udvidelsen tilføjer også et nyt værktøj - parkbørsten, muligheden for at øge niveauet af parkområder, fem nye kort og mange nye objekter. Country Road Radio byder på 16 sange fra Appalachian folk, bluegrass/honky-tonk, moderne Nashville country og unplugged country. Seks instrumentalkompositioner og ti sange med original vokal vil appellere til kendere af Dixieland.

Cities: Skylines - Parklife Plus er tilgængelig til aktivering på Steam, og vi garanterer, at du vil modtage en licensnøgle til spillet. Vores butik for digitale varer - Belconsole - er den første internationale virksomhed på Plati.ru, der garanterer pålideligheden af ​​dit køb. Vi er officielle forhandlere af alle de største distributører i CIS, og vores fysiske butik har tjent mere end en halv million køb på plati.market.

For at købe Cities: Skylines - Parklife Plus skal du vælge muligheden for at betale med kreditkort via Enot.io og følge instruktionerne for at aktivere nøglen på Steam. Vores digitale varer butik tilbyder smukt html produktdesign, så du kan få mest muligt ud af dit køb.

Cities: Skylines - Parklife Plus er den originale udvidelsespakke til Cities: Skylines, der tilføjer mere liv til din by med nye funktioner til at skabe forlystelsesparker, naturparker, byparker, zoologiske haver og en ny landradio. Du kan skabe attraktioner, campingpladser, blomsterbede, springvand og endda flamingoer. Parklife-udvidelsen tilføjer også et nyt værktøj - parkbørsten, muligheden for at øge niveauet af parkområder, fem nye kort og mange nye objekter. Nyd 16 sange fra Appalachian folk, bluegrass/honky-tonk, moderne Nashville country og unplugged country på Country Road Radio. Seks instrumentalkompositioner og ti sange med original vokal vil appellere til kendere af Dixieland.

For at aktivere nøglen skal du downloade og installere Steam, hvis den ikke allerede er installeret, skal du registrere en ny konto på Steam eller logge ind på en eksisterende, gå til sektionen "Mine spil" og vælge "Aktiver via Steam", indtast nøglen modtaget umiddelbart efter betaling. Når det er aktiveret, vises spillet på spillisten, og du kan downloade det fra Steam.

Vores digitale varer butik - Belconsole - er den første internationale virksomhed på Plati.ru, som garanterer pålideligheden af ​​køb, og den officielle forhandler af alle de største distributører i CIS. Vi tilbyder en licensnøgle til spillet Cities: Skylines - Parklife Plus, som kan aktiveres på Steam. Ved betaling med kreditkort skal du vælge Enot.io og underpunktet "Bankkort" i rullemenuen. Bemærk venligst, at hvis du bruger en VPN til at aktivere eller oprette en ny konto med en VPN, kan vi ikke garantere spillets funktionalitet og aktivering.


***


Cities: Skylines - Parklife Plus er en original DLC (tilføjelse) til spillet Cities: Skylines, udviklet af Colossal Order Ltd. og udgivet af Paradox Interactive. Denne tilføjelse giver dig mulighed for at tilføje nye forlystelsesparker, naturparker, byparker og zoologiske haver til din by, samt en ny landradio. Den byder også på et nyt værktøj, parkbørsten, som giver dig mulighed for at skabe unikke parker, samt muligheden for at planlægge parkområder. Parklife Plus-udvidelsespakken indeholder fem nye kort og mange nye funktioner såsom forlystelser, campingpladser, blomsterbede, springvand og endda flamingoer.

Ved at købe en licensnøgle til DLC Cities: Skylines - Parklife Plus på Steam-platformen fra det internationale firma Belconsole, kan du være sikker på pålideligheden af ​​dit køb, da virksomheden er en officiel forhandler af alle de største distributører i CIS og har en fysisk butik. Nøglen aktiveres gennem Steam, og efter aktivering vises spillet på listen over dine spil på platformen og vil være tilgængeligt til download.


***


  1. Cities: Skylines - Parklife Plus er en fantastisk DLC, der tilføjer en masse nye elementer og funktioner til spillet for at skabe smukke parker og rekreative områder.
  2. Jeg er begejstret for Cities: Skylines - Parklife Plus! Denne DLC gav mig mulighed for at skabe de smukkeste parker og pladser i min by.
  3. Hvis du elsker Cities: Skylines, så sørg for at prøve Parklife Plus DLC - det er virkelig pengene værd!
  4. Parklife Plus er den perfekte måde at tilføje nye muligheder til spillet for at udvikle din by og give den et unikt udseende.
  5. Jeg nyder hvert minut af at spille Cities: Skylines med Parklife Plus DLC! Dette er en virkelig cool tilføjelse, der tilføjer en masse interessante ting.
  6. Jeg troede aldrig at det kunne være så sjovt at skabe parker og rekreative områder! Parklife Plus DLC overgik alle mine forventninger.
  7. Hvis du vil diversificere gameplayet i Cities: Skylines, så sørg for at prøve Parklife Plus DLC - du vil ikke fortryde det!
  8. Parklife Plus er en fantastisk måde at opdatere dit yndlingsspil og tilføje nye funktioner til det.
  9. Jeg er virkelig glad for, at jeg købte Parklife Plus DLC! Nu har jeg endnu flere muligheder for at skabe den ideelle by.
  10. Hvis du allerede spiller Cities: Skylines, så er Parklife Plus DLC en must-have tilføjelse. Det er virkelig dine penge og tid værd.




Ejendommeligheder:




Cities: Skylines - Parklife Plus er en fantastisk tilføjelse til spillet, der tilføjer mange nye funktioner til at skabe smukke parker og rekreative områder i din by.

Ved at købe Parklife Plus DLC for Cities: Skylines har jeg fået et væld af nye genstande, planter og attraktioner, som jeg kan bruge til at gøre min by endnu mere malerisk og unik.

Denne DLC har forvandlet min legeplads til en sand oase af fred og skønhed. Jeg anbefaler stærkt til alle fans af Cities: Skylines.

Hvis du ønsker at forvandle din by til et rigtigt paradis for indbyggere, så er Parklife Plus DLC præcis, hvad du har brug for! Det har mange nye faciliteter og muligheder for at forbedre bymiljøet.

Jeg har spillet Cities: Skylines i mange år nu, og denne DLC har givet mig nye oplevelser og kreative muligheder. Meget tilfreds med mit køb.

Hvis du elsker at skabe smukke byer og tage dig af dine borgere, så er Parklife Plus DLC et must-køb. Den har mange nye funktioner, der hjælper dig med at gøre din by endnu bedre.

Jeg blev glædeligt overrasket over kvaliteten af ​​denne DLC. Nye objekter og funktioner er udarbejdet i stor detalje og er med til at skabe ægte mesterværker af byudvikling.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)