Byer: Skylines - Content Creator Pack: Heart of Korea

DLC Steam Gift for Russia er tilgængelig - en tilføjelse til spillet. Bemærk venligst, at Steam-versionen af ​​spillet er påkrævet for at køre. Levering sker automatisk online 24/7 umiddelbart efter betaling. Du skal indtaste et link, hvorefter du vil blive tilføjet, acceptere invitationen, og du vil få tilsendt en gave til et Steam-spil eller tilføjelse, som forbliver hos dig for evigt. Gaven kan ikke accepteres på lager, kun tilføjet til din kontos Steam-bibliotek.

Afsendelse udføres udelukkende til konti, der er registreret i Rusland, hvor alle priser er angivet i rubler og kun via en russisk IP-adresse. Vigtig! Vi sender ikke til SNG-lande/Ukraine, Hviderusland og andre lande undtagen Rusland. Før du køber, skal du sørge for, at din Steam-konto er indstillet til Rusland. Ellers skal du ikke foretage et køb!

For at få et link til din konto i Steam-klienten skal du klikke på "Steam" i øverste venstre hjørne og derefter gå til "Indstillinger -> Interface -> Vis adresselinjen, når det er muligt." Gå til din profil og kopier linket til din konto. Hvis du laver en fejl, vil vi manuelt behandle din ordre, skrive til os via online chat eller Telegram. Instruktioner!

Byer: Skylines - Indholdsskaber Pack: Heart of Korea er en digital tilføjelse til Cities: Skylines-spillet. Dette er en officiel tilføjelse oprettet af udviklingsteamet, der tilføjer nyt indhold til spillet i form af et koreansk tema.

Med denne DLC vil du være i stand til at skabe nye unikke byer baseret på koreansk arkitektur og kultur. Tilføjelsen inkluderer nye bygninger, gader, parker og andre genstande, der vil hjælpe dig med at skabe en unik by i stil med Korea.

Det smukke design af HTML-siden i en digital varebutik giver dig mulighed for nemt og bekvemt at gøre dig bekendt med beskrivelsen af ​​produktet og dets funktioner samt foretage et køb med et par enkle klik.


***


Cities: Skylines - Content Creator Pack: Heart of Korea er en udvidelsespakke til Cities: Skylines, der tilføjer nyt indhold relateret til koreansk kultur og arkitektur. Pakken indeholder over 50 nye unikke bygninger og genstande, inklusive traditionelle koreanske huse, templer og parker, samt nye musiknumre og vartegn for din by. Dette sæt er ideelt til dem, der ønsker at skabe en by med en orientalsk smag og en unik atmosfære. For at bruge dette indhold skal du have en Steam-version af Cities: Skylines. Dette produkt kan kun købes for Steam-konti med Rusland-regionen, og det vil blive leveret til dig som et gavelink.


***


  1. Dette sæt tilføjelser til Cities: Skylines tilføjer virkelig en masse interessante elementer til spillet.
  2. Jeg nyder virkelig at spille Cities: Skylines med dette sæt tilføjelser - det tilføjer virkelig en masse variation.
  3. Hvis du elsker Cities: Skylines, så er denne udvidelsespakke bestemt værd at tjekke ud.
  4. Jeg blev glædeligt overrasket over kvaliteten af ​​denne udvidelsespakke – den tilføjer virkelig en masse nye funktioner til spillet.
  5. Jeg anbefaler denne udvidelsespakke til alle, der ønsker at tilføje mere variation til Cities: Skylines.
  6. Dette sæt tilføjelser til Cities: Skylines forbedrer virkelig spiloplevelsen - det tilføjer en masse interessante elementer til spillet.
  7. Hvis du ønsker at tilføje mere indhold til dit Cities: Skylines-spil, er denne udvidelsespakke et godt valg.




Ejendommeligheder:




Denne indholdspakke tilføjer en masse interessante asiatiske elementer til Cities: Skylines.

Jeg er meget tilfreds med denne pakke, den tilføjer variation til gameplayet.

Hvis du elsker at skabe byer i Cities: Skylines, så er denne pakke bestemt værd at købe.

Heart of Korea er perfekt kombineret med andre tilføjelser til spillet, hvilket udvider dets funktionalitet.

Indholdspakken indeholder en masse nye bygninger og genstande, der ser pæne ud i spillet.

Jeg vil anbefale denne pakke til alle fans af bybygningsspil.

Dette indhold giver dig mulighed for at bringe asiatisk kultur til din by, hvilket gør spillet endnu sjovere.

Kvaliteten af ​​modeller og teksturer i denne pakke er på et højt niveau, hvilket skaber en ekstra atmosfære i spillet.

Hvis du leder efter nye udfordringer i Cities: Skylines, så har Heart of Korea meget at tilbyde dig.

Denne pakke tilføjer ikke kun nye bygninger, men også nye køretøjer, hvilket gør spillet mere realistisk.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.9
(134)