CHRONO TRIGGER | Steam Gift RU

En ny version af det klassiske RPG er her! Tag med på en spændende rejse ind i fortiden, fremtiden og tidens ende for at redde verden fra ødelæggelse i CHRONO TRIGGER, en tidløs rollespilsklassiker skabt af Yuji Hori - forfatter til DRAGON QUEST, Akira Toriyama - forfatter til Dragon Ball og holdet på Final Fantasy. Forskellige epoker venter dig, fra primitivitet og modernitet til middelalderen og fremtiden. CHRONO TRIGGER er den definitive version af spillet med forbedret kontrol, opdateret grafik og genindspillet musik, der helt sikkert vil glæde både nye og mangeårige fans. Der er også nye fangehuller, der venter på dig - den mystiske Dimensional Vortex og det glemte Lost Sanctum, hvor du kan afsløre for længst forsvundne hemmeligheder. Hvis spillet ikke er på listen, så skriv til mig, så prøver jeg at tilføje det. Efter betaling modtager du en unik kode, som kan sendes til chatten på en særlig side. Der kan vi diskutere alt relateret til produktet. Jeg sender spillet inden for 5 minutter efter betaling, men i sjældne tilfælde kan denne tid stige til 15-20 minutter. Jeg er online fra kl. 10.00 til kl. 12.00, Moskva-tid. Ordrer, der betales natten over, bliver leveret om morgenen, efter at vi har kontaktet dig for at tilføje dig som Steam-ven. Spillet vil kun blive leveret som en gave og kun til en Steam-profil med Rusland-regionen. For at finde ud af landet i din profil, klik på linket. Bemærk venligst, at spillet ikke kan tilføjes til dit lager.

CHRONO TRIGGER | Steam Gift RU er et digitalt produkt, som du kan købe i vores digitale varebutik. Dette er en gave på Steam, som kan sendes til en ven eller aktiveres på din profil. CHRONO TRIGGER er en tidløs RPG-klassiker skabt af Yuji Hori fra DRAGON QUEST, Akira Toriyama fra Dragon Ball og holdet bag Final Fantasy. Forskellige epoker venter dig, fra primitivitet og modernitet til middelalderen og fremtiden. CHRONO TRIGGER er den definitive version af spillet med forbedret kontrol, opdateret grafik og genindspillet musik, der helt sikkert vil glæde både nye og mangeårige fans. Derudover venter nye fangehuller på dig - den mystiske Dimensional Vortex og det glemte Lost Sanctum, hvor du kan afsløre for længst forsvundne hemmeligheder. Denne version af spillet er beregnet til aktivering i den russiske region og vil blive leveret til dig som en gave til din Steam-profil. Produktsiden er designet i et smukt html-format, som giver dig mulighed for bekvemt at se information om produktet og træffe det rigtige valg.


***


CHRONO TRIGGER er et klassisk rollespil, der vender tilbage i en ny form på Steam-platformen. Spillere bliver nødt til at rejse gennem tiden, besøge forskellige epoker, fra primitivitet til fremtiden for at redde verden fra ødelæggelse. Spillet er en tidløs klassiker i RPG-genren og blev skabt af et team af talentfulde udviklere, herunder Dragon Quest-skaberen Yuji Hori og Dragon Ball-forfatteren Akira Toriyama. Denne definitive version af spillet byder på opdaterede kontroller, grafik og musik og tilføjer nye fangehuller, inklusive den mystiske Dimensional Vortex og det glemte Lost Sanctum. Spillet leveres kun som en gave til en Steam-profil med Rusland-regionen og kan ikke føjes til lageret. Efter betaling vil køberen få tilsendt en unik kode for at aktivere spillet på en speciel chatside. Spillet vil blive leveret inden for 5-20 minutter efter køb.


***


  1. CHRONO TRIGGER er en fantastisk klassisk RPG, smukt leveret digitalt på Steam.
  2. Fremragende grafik og lydkvalitet, praktiske kontroller og en stor mængde indhold gør CHRONO TRIGGER til et fremragende valg for fans af genren og begyndere.
  3. Det er rart at kunne lege med flere slutninger, hvilket giver en dybere fordybelse i historien.
  4. Evnen til at gemme spillet til enhver tid gør passagen mere behagelig og bekvem.
  5. CHRONO TRIGGER på Steam Gift RU er en fantastisk måde at kaste sig ud i et klassisk RPG, der har etableret sig som et af de bedste i genren.
  6. En fantastisk gave til retrospilelskere og klassiske RPG-fans.
  7. CHRONO TRIGGER på Steam Gift RU er en mulighed for at spille et af de mest ikoniske spil i genren med forbedret grafik og nye funktioner.
  8. Mange forskellige karakterer, inklusive hovedpersonen, giver spillerne mulighed for at nyde et unikt gameplay og en interessant historie.
  9. CHRONO TRIGGER på Steam Gift RU er en fantastisk måde at genopleve nostalgien fra tidligere spil uden at miste kvaliteten og bekvemmeligheden i den digitale version.
  10. Hvis du leder efter et klassisk RPG med en spændende historie, masser af rejser og naturskønne steder, er CHRONO TRIGGER et forsøg værd!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.8
(121)