Capybara Spa? DAMPGAVE RU

? DAMPGAVE TIL RUSLAND

LEVERING UDFØRES AUTOMATISK ONLiINE 24/7 Umiddelbart EFTER BETALING BLEV DU TILFØJET, ACCEPTERER INVITATIONEN OG DU VIL FÅ TILSENDT EN GAVE PÅ Steam. SPILLET ELLER TILFØJELSE FORBLIVES HOS DIG FOR ALTID, AT DET IKKE ER GODT AT GODT I GAVE. KONTO TIL DIT STEAM-BIBLIOTEK ====== ============================= FORSENDELSE FOREGÅR EKSKLUSIVT TIL KONTI, HVOR REGIONEN KUN ER RUSLAND TIL KONTI, HVOR ALLE PRISER ER I RUBLER! KUN RUSLAND! KUN REGION RUSLAND! KUN IP RUSLAND! VIGTIG! VI SENDER IKKE TIL CIS-LANDENE/UKRAINE, HVIDERUSLAND OG ANDRE LANDE UNDTAGET RUSLAND! VIGTIG! FØR DU KØB, SKAL DU KONTROLLE REGIONEN AF DIN Steam-KONTO: (Sørg for, at der står "RUSLAND"). ELLERS KØB IKKE! • Hvordan får man et link til din konto? • Klik på "Steam" i øverste venstre hjørne i steam-klienten. I menuen skal du gå til "Indstillinger -> Interface -> Vis adresselinjen, når det er muligt." Gå derefter til din profil og kopier linket til din konto. linket skal se ud uden "/" tegnet i slutningen. HVIS DU TAGER FEJL, BEHANDLER VI DIN ORDRE MANUELT, SKRIV TIL OS ONLINE CHAT ELLER TELEGRAM.

Capybara Spa er et spil, der sælges i Steam-gaveformat til Rusland-regionen. Det betyder, at du efter købet vil modtage en invitation til spillet, som du kun kan aktivere på en Steam-konto, der er registreret i Rusland og med priser i rubler. Efter aktivering vil spillet forblive i dit Steam-bibliotek for evigt. Bemærk venligst, at gaven ikke kan tilføjes til dit lager, den kan kun aktiveres på din konto. Hvis du lavede en fejl ved køb og angav den forkerte region, skal du kontakte sælgeren via online chat eller telegram.


***


Capybara Spa er et simulationsspil, hvor du styrer en capybara og skaber dit eget dyre-spa. Du skal passe på dine kunder, få dem til at føle sig godt tilpas og tilfredsstille deres behov. Du kan udvide din virksomhed, købe nyt udstyr og forbedre dine færdigheder for at tiltrække endnu flere besøgende. Spillet indeholder elementer af tids- og ressourcestyring, samt forskellige opgaver og præstationer. Capybara Spa er et godt valg for simulations- og dyreelskere! Dette produkt er en Steam-gave til Rusland.


***


  1. Jeg er meget tilfreds med mit køb af Capybara Spa på STEAM GIFT RU. Dette digitale produkt gav mig en fantastisk mulighed for at slappe af og tage tankerne væk fra mine daglige bekymringer.
  2. Capybara Spa er et fantastisk digitalt produkt, der hjælper mig med at klare stress og træthed. Jeg nyder hvert minut, jeg bruger i dette spil.
  3. Hvis du leder efter en måde at slappe af og slappe af fra arbejdet, anbefaler jeg varmt Capybara Spa på STEAM GIFT RU. Dette digitale produkt er bestemt pengene værd.
  4. Capybara Spa er en fantastisk måde at tilbringe tid væk fra byens stress og jag. Jeg nyder hvert minut brugt i dette hyggelige og rolige spil.
  5. Jeg blev glædeligt overrasket over kvaliteten af ​​det digitale Capybara Spa-produkt på STEAM GIFT RU. Dette spil er ikke kun smukt, men også meget spændende.
  6. Hvis du elsker spil, der hjælper dig med at slappe af og nyde gameplayet, så er Capybara Spa noget for dig. Jeg anbefaler stærkt dette digitale produkt.
  7. Jeg nyder hvert øjeblik af spillet Capybara Spa på STEAM GIFT RU. Dette er en fantastisk måde at slappe af og glemme dine problemer i et stykke tid.
  8. Jeg er meget glad for, at jeg købte det digitale Capybara Spa-produkt på STEAM GIFT RU. Dette spil overgik alle mine forventninger, og jeg nyder spillet hver gang jeg spiller det.
  9. Capybara Spa er et unikt digitalt produkt, der hjælper dig med at slappe af og nyde spilprocessen. Jeg anbefaler dette spil til alle, der leder efter en måde at slappe af i slutningen af ​​dagen.
  10. Jeg har allerede spillet Capybara Spa på STEAM GIFT RU flere gange, og hver gang finder jeg noget nyt og interessant i det. Dette er et af de bedste digitale produkter, jeg nogensinde har købt.



Ejendommeligheder:




Capybara Spa er et fantastisk spil til at slappe af og slappe af efter en travl dag.

STEAM GIFT RU er en bekvem måde at få digitale varer af høj kvalitet på.

Capybara Spa giver dig mulighed for at nyde smuk grafik og behagelig musik.

STEAM GIFT RU tilbyder en bred vifte af spil og software til underholdning og arbejde.

Capybara Spa er en vidunderlig måde at tilbringe tid med venner eller alene.

STEAM GIFT RU giver hurtig og sikker levering af digitale varer.

Capybara Spa er en fantastisk investering i dit humør og dit helbred.

STEAM GIFT RU tilbyder attraktive rabatter og tilbud på digitale varer.

Capybara Spa er en spændende simulator, der vil give dig en masse livlige følelser.

STEAM GIFT RU er en pålidelig og pålidelig butik med digitale varer, der yder fremragende service.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.4
(69)