Call of Juarez Gunslinger + 25 Игр Steam - Regionsfri

Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en delt Steam-konto med spillet Call of Juarez Gunslinger. Du kan dog kun spille det offline efter at have downloadet og installeret spillet fra Steam-biblioteket. Du skal gå ind i spillet, før menuen eller indstillingerne vises, og derefter afslutte det. Klik på Offlinetilstand i øverste venstre hjørne af Steam. Ud over Call of Juarez Gunslinger kan kontoen have andre topspil, omkring 25 spil og tilføjelser. Vores konto har ingen territoriale begrænsninger og er velegnet til at spille i ethvert land. Sprog tilgængelige for spillet: russisk, engelsk, tysk, fransk, italiensk, spansk - Spanien, russisk, japansk, polsk, portugisisk - Brasilien.

Den angivne konto er sælgerens personlige konto, og du kan begynde at spille umiddelbart efter købet. Kontoen er dog KUN beregnet til spillet, og enhver anden handling med kontoen er forbudt. Adgang til din konto forbliver din for altid. Det er vigtigt at spille ærligt og ikke bruge cheats.

Vi garanterer kvaliteten af ​​vores produkt, da vores virksomhed @MediaSoft har været på markedet i 15 år og har mere end 120 tusind salg, samt over 20 tusind positive anmeldelser. Vores Webmoney-forretningsniveau er 550, og vores produkt har en livstidsgaranti.

For at bruge din Steam-konto offline, skal du installere Steam og logge på med det brugernavn og den adgangskode, du har modtaget. Sørg for at klikke på "husk login og adgangskode". Download og installer derefter spillet fra Steam-biblioteket, gå ind i det, indtil menuen eller indstillingerne vises, og afslut derefter spillet. I øverste venstre hjørne af Steam skal du klikke på Offline-tilstand, og du kan nu starte spillet. Skift ikke fra offlinetilstand til den samme konto i onlinetilstand, for ikke at afbryde downloadingen for andre brugere.

Hvis du har yderligere spørgsmål inden køb, bedes du kontakte sælgeren via online chat eller skrive på e-mail. Det er vigtigt at vide, at sælgeren ikke er ansvarlig for tekniske problemer under opstart eller i spillet, samt for uoverensstemmelser mellem pc- og systemparametre. Sådanne problemer løses gennem den officielle tekniske support fra udgiverne.

Call of Juarez Gunslinger + 25 Игр Steam - Regionsfri

Vi præsenterer dig for et sæt af 26 spil på Steam-platformen, inklusive det populære spil Call of Juarez Gunslinger!

Sættet af spil er regionsfrit og kan spilles i ethvert land. Du kan nyde spil på dit sprog, da sættet indeholder følgende sprog: russisk, engelsk, tysk, fransk, italiensk, spansk - Spanien, russisk, japansk, polsk, portugisisk - Brasilien.

Call of Juarez Gunslinger er et spændende spil, hvor du vil føle dig som en rigtig cowboy og opleve episk skydning i hele det vilde vesten. Derudover får du 25 flere topspil og tilføjelser til at tilfredsstille dine spilbehov i lang tid.

Sættet af spil er allerede klar til brug på Steam-platformen. Efter køb vil du øjeblikkeligt få adgang til en delt Steam-konto med spil. Kontoen er sælgers personlige konto og garanterer dig problemfri adgang til spil. Begynd at spille umiddelbart efter købet!

Det er vigtigt at bemærke, at kontoen kun er beregnet til spil, og enhver anden handling med kontoen er forbudt. Du kan dog være sikker på kvaliteten af ​​vores produkt, da vores virksomhed @MediaSoft har været på markedet i 15 år og har mere end 120 tusind salg, samt over 20 tusind positive anmeldelser. Vores Webmoney-forretningsniveau er 550, og vores produkt har en livstidsgaranti.

For at begynde at spille skal du installere Steam og logge på med det brugernavn og adgangskode, som du modtager efter købet. Sørg for at klikke på "husk login og adgangskode". Download og installer derefter spillet fra Steam-biblioteket, gå ind i det, indtil menuen eller indstillingerne vises, og afslut derefter spillet. I øverste venstre hjørne af Steam skal du klikke på Offline-tilstand, og du kan nu starte spillet.

Hvis du har yderligere spørgsmål inden køb, bedes du kontakte sælgeren via online chat eller skrive på e-mail.

Gå ikke glip af den spændende verden af ​​Steam-spil med vores 26-spils bundt!

Call of Juarez Gunslinger + 25 Steam Games - Region Free er et sæt med 26 spil på Steam-platformen, der inkluderer det populære spil Call of Juarez Gunslinger. Sættet indeholder 25 flere topspil og tilføjelser, der vil tilfredsstille dine spilbehov i lang tid. Sættet har territorial frihed (Region Free) og er velegnet til leg i ethvert land. Sprog tilgængelige for spillet: russisk, engelsk, tysk, fransk, italiensk, spansk - Spanien, russisk, japansk, polsk, portugisisk - Brasilien.

Efter køb vil du med det samme modtage en generel Steam-konto med spil, som er en personlig konto for sælgeren og garanterer dig problemfri adgang til spil. Kontoen er dog kun beregnet til spil, og enhver anden handling med kontoen er forbudt. For at begynde at spille skal du installere Steam og logge på med det brugernavn og adgangskode, som du modtager efter købet. Sørg for at klikke på "husk login og adgangskode". Download og installer derefter spillet fra Steam-biblioteket, gå ind i det, indtil menuen eller indstillingerne vises, og afslut derefter spillet. I øverste venstre hjørne af Steam skal du klikke på Offline-tilstand, og du kan nu starte spillet.

Sælger er ikke ansvarlig for tekniske problemer under opstart eller i spillet, samt for uoverensstemmelser mellem pc- og systemparametre. Sådanne problemer løses gennem den officielle tekniske support fra udgiverne. Det er vigtigt at spille ærligt og ikke bruge cheats. Sælgerfirmaet @MediaSoft har været på markedet i 15 år og har mere end 120 tusind salg, samt over 20 tusind positive anmeldelser. Vores Webmoney-forretningsniveau er 550, og vores produkt har en livstidsgaranti. Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du kontakte sælgeren via online chat eller skrive på e-mail.


***


Det tilbudte element er en delt Steam-konto, der indeholder spillet Call of Juarez Gunslinger, som kun kan downloades og spilles offline. Derudover kan kontoen have andre spil og tilføjelser, omkring 25 stk. Kontoen har ingen territoriale begrænsninger (Region Free) og er velegnet til at spille i ethvert land. Spil- og grænsefladesproget understøttes på flere sprog, inklusive russisk. Ved køb vil du modtage en personlig sælgerkonto, som kan bruges til enhver tid. Det er vigtigt at spille ærligt og ikke bruge cheats. Sælgeren yder livstidsgaranti på alle produkter, men er ikke ansvarlig for tekniske problemer under lancering eller spil. Kommunikation med andre brugere skal foregå i overensstemmelse med ordensreglerne, og alle spørgsmål kan stilles til sælger i online chatten eller skrives på e-mail.


***


  1. Call of Juarez Gunslinger er et fremragende skydespil, der vil appellere til fans af Westerns og dynamisk gameplay.
  2. 25 Steam-spil som gave er en stor bonus til et allerede interessant spil, som giver dig mulighed for at bruge meget tid på computeren.
  3. Call of Juarez Gunslinger + 25 Steam Games - Region Free er et godt tilbud til dem, der ønsker at købe et digitalt produkt til en god pris.
  4. Et fremragende spil og et stort udvalg af gratis spil - hvad mere har du brug for til en fantastisk tid?
  5. Call of Juarez Gunslinger er et af de bedste vestlige spil derude, og bonussen på 25 Steam-spil gør købet endnu bedre.
  6. Moderne grafik, et interessant plot og en bonus på 25 Steam-spil er et ideelt valg for fans af actionspil.
  7. Call of Juarez Gunslinger + 25 Steam Games - Region Free er en fantastisk mulighed for dem, der ønsker at købe et digitalt produkt til en overkommelig pris og få mange timers spændende gameplay.



Ejendommeligheder:




Call of Juarez Gunslinger er et fantastisk spil med en fordybende historie og fantastisk gameplay.

Tilføjelsen af ​​25 Steam-spil til pakken er en fantastisk bonus.

Jeg elsker det faktum, at spillet og Steam-tasterne er regionsfrie, hvilket gør det tilgængeligt for spillere over hele verden.

Grafikken og lyddesignet i Call of Juarez Gunslinger er i topklasse.

Spillet tilbyder en god balance mellem action, eventyr og historiefortælling.

Steam-tasterne i pakken tilbyder en bred vifte af spil at spille og udforske.

Prisen for denne pakke er utrolig rimelig, taget kvaliteten af ​​spillet og de ekstra Steam-spil i betragtning.

Jeg sætter pris på bekvemmeligheden ved at have både spillet og Steam-nøglerne i én pakke.

Call of Juarez Gunslinger er et must-play for fans af westerngenren.

Spillet er udfordrende, men ikke frustrerende, hvilket gør det til et godt valg for spillere på alle niveauer.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.5
(82)