Call of Duty: Vanguard (PS4/PS5/RUS) Leje 10 dage♻️

For indbyggere i Rusland og CIS-landene er betaling med bankkort tilgængelig uden kommission gennem betalingssystemerne Enot.io og Freekassa✅ Det er vigtigt at bemærke, at lukningen af ​​den officielle Playstation RU Store ikke påvirker driften og lanceringen af ​​allerede nu købte spil. Alt fortsætter som det plejer❗️ Det er ikke selve kontoen, der sælges, men kun retten til at bruge den til leje. Køberen modtager data for at få adgang til kontoen, muligheden for at downloade og spille spil på denne profil i lejeperioden. Sørg for at læse købsbetingelserne inden du køber. Kontoen er personlig og er oprettet af sælgeren. Spillene på kontoen blev købt officielt fra PS Store, som garanterer produktets kvalitet og lovlighed.▶️PS5-platform: Tilgængelig✅▶️PS4-platform: Tilgængelig✅▶️Tilgængelighed af russisk sprog: Nuværende✅⏩Liste over spil:?Ring of Duty®: Vanguard - Cross -Gen Bundle - (russisk tekst og stemmeskuespil) Cross-Gen-pakke inkluderer: - Versioner af spillet til PS4™ og PS5™ - 5 timers våben 2XP - Eksklusivt digitalt - Frontline Weapons Bundle ▶️ Denne aktivering forudsætter, at du vil spille med den udstedte sælgerkonto. Denne type aktivering bruges hovedsageligt af sælgeren til at leje spil.▶️Hvis du er ligeglad med redninger og præstationer i spillet og vil starte spillet fra din konto, så vil denne type aktivering passe dig.▶️Det er vigtigt at huske, at sælger kun sælger brugsretten til kontoen, og ikke selve kontoen. Kontoen tilhører sælgeren, og det er forbudt at ændre data på den, og forsøg på at installere den på mere end én konsol vil resultere i, at brugeren bliver blokeret fra sælgers kanal uden refusion.? Installationsvejledning⚠️1. Opret en ny bruger og indtast detaljer: For PS4 skal du vælge "Strøm" og derefter "Skift bruger". Opret en ny bruger (ikke som gæst!). Til PS5 skal du vælge "LET'S GO!" og acceptere licensaftalen. Indtast dine kontooplysninger.2. TIL PS4: Forslag om ændring af hovedsystemetMeget vigtigt! Vælg "Skift ikke".2.1 TIL PS5-konsoldelingMeget vigtigt! Vælg Deaktiver eller Aktiver ikke.3. Download spillet i biblioteket Find dit spil (købt) og download det (downloadstatus kan tjekkes via knappen "option").4. Du kan spille (du skal have en konstant tilsluttet internetforbindelse) Spillet starter fra den konto, der er udstedt af sælgeren. Efter udløbet af lejeperioden vil data på kontoen blive ændret, og kontoen skal slettes. Indstillinger - Loginindstillinger - Slet konto. Yderligere oplysninger ⚠Køb af retten til at bruge en PlayStation-konto som beskrevet i meddelelsen er en overtrædelse af PlayStation Networks vilkår for brug og kan resultere i, at sælgers og købers konto bliver suspenderet. Derudover kan det være usikkert at bruge en konto, som du ikke har fuld adgang til, og udgøre en trussel mod din dine data. Det anbefales, at du kun køber spil og bruger PlayStation-konti via officielle kanaler og

Call of Duty: Vanguard (PS4/PS5/RUS) Leje 10 dage♻️

I vores digitale varebutik kan du leje spillet Call of Duty: Vanguard i 10 dage til PlayStation 4 eller PlayStation 5 på russisk.

Dette spil er det seneste skydespil fra den berømte Call of Duty-serie og byder på en spændende singleplayer-kampagne samt en multiplayer-tilstand med en række forskellige kort og spiltilstande.

Leje af spillet i 10 dage vil give dig mulighed for at nyde alle dets funktioner og gå gennem kampagnen til dit hjertes lyst.

Når lejeperioden slutter, stopper spillet automatisk med at fungere og vil være klar til at leje igen.

Bestil nu og nyd Call of Duty: Vanguard på PlayStation 4 eller PlayStation 5!

?For borgere i Den Russiske Føderation og CIS er betaling med bankkort tilgængelig uden kommission via betalingsmetoderne Enot.io og Freekassa✅Attention❗️ Lukningen af ​​den officielle Playstation RU Store påvirker ikke driften og lanceringen af ​​allerede købte spil. Alt fungerer som før❗️Selve kontoen er ikke til salg, men kun til leje. Data fra det overføres til dig, mulighed for at downloade spillet og spille på denne profil i lejeperioden. Sørg for at læse købsbetingelserne. Kontoen er personlig og oprettet af os. Spillet/spillene blev officielt købt til det i PS Store. Hvilket giver dig alle garantierne.▶️PS5-platform: Tilgængelig✅▶️PS4-platform: Tilgængelig✅▶️Russisk sprogtilgængelighed: Nuværende✅⏩SPIL:?Call of Duty®: Vanguard - Cross-Gen Bundle - (russisk tekst og stemmeskuespil)Cross pakke Gen inkluderer: - Inkluderer PS4™ og PS5™ versioner af spillet - 5 timers 2XP våben - Digital eksklusiv - Frontline Weapon Pack▶️Denne type aktivering indebærer, at du vil spille med vores udstedte konto. Denne aktivering bruges hovedsageligt af vores service til at leje spil.▶️Denne type aktivering er velegnet til dem, der er ligeglade med opsparing eller præstationer i spillet, og starter spillet fra deres konto.▶️Det er vigtigt at huske, at vi sælger aktivering på kontoen, og ikke selve kontoen, den tilhører vores service, derfor er ændring af data på kontoen forbudt, samt forsøg på at installere en konto på mere end én konsol. Ethvert forsøg på at overtage en konto pålægger et forbud mod dens brug og blokering af brugeren på vores kanal, uden tilbagebetaling af de brugte midler.? Installationsvejledning⚠️1.Oprettelse af en ny bruger og indtastning af data: For PS4 Vælg “Power” Næste “Skift bruger” Opret en ny bruger (ikke som gæst!) For PS5 vælg LET'S START!Accepter licensaftalen Indtast kontooplysninger 2. TIL PS4 Forslag om ændring af hovedsystemetMeget vigtigt! Vælg "Skift ikke" 2.1 TIL PS5 Deling af adgang til konsollenMeget vigtigt! Vælg "Deaktiver" eller "Aktiver ikke" 3. Indstil spillet til at downloade Bibliotek Find dit spil (købt) Download (downloadstatus kan kontrolleres via indstillingsknappen) 4. Du kan spille (Du skal have et konstant forbundet internet forbindelse) Spillet startes fra den udstedte konto. Efter færdiggørelsen vil lejedata fra kontoen blive ændret, kontoen skal slettes Indstillinger - Loginindstillinger - Slet konto.

Call of Duty: Vanguard (PS4/PS5/RUS) er et førstepersons skydespil, der er tilgængeligt til PlayStation 4 og PlayStation 5 på russisk. I vores butik kan du leje dette spil i 10 dage. Lejemålet giver dig ret til at bruge sælgerkontoen til at downloade og spille spil på den profil i lejeperioden.

Spillet byder på en spændende singleplayer-kampagne og multiplayer-tilstand med en række forskellige kort og spiltilstande. Cross-Gen Pack inkluderer PS4™- og PS5™-versionerne af spillet, plus yderligere bonusser såsom 5 timers 2XP-våben og den digitale eksklusive Frontline Weapons Pack.

Det er vigtigt at bemærke, at salg af retten til at bruge en PlayStation-konto som beskrevet i annoncen er en overtrædelse af PlayStation Networks vilkår for brug og kan resultere i, at sælger og køber får deres konto suspenderet. Det anbefales, at du kun køber spil og bruger PlayStation-konti via officielle kanaler og butikker.

Når lejeperioden slutter, stopper spillet automatisk med at fungere og vil være klar til at leje igen. Lukningen af ​​den officielle Playstation RU Store påvirker ikke driften og lanceringen af ​​allerede købte spil. I vores butik kan du betale for leje med bankkort uden kommission gennem betalingssystemerne Enot.io og Freekassa.


***


Call of Duty: Vanguard (PS4/PS5/RUS) Rent 10 days ♻️ er et spil til PlayStation 4 og PlayStation 5 spilkonsoller, der kan lejes i 10 dage. Ved leje får du adgang til spillet ved hjælp af en udstedt konto (P2), som hører til vores service.

Bemærk venligst, at kontoen ikke har et PS Plus-abonnement, men hvis du har et abonnement, gælder det for vores konto. Minimumslejeperioden er 10 dage, og enhver manipulation af produktet med det formål at tage det i besiddelse eller at ændre data medfører et forbud mod brug af produktet uden tilbagebetaling af de resterende midler i uudnyttet tid.

Hvis du gennemfører spillet før den betalte periode, refunderes pengene ikke, men vi kan tilbyde dig rabat på den efterfølgende leje. Bemærk også, at du ikke kan overføre din konto til tredjemand, og lejen kan forlænges ved at skrive om det gennem mine køb på produktsiden, i korrespondancefanen eller til os i telegram.

Når du installerer spillet, er kontoen kun installeret på én konsol, og du kan spille med de udstedte kontodata. Du kan ikke gå til Sonys websted, din konto er verificeret og funktionel, klar til installation på konsollen. Du får data som mail: password, og disse konti kan under ingen omstændigheder ændres. Du kan tilføje venner, men spillet kræver en konstant internetforbindelse for at spille.


***


  1. Call of Duty: Vanguard er et fremragende skydespil med en spændende kampagne og multiplayer-tilstand.
  2. Spillets grafik er på højeste niveau, og lydsporet skaber en utrolig atmosfære.
  3. Meget spændende og dynamisk gameplay, der ikke vil lade dig kede dig i et minut.
  4. Et kæmpe udvalg af våben og muligheden for tilpasning gør det muligt at skabe en unik spillestil.
  5. Spillet understøtter multiplayer, som giver dig mulighed for at spille med venner og erobre verden sammen.
  6. Nye spiltilstande og kort tilføjer variation til gameplayet og vil ikke lade dig kede dig.
  7. Det digitale format giver dig mulighed for hurtigt at komme i gang med at spille, og 10-dages leje giver dig mulighed for at prøve spillet, inden du køber.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.9
(134)