Bud Spencer og Terence Hill - Slaps And Beans? DAMP

Vi har Steam-gavekort til Rusland! Levering sker automatisk online 24/7 umiddelbart efter betaling. Du skal blot indtaste linket til din konto, acceptere invitationen, og vi sender dig en gave til spillet eller Steam-tilføjelsen. Derefter vil det forblive i dit Steam-bibliotek for evigt, men vil ikke blive tilføjet til dit lager.

Bemærk venligst, at vi kun sender gaver til konti, der er registreret i Rusland og beliggende i den russiske region, hvor alle priser er angivet i rubler. Det er vigtigt at tjekke regionen for din Steam-konto, før du køber, og sikre dig, at der står "Rusland". Vi sender ikke gavekort til SNG-lande/Ukraine, Hviderusland og andre lande undtagen Rusland.

For at få et link til din konto skal du i Steam-klienten klikke på "Steam" i øverste venstre hjørne, og derefter følge stien "Indstillinger -> Interface -> Vis adresselinjen, når det er muligt." Gå derefter til din profil og kopier linket til din konto.

Hvis du lavede en fejl, da du indtastede linket til din konto, så skriv til os i online chat eller Telegram, og vi vil manuelt behandle din ordre. Instruktioner til brug af Steam-gavekortet følger med din gave.

"Bud Spencer og Terence Hill - Slaps And Beans" er et sjovt computerspil tilgængeligt på Steam-platformen. Det er skabt i stil med retro arkadespil, hvor du vil spille som berømte biografhelte - Bud Spencer og Terence Hill.

Du vil rejse gennem en række forskellige steder, inklusive byer og landsbyer, og kæmpe mod forskellige modstandere ved hjælp af unikke angreb og teknikker, såsom at løbe eller flyve rundt om hjørner. Spillet indeholder også mange minispil, der giver dig mulighed for at diversificere dit gameplay og få yderligere bonusser.

"Bud Spencer og Terence Hill - Slaps And Beans" er et fantastisk spil for fans af retrospil og film af Bud Spencer og Terence Hill. Smuk grafik og sjovt gameplay vil glæde både voksne og børn. Køb dette spil fra vores websted for digitale varer, og modtag det på din Steam-konto.

"Bud Spencer og Terence Hill - Slaps And Beans" er et sjovt computerspil i retroarcade-stil, der er tilgængeligt på Steam-platformen. I den vil du spille som berømte biografhelte - Bud Spencer og Terence Hill. Du vil finde en række forskellige steder, kampe med modstandere, brugen af ​​unikke angreb og teknikker som at løbe eller flyve rundt om hjørner, samt mange minispil til at diversificere gameplayet. "Bud Spencer og Terence Hill - Slaps And Beans er et godt valg for fans af retrospil og film af Bud Spencer og Terence Hill. Køb dette spil på vores websted for digitale varer, og modtag det på din Steam-konto. For at gøre dette skal du indtaste linket til din Steam-konto, accepter invitationen, og vi sender dig en gave til spillet"Bud Spencer og Terence Hill - Slaps And Beans". Gaven vil forblive i dit Steam-bibliotek for evigt, men vil ikke blive tilføjet til dit lager. Bemærk venligst, at vi kun sender gaver til konti, der er registreret i Rusland og beliggende i den russiske region, hvor alle priser er angivet i rubler. Tjek området for din Steam-konto før


***


Bud Spencer og Terence Hill - Slaps And Beans er et computerspil, der kan købes på Steam-platformen. Dette er et eventyr arkadespil skabt i retrostil. I spillet spiller du som to legendariske filmskuespillere - Bud Spencer og Terence Hill - og du vil kæmpe mod fjender og løse gåder gennem hele spillet. Spillet har en enkeltspiller-tilstand samt en to-spiller-tilstand, hvor du kan spille med en ven. Spillet blev udgivet i 2018 og blev hurtigt populært blandt fans af de klassiske spil og film af Bud Spencer og Terence Hill. Du skal have en konto på Steam-platformen, og din kontos region skal være Rusland for at købe og modtage dette spil.


***


  1. Dette spil er simpelthen fantastisk! Jeg troede aldrig, jeg kunne nyde et spil baseret på film så meget!
  2. Jeg blev glædeligt overrasket over at finde ud af, at jeg havde muligheden for at spille som mine yndlingshelte Bud Spencer og Terence Hill.
  3. Hvis du elsker retrospil og er bekendt med filmene Bud Spencer og Terence Hill, så skal dette spil simpelthen være i din samling.
  4. Jeg har ikke haft det så sjovt at spille et spil i lang tid! Fantastisk gameplay, sjove karakterer og smuk grafik - alt dette er i Slaps And Beans.
  5. Bud Spencer og Terence Hill - Slaps And Beans er et spil, som jeg kan spille igen og igen uden at blive træt af det.
  6. Alt i spillet, fra musikken til karakterdialogen, skaber en atmosfære, der får dig til at vende tilbage til spillet igen og igen.
  7. Jeg kan ikke få nok af dette spil! Hun er simpelthen fantastisk!



Ejendommeligheder:




Fantastisk spil for fans af Bood Spencer og Terence Hill! Gameplayet er meget interessant og vanedannende i timevis.

Slaps And Beans er en ægte original! Grafikken og lydsporet er fantastisk, og gameplayet er meget sjovt.

Spillet er utrolig sjovt og vanedannende. Den har en masse humor og interessante opgaver, der ikke vil lade dig kede dig.

Jeg elsker virkelig Bood Spencer og Terence Hill, så jeg kunne ikke gå glip af dette spil! Det viste sig at være utrolig hyggeligt og spændende.

Slaps And Beans er en fantastisk måde at gå tilbage til din barndom på! Spillet er fyldt med nostalgiske øjeblikke, og kampmekanikken er meget interessant.

Hvor har jeg ventet på dette spil! Hun viste sig at være rigtig sej, med humor og en masse opgaver. Anbefal til alle fans af Bood Spencer og Terence Hill!

Slaps And Beans er et fantastisk spil, der bestemt ikke vil lade dig kede dig. Nyd actionscener og flot grafik med Bood Spencer og Terence Hill!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.7
(108)