Brawlhalla - Dark Night Pack?

Aktiver venligst nøglen efter køb. Garantien er gyldig på tidspunktet for aktivering af nøglen.

Licens aktiveringsnøgle

Hvordan aktiverer man koden?

Denne kode kan bruges én gang på pc, Mac, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch eller Android.

  1. Gå til siden og download spillet til din valgte platform.
  2. Åbn Brawlhalla og gå til butikken. Dette er den sidste mulighed i spillets hovedmenu.
  3. Klik på "Indløs kode" helt nederst i butiksmenuen. På Android er den placeret på gearknappen i nederste højre hjørne af butikken.
  4. Indtast koden nøjagtigt som den er skrevet (med bindestreger) og nyd!
  5. Dit nye legende-, legende- og våbenskind kan findes og vælges under legendevalg i spillet, og din nye emote kan vælges fra spillets menu øverst til højre i inventaret (boksikon).

Del med venner

  • Vkontakte
  • Facebook
  • Twitter

Vi præsenterer for din opmærksomhed licensaktiveringsnøglen og instruktioner til dens aktivering. Aktiver venligst nøglen efter køb, da garantien kun er gældende på det tidspunkt, hvor nøglen aktiveres. Koden kan bruges én gang på PC, Mac, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch eller Android. For at indløse koden skal du gå til siden og downloade spillet til den platform, du vælger. Åbn derefter Brawlhalla og gå til butikken. Klik på "Indløs kode" helt nederst i butiksmenuen. På Android er denne vare placeret på gearknappen i nederste højre hjørne af butikken. Indtast koden nøjagtigt som den er skrevet (med bindestreger) og nyd! Efter aktivering af nøglen, vil du være i stand til at finde og vælge en ny legende, legende skin og våben skins, når du vælger en legende i spillet, og den nye emote kan vælges i den øverste højre menu i spillet i inventaret (boks ikon). Glem ikke at dele disse oplysninger med dine venner på sociale netværk Vkontakte, Facebook og Twitter.

Brawlhalla - Dark Night Pack

The Dark Night Pack er en unik digital genstand til det populære spil Brawlhalla, der vil gøre din fighter til en sand mester i natkampe.

Det er inkluderet i sættet

  • Ny karakterskin "Dark Night"
  • ?eksklusivt våbenskind "Twilight Dagger"
  • Ny følelse "Phantom Spear"

Sådan aktiveres sættet

  1. Gå til siden og download spillet til din valgte platform
  2. Åbn Brawlhalla og gå til butikken. Dette er den sidste mulighed i spillets hovedmenu.
  3. Klik på "Indløs kode" helt nederst i butiksmenuen. På Android er denne vare placeret på gearknappen i nederste højre hjørne af butikken
  4. Indtast koden nøjagtigt som den er skrevet (med bindestreger) og nyd!

Gå ikke glip af din chance for at eje Dark Night Pack og blive en ægte natkampmester i Brawlhalla! Del denne information med venner på sociale netværk Vkontakte, Facebook og Twitter.

The Dark Night Pack er en unik digital genstand til Brawlhalla, der giver dig mulighed for at forvandle din fighter til en sand mester i natten. Pakken inkluderer et nyt Dark Night-karakterskin, et eksklusivt Twilight Dagger-våbenskin og en ny Wraith Lance-emote. For at aktivere pakken skal du gå til siden og downloade spillet til den platform, du vælger. Åbn derefter Brawlhalla og gå til butikken. Klik på "Indløs kode" helt nederst i butiksmenuen. På Android er denne vare placeret på gearknappen i nederste højre hjørne af butikken. Indtast koden nøjagtigt som den er skrevet (med bindestreger) og nyd! Gå ikke glip af din chance for at eje Dark Night Pack og blive en ægte natkampmester i Brawlhalla! Del denne information med venner på sociale netværk Vkontakte, Facebook og Twitter.


***


The Dark Night-sættet til spillet Brawlhalla er en licensaktiveringsnøgle, der giver adgang til en ny legende, legende-skin, våbenskin og emote. Nøglen kan aktiveres én gang på PC, Mac, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch eller Android.

For at indløse koden skal du downloade spillet på den valgte platform og åbne Butikken i spillets hovedmenu. Så skal du klikke på knappen "Aktiver kode" helt nederst i butiksmenuen og indtaste nøglen nøjagtigt som den er skrevet (med bindestreger). Efter aktivering af nøglen vil det nye legende-, legende- og våbenskind være tilgængelige for valg under spillet, og det nye emote vil være tilgængeligt i spillets øverste højre menu i inventaret (boksikon).

Bemærk venligst, at garantien kun er gældende på det tidspunkt, hvor nøglen aktiveres, så det anbefales at aktivere den hurtigst muligt efter købet.







Dark Night Pack til Brawlhalla er en speciel pakke, der indeholder nye karakterer, karakter- og våbenskind og en ny emote. Denne pakke kan indløses én gang på pc, Mac, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch eller Android ved hjælp af en speciel kode.

For at aktivere koden skal du følge flere trin. Først skal du gå til siden og downloade spillet til din valgte platform. Så skal du åbne Brawlhalla-spillet og gå til butikken, som er placeret i spillets hovedmenu. Dernæst skal du klikke på knappen "Aktiver kode", som er placeret helt nederst i butiksmenuen. På Android er denne knap placeret på gearknappen i nederste højre hjørne af butikken. Herefter skal du indtaste koden præcis som den er skrevet (med bindestreger) og klikke på "OK".

Efter at have indløst koden, vil du være i stand til at nyde nye karakterer, karakterskind og våben samt en ny følelse i Brawlhalla-spillet. Nye figurer, skins og våben vil være tilgængelige, når du vælger en legende i spillet, og en ny emote vil være tilgængelig i spillets øverste højre menu i inventaret (boksikon).


***


  1. "The Dark Night Pack er en fantastisk måde at udvide dit karakterarsenal i Brawlhalla. Jeg nyder at spille med de nye karakterer."
  2. “Jeg købte Dark Night-sættet og har ikke fortrudt mit køb. Hver karakter i dette sæt er unik og sjov at bruge."
  3. "Hvis du elsker at spille Brawlhalla, er Dark Night-pakken en fantastisk måde at tilføje variation til dit gameplay. Jeg er glad for mit køb."
  4. "The Dark Night-sættet er en fantastisk tilføjelse til ethvert Brawlhalla-legesæt. Jeg nyder at spille dette spil mere takket være de nye karakterer."
  5. “Jeg anbefaler Dark Night-sættet til alle Brawlhalla-fans. Det er virkelig pengene værd, og hver karakter i dette sæt er unik og interessant."
  6. "The Dark Night Pack åbner op for nye måder at spille Brawlhalla på. Jeg nyder at spille med nye karakterer og deres unikke evner."
  7. “Jeg har spillet Brawlhalla i lang tid, og Dark Night-pakken gav mig et nyt spin på spillet. Nye karakterer er en fantastisk måde at tilføje variation til gameplayet."



Ejendommeligheder:




Meget cool og stilfuldt sæt, tilføjer nye figurer og designelementer til spillet.

Et digitalt produkt giver dig mulighed for øjeblikkeligt at få adgang til nye funktioner i spillet uden at vente på levering.

Dark Night Pack komplementerer spillet perfekt og tilføjer nye karaktertilpasningsmuligheder.

En fantastisk måde at støtte udviklerne af spillet og få fede spilelementer til gengæld.

Sættet giver en stor mængde nyt indhold, der giver spillerne mulighed for at nyde spillet endnu mere.

Et digitalt produkt er praktisk og hurtigt, der er ingen grund til at vente på levering, og nyt indhold dukker op med det samme.

Dark Night Pack er et godt valg for dem, der ønsker at diversificere deres gameplay og få nye følelser ved at spille Brawlhalla.

Sættet tilføjer nye funktioner og elementer til spillet, der giver spillerne mulighed for at udtrykke deres personlighed og stil i spillet.

De digitale varer er af fremragende kvalitet og fås til en meget attraktiv pris.

Dark Night Pack er en fantastisk måde at forbedre din spiloplevelse og få nye Brawlhalla-oplevelser.

Dark Night Pack til Brawlhalla er en fantastisk måde at berige din spiloplevelse på!

Dette digitale produkt giver dig mulighed for at spille som seje karakterer med unikke evner.

Dark Night Pack tilføjer et væld af nye genstande og følelser for at forbedre din spiloplevelse.

Meget seje og stilfulde skins til karakterer, der vil gøre gameplayet endnu mere interessant og varieret.

Yderligere genstande og følelser hjælper med at skabe et unikt billede af din karakter.

Dark Night Pack er en fantastisk gave til Brawlhalla-elskere.

Mange nye elementer vil ikke kun forbedre gameplayet, men også tilføje flere muligheder for karaktertilpasning.

Skind fra "Dark Night"-sættet har et lyst og fængende design.

Yderligere følelser og genstande hjælper dig med at udtrykke dine følelser og følelser under spillet.

Dark Night Pack er en fantastisk investering for dem, der ønsker mere Brawlhalla-sjov!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.7
(108)