BATTLE PASS

Modtag en gave - et udvidet Battle Pass-aktiveringskort (880CP) til din konto i spilbutikken gennem gavecentret. For at gøre dette skal du følge disse trin:

⚠️ ALGORIME TIL KØB AF ET BATTLE PASS⚠️ ✅1. Betal for passet og fortæl mig dit kaldenavn og UID. ✅2. Bekræft din venneanmodning i spillet. ✅3. Vent på levering. ✅4. Bekræft din ordre ved at tjekke tilgængeligheden af ​​dit pas. ✅5. Skriv en anmeldelse.

⚠️ ALGORIME TIL KØB UGE- OG MÅNEDLIGT FORSYNINGSPASS⚠️ ✅1. Betal for varerne og fortæl mig den unikke kode + loginoplysninger til din cod\activision-konto. Dette kan gøres i købers chat. For at gøre dette skal du gå til sektionen "Mine køb" på hjemmesiden og indtaste den e-mailadresse, der er angivet under betalingen. ✅2. Vent på min bekræftelse på parathed. ✅3. Bekræft din ordre ved at tjekke tilgængeligheden af ​​dit pas. ✅4. Skriv en anmeldelse.

❗❗❗ Bemærk venligst, at du ikke kan sende den samme BP til den samme konto to gange om sæsonen! ❗❗❗ ⚠️⚠️⚠️ Et nyt forsyningspas kan kun købes, når det forrige er udløbet! ⚠️⚠️⚠️

Battle Pass er en digital vare, der kan købes i vores online butik med digitale varer. Battle Pass giver ejeren adgang til eksklusivt indhold i spillet og bonusser i Call of Duty Mobile-spillet.

Battle Pass har to muligheder - månedligt og ugentligt. Med Battle Pass kan du få unikke genstande i spillet, nye kostumer, våben, emblemer og meget mere.

For at købe et Battle Pass skal du blot følge købsproceduren beskrevet ovenfor. Vi garanterer hurtig og sikker levering af varerne til din konto i spilbutikken.

Gå ikke glip af muligheden for at få eksklusiv adgang til spilindhold og bonusser, der kun er tilgængelige for Battle Pass-ejere!

Battle Pass er et digitalt element til Call of Duty Mobile-spillet. Det giver ejeren adgang til eksklusivt spilindhold og bonusser, såsom unikke genstande i spillet, kostumer, våben og emblemer. Battle Pass er tilgængeligt i to versioner - månedligt og ugentligt.

Du kan købe Battle Pass fra den online butik med digitale varer. For at gøre dette skal du følge købsalgoritmen, som inkluderer at betale for varerne, fortælle sælgeren dit kaldenavn og UID (til Battle Pass) eller en unik kode + data til at logge ind på din cod\activision-konto (for den ugentlige og månedlige forsyning Pass), bekræfter venneanmodningen i spillet, venter på at varerne sendes, kontrollerer tilgængeligheden af ​​passet og giver feedback.

Bemærk venligst, at du ikke kan sende det samme Battle Pass til den samme konto to gange på en sæson. Desuden kan et nyt Supply Pass kun købes, når det forrige udløber.

Hvis du køber et Battle Pass, modtager du et udvidet Battle Pass-aktiveringskort (880CP) i gave, som kan aktiveres på din konto gennem gavecentret i spilbutikken. Du er sikret hurtig og sikker levering af varerne. Gå ikke glip af muligheden for at få eksklusiv adgang til spilindhold og bonusser, der kun er tilgængelige for Battle Pass-ejere!


***


HEARTS OF IRON IV LA RESISTANCE (STEAM) er en udvidelsespakke til Hearts of Iron IV, der giver spillere mulighed for at kontrollere modstanden i den franske region under Anden Verdenskrig. Spillere kan vælge mellem forskellige fraktioner, kæmpe mod besættere og udføre spionagemissioner for at hjælpe deres hold. Derudover vil du, når du køber dette produkt, modtage en ekstra gave.


***


  1. Battle Pass er en fantastisk mulighed for at forbedre din spiloplevelse i dit yndlingsspil.
  2. Ved at bruge Battle Pass kan du få unikke og seje genstande, som ikke kan fås på anden måde.
  3. Battle Pass hjælper med at holde dig interesseret i spillet i lang tid takket være konstante opdateringer og nye opgaver.
  4. Ved at udføre Battle Pass-opgaver kan du forbedre dine færdigheder i spillet og blive en mere erfaren spiller.
  5. Battle Pass er en fantastisk måde at støtte spiludviklerne og hjælpe dem med at fortsætte med at udvikle og forbedre spillet.
  6. At købe et Battle Pass er en fantastisk gave til spilelskere i din cirkel.
  7. Battle Pass er en mulighed for at opleve nye spiltilstande og funktioner, der kan være meget interessante og spændende.




Ejendommeligheder:




Battle Pass er en fantastisk måde at få eksklusive genstande i dit yndlingsspil.

Ved hjælp af Battle Pass var jeg i stand til at forbedre mine spilfærdigheder og få unikke belønninger.

Battle Pass er en fantastisk gave til spilelskere.

Jeg satte pris på muligheden for at få sjældne genstande og skind takket være kamppasset.

Battle Pass hjalp mig med at forblive motiveret og fortsætte med at spille det spil, jeg elsker.

Jeg fik en masse gode oplevelser og unikke muligheder takket være kamppasset.

Battle Pass er en fantastisk måde at støtte udviklerne af dit yndlingsspil og tjene eksklusive belønninger for at gøre det.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.7
(108)