Blizzard-gavekort 50 EUR ✅Battle.net (INGEN KOMMISSION)

✅ EN LICENSNØGLE TIL et Blizzard Battle.net gavekort med en nominel værdi på 50 EUR VISES I BROWSERVINDUET OG SENDES AUTOMATISK TIL DIN E-MAIL EFTER BETALING!!! Blizzard Battle.net-gavekortet med en værdi på 50 EUR er beregnet til Europa-regionen. Bemærk venligst, at dette kort ikke fungerer med CIS- og UK-konti. Denne gavenøgle tilføjer €50 til din Battle.net-konto og kan kun bruges på europæiske euro-konti. Aktiveringsvejledning:

  1. Gå til eu.battle.net.
  2. Log ind med din konto eller opret en ny gratis.
  3. Indtast den kode, du lige har købt.
  4. Når din Battle.net-pung er fyldt op, kan du bruge penge på enhver af in-game-tjenesterne.

Bemærk venligst, at nøglen til Blizzard Battle.net-gavekort ikke kan refunderes. Hvis du har spørgsmål eller problemer med at aktivere din nøgle, bedes du kontakte Blizzard Support. Blizzard Gavekort 50 EUR er en digital vare, som du kan købe i vores digitale varebutik. Dette gavekort er til Battle.net-tjenesten. Den har en pålydende værdi på 50 euro og er ikke underlagt kommission. Med dette kort kan du fylde din Battle.net-pung op med 50 euro og bruge den til at købe spil, tilføjelser, elementer i spillet og andre tjenester, der er tilgængelige i tjenesten. Bemærk venligst, at dette gavekort kun virker på europæiske Euro-konti og ikke fungerer på CIS- eller UK-konti. Det er nemt og hurtigt at aktivere kortet. For at gøre dette skal du gå til hjemmesiden eu.battle.net, logge ind eller oprette en ny konto, indtaste koden, som du vil modtage efter betaling, og fylde din Battle.net-pung op. Herefter vil du kunne bruge dine midler til alle tjenester inden for tjenesten. Husk, at nøglen til Blizzard Battle.net-gavekort ikke kan refunderes. Hvis du har spørgsmål eller problemer med at aktivere din nøgle, bedes du kontakte Blizzard Support.

Blizzard Gift Card 50 EUR er et digitalt gavekort dedikeret til Battle.net-tjenesten. Kortet har en nominel værdi på 50 euro og er ikke belagt med kommission. Med dette kort kan du fylde din Battle.net-pung op med 50 euro og bruge den til at købe spil, tilføjelser, elementer i spillet og andre tjenester, der er tilgængelige i tjenesten.

Bemærk venligst, at dette gavekort kun virker på europæiske Euro-konti og ikke fungerer på CIS- eller UK-konti. Ved køb af kort modtager du en licensnøgle, som automatisk vises i dit browservindue og sendes til din e-mail efter betaling.

Det er nemt og hurtigt at aktivere kortet. For at gøre dette skal du gå til hjemmesiden eu.battle.net, logge ind eller oprette en ny konto, indtaste den modtagne kode og fylde din pung op i Battle.net. Herefter vil du kunne bruge dine midler til alle tjenester inden for tjenesten.

Bemærk venligst, at nøglen til Blizzard Battle.net-gavekort ikke kan refunderes. Hvis du har spørgsmål eller problemer med at aktivere din nøgle, bedes du kontakte Blizzard Support.


***


Blizzard Gift Card 50 EUR er et gavekort, der giver dig mulighed for at tilføje 50 euro til din Battle.net-konto. Denne LICENSNØGLE vises i browservinduet og sendes automatisk til din e-mail efter betaling. Kortets pålydende er 50 euro, og brugsregionen er Europa (bemærk venligst, at dette kort ikke fungerer med konti i CIS og Storbritannien).

Du kan bruge et gavekort til at betale for forskellige tjenester på Battle.net-platformen, kun på europæiske konti med euro-valuta. For at aktivere kortet skal du gå til Battle.net-platformen, logge ind eller oprette en ny konto, indtaste koden, der blev købt, og efter at have genopfyldt din pung, kan du bruge pengene til alle spilletjenester inden for spillene.

Blizzard-gavekortet 50 EUR er en fantastisk gave til spillere, der bruger Battle.net-platformen, da det giver dig mulighed for at få yderligere midler til at købe spil, tilføjelser, skins, genstande og andre spiltjenester. Derudover gør køb af et kort uden gebyr det endnu mere rentabelt at købe.


***


  1. En fantastisk måde at fylde din Battle.net-saldo på uden kommission.
  2. Blizzard Gift Card 50 EUR er en praktisk løsning for spillere, der ønsker at købe digitalt indhold fra Blizzard.
  3. Der er ingen skjulte gebyrer eller yderligere betalinger - alt er gennemsigtigt og praktisk.
  4. Med Blizzard-gavekortet på 50 EUR kan du hurtigt og sikkert købe enhver digital genstand på Battle.net.
  5. Det er rart, når købet foregår uden problemer eller ekstra omkostninger.
  6. Blizzard Gift Card 50 EUR er en fantastisk gave til enhver gamer, der elsker Blizzard-spil.
  7. En hurtig og bekvem måde at fylde din Battle.net-saldo på og købe det, du har brug for, uden forsinkelser eller problemer.
  8. Blizzard Gavekort 50 EUR er en fantastisk løsning for dem, der ønsker at spare på at købe digitale varer på Battle.net.
  9. Nemt og bekvemt: Jeg købte et Blizzard-gavekort til 50 EUR, fyldte min saldo op i Battle.net og købte det, jeg havde brug for.
  10. Jeg købte et Blizzard-gavekort til 50 EUR og nød at købe digitale varer på Battle.net uden ekstra gebyrer.



Ejendommeligheder:




Blizzard-gavekortet er en fantastisk måde at finansiere din Battle.net-konto på uden yderligere gebyrer.

Blizzard-gavekortet giver dig mulighed for at købe enhver digital genstand fra Battle.net-butikken uden behov for et kreditkort.

Det er meget praktisk at bruge Blizzard-gavekortet til at købe spil, tilføjelser og andre digitale varer på Battle.net.

Blizzard-gavekortet er en fantastisk gave til fans af Blizzard-spil, som kan vælge ethvert digitalt produkt efter eget valg.

Blizzard-gavekortet har et praktisk format og er meget nemt at bruge.

Blizzard-gavekortet er en hurtig og sikker måde at fylde din Battle.net-saldo på og købe enhver digital genstand.

Med Blizzard-gavekortet kan du købe enhver digital genstand fra Battle.net-butikken, selvom du ikke har et kreditkort.

Blizzard-gavekortet er en fantastisk måde at spare penge på dine digitale køb på Battle.net uden at betale ekstra gebyrer.

Blizzard-gavekortet er en fantastisk måde at støtte dine venner og familie, der er til Blizzard-spil.

Blizzard-gavekortet er en praktisk og sikker måde at købe enhver digital genstand fra Battle.net-butikken på uden at afsløre dine bankoplysninger.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.2
(43)