Blizzard Gavekort 50 EUR (Battle.net) EU?Ingen kommission

Ingen kommission ved betaling med kort.

Øjeblikkelig levering ⚡️

Kun lovlige nøgler. ✅

Den officielle konto for en af ​​de første spilbutikker i det russiske segment af internettet. Vi har været på markedet i 14 år og har mere end 300 tusinde tilfredse kunder. Vores butik er åben 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Support svarer på beskeder fra 07-00 til 24-00 Moskva-tid.

Blizzard Gavekort 50 EUR (Battle.net) Nøglen er KUN egnet til den europæiske region (KUN EU-LANDE)! Nøglen er KUN egnet til kontovalutaen Euro! Du kan tjekke valutaen på din konto ved at bruge linket:

Nøglen kan ikke aktiveres i Battle.net af indbyggere på Krim

Har du nogensinde ønsket at give en ven et par pakker Hearthstone Expert-kort? Eller giv din World of Warcraft guildmate det legendariske Iron Skyreaver-beslag? Gode ​​nyheder! Vi har én simpel løsning - et Battle.net gavekort.

Levering af betalte varer sker automatisk efter betaling ved at sende et brev til den e-mail, der er angivet ved ordreafgivelsen og til købers personlige konto på hjemmesiden oplata.info/digiseller.market.

Opmærksomhed! For at aktivere en elektronisk nøgle skal du muligvis registrere dig på copyright-indehaverens hjemmeside og acceptere vilkårene i copyright-indehaverens slutbrugerlicensaftale. Køber er forpligtet til at gøre sig bekendt med betingelserne for aktivering af den elektroniske nøgle angivet på produktsiden inden betaling for den digitale ydelse. Køber har ikke ret til at afslå en elektronisk nøgle af forsvarlig kvalitet, efter at den er blevet overdraget til brugeren, da forbrugeren i henhold til lovgivningen ikke har ret til at nægte et produkt af forsvarlig kvalitet, der har individuelt definerede egenskaber hvis det angivne produkt udelukkende kan bruges af den forbruger, der køber det.

Vi er den officielle konto for en af ​​de første spilbutikker i det russiske segment af internettet. Vores butik har været på markedet i 14 år, og mere end 300 tusinde kunder er tilfredse med vores tjenester. Vi arbejder 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, og vores support er klar til at besvare alle spørgsmål fra 07-00 til 24-00 Moskva-tid.

Vi tilbyder Blizzard-gavekortet 50 EUR (Battle.net), som er eksklusivt for den europæiske region (kun EU-lande), og kontovalutaen er euro. Før du aktiverer nøglen, anbefaler vi, at du tjekker din kontos valuta ved hjælp af linket. Bemærk også, at nøglen ikke kan aktiveres på Battle.net af indbyggere på Krim.

Hvis du ønsker at give en ven et par Hearthstone Expert-kortpakker eller en World of Warcraft guildmate med det legendariske Iron Skyreaver-beslag, har vi den perfekte løsning: et Battle.net-gavekort.

Efter betaling udføres levering af betalte varer automatisk ved at sende et brev til den e-mail, der er angivet ved ordreafgivelsen og til købers personlige konto på hjemmesiden oplata.info/digiseller.market.

Bemærk venligst, at for at aktivere den elektroniske nøgle, skal du muligvis registrere dig på ophavsretsindehaverens hjemmeside og acceptere vilkårene i licensaftalen. Køber er forpligtet til at gøre sig bekendt med betingelserne for aktivering af nøglen angivet på produktsiden inden betaling for den digitale tjeneste. Efter overdragelse af nøglen til brugeren har køber ikke ret til at nægte et produkt af korrekt kvalitet, som har individuelt definerede egenskaber og udelukkende kan bruges af forbrugeren, der køber det i overensstemmelse med loven.

Vi udleverer juridiske nøgler og opkræver ikke gebyrer for kortbetalinger. Øjeblikkelig levering garanteret. Vores butik er åben 24 timer i døgnet og er klar til at yde support fra 07-00 til 24-00 Moskva-tid.

Blizzard gavekort 50 EUR (Battle.net) EU

Blizzard Gift Card 50 EUR (Battle.net) EU er en digital genstand, der bruges til at købe genstande og tjenester i spillet i spil udgivet af Blizzard Entertainment, såsom World of Warcraft, Hearthstone, Diablo III, Overwatch og andre.

Kortet har en pålydende værdi på 50 euro og er udelukkende egnet til den europæiske region (kun EU-lande), og kontovalutaen er euro. Før du aktiverer nøglen, anbefaler vi, at du tjekker din kontos valuta ved hjælp af linket. Bemærk også, at nøglen ikke kan aktiveres på Battle.net af indbyggere på Krim.

Blizzard-gavekort 50 EUR (Battle.net) EU kan bruges til at købe genstande og tjenester i spillet, såsom nye figurer, kæledyr, holdere, kort, samt spiltid og spiludvidelser. Kortet har ingen udløbsdato og kan bruges til enhver tid.

Fordele ved at købe i vores butik:

  • Lovlige nøgler uden skjulte gebyrer og ekstra gebyrer
  • Øjeblikkelig levering af kortet til din e-mailadresse efter betaling
  • Den officielle konto for en af ​​de første spilbutikker i det russiske segment af internettet, der opererer i 14 år og mere end 300 tusinde tilfredse kunder
  • 24-timers brugersupport og svar på eventuelle spørgsmål fra 07-00 til 24-00 Moskva-tid

Efter betaling udføres levering af betalte varer automatisk ved at sende et brev til den e-mail, der er angivet ved ordreafgivelsen og til købers personlige konto på hjemmesiden oplata.info/digiseller.market.

Bemærk venligst, at for at aktivere den elektroniske nøgle, skal du muligvis registrere dig på ophavsretsindehaverens hjemmeside og acceptere vilkårene i licensaftalen. Køber er forpligtet til at gøre sig bekendt med betingelserne for aktivering af nøglen angivet på produktsiden inden betaling for den digitale tjeneste. Efter overdragelse af nøglen til brugeren har køber ikke ret til at nægte et produkt af korrekt kvalitet, som har individuelt definerede egenskaber og udelukkende kan bruges af forbrugeren, der køber det i overensstemmelse med loven.

Ved at købe et Blizzard-gavekort 50 EUR (Battle.net) EU i vores butik, får du en hurtig og pålidelig måde at fylde din spilsaldo op og købe varer i spillet, der interesserer dig.

Blizzard Gift Card 50 EUR (Battle.net) EU er en digital genstand, der kan bruges til at købe genstande og tjenester i spillet i spil udgivet af Blizzard Entertainment, såsom World of Warcraft, Hearthstone, Diablo III og andre. Dette kort har en nominel værdi på EUR 50 og er kun egnet til brug i den europæiske region (kun EU-lande), og kontovalutaen er EUR. Før du aktiverer nøglen, anbefales det at kontrollere valutaen på din konto ved hjælp af linket. Bemærk venligst, at nøglen ikke kan aktiveres på Battle.net af indbyggere på Krim.

Efter betaling udføres levering af betalte varer automatisk ved at sende et brev til den e-mail, der er angivet ved ordreafgivelsen og til købers personlige konto på hjemmesiden oplata.info/digiseller.market. For at aktivere en elektronisk nøgle skal du muligvis registrere dig på ophavsretsindehaverens hjemmeside og acceptere vilkårene i licensaftalen. Køber er forpligtet til at gøre sig bekendt med betingelserne for aktivering af nøglen angivet på produktsiden inden betaling for den digitale tjeneste.

Vi leverer juridiske nøgler uden kommission ved betaling med kort. Øjeblikkelig levering garanteret. Vores butik er åben 24 timer i døgnet og er klar til at yde support fra 07-00 til 24-00 Moskva-tid. Hvis du ønsker at give en ven et par Hearthstone Expert-kortpakker eller en World of Warcraft guildmate med det legendariske Iron Skyreaver-beslag, har vi den perfekte løsning: et Battle.net-gavekort. Vores gavekortnøgler er også lovlige og kan bruges til at købe varer og tjenester i spillet i Blizzard Entertainment-spil.


***


Vi præsenterer for dig Blizzard-gavekortet 50 EUR (Battle.net) til den europæiske region (KUN EU-LANDE) med en pålydende værdi på 50 euro. Dette kort giver dig mulighed for at købe spil, tilføjelser, genstande og andre genstande fra Battle.net Store.

Nøglen leveres i den officielle spilbutik, som har fungeret på det russiske marked i mere end 14 år og har mere end 300 tusinde tilfredse kunder. Vi tilbyder øjeblikkelig nøglelevering efter betaling, hvilket betyder, at du kan begynde at bruge din gave med det samme. De nøgler, vi sælger, er kun lovlige og beregnet til brug i den europæiske region.

Det er værd at bemærke, at denne nøgle KUN virker for euro-kontoens valuta, så sørg for, at din konto bruger denne valuta, før du køber. Bemærk også, at nøglen ikke kan aktiveres på Battle.net af indbyggere på Krim.

Battle.net-gavekortet er ideelt til dem, der ønsker at give venner eller familie mulighed for at købe fede spil og tilføjelser. Det kan også bruges til at købe forskellige genstande i spil såsom kosmetiske tilføjelser, skins, valuta osv.

Efter betaling modtager du nøglen til din e-mailadresse angivet ved afgivelse af en ordre, samt til din personlige konto på hjemmesiden oplata.info/digiseller.market. Bemærk venligst, at for at aktivere den elektroniske nøgle, skal du muligvis registrere dig på ophavsretsindehaverens hjemmeside og acceptere vilkårene i licensaftalen. Køber er forpligtet til inden betaling at gøre sig bekendt med betingelserne for aktivering af den elektroniske nøgle angivet på produktsiden. Efter overdragelse af nøglen til brugeren har køber ikke ret til at nægte den.


***


  1. En fantastisk måde at fylde din Battle.net-saldo på uden ekstra gebyrer!
  2. Blizzard-gavekortet er den perfekte gave til enhver fan af Blizzard-spil.
  3. Køb spil og tilføjelser på Battle.net hurtigt og nemt med et Blizzard-gavekort.
  4. Det er meget praktisk at bruge Blizzard-gavekortet til at købe spil og tjenester på Battle.net.
  5. Blizzard-gavekortet er en praktisk måde at købe dine yndlingsspil uden at skulle indtaste dine bankkortoplysninger.
  6. Stort udvalg af spil og tilføjelser på Battle.net, der kan købes med et Blizzard-gavekort.
  7. Blizzard-gavekortet er en fantastisk måde at spare penge på spil og tilføjelser på Battle.net.




Ejendommeligheder:




Jeg elsker at købe Blizzard-gavekort, fordi de er praktiske og sikre.

Jeg køber ofte digitale varer, og Blizzard-gavekortet er et af mine favoritter.

Blizzard-gavekortet er en fantastisk måde at tilføje penge til din Battle.net-konto hjemmefra.

Jeg sætter pris på at kunne købe et Blizzard-gavekort uden gebyrer - det sparer mig penge.

Blizzard-gavekortet giver mig mulighed for at købe et hvilket som helst spil eller add-on fra Battle.net-butikken, uanset prisen.

Jeg anbefaler Blizzard-gavekortet til alle, der spiller Blizzard Entertainment-spil.

Med Blizzard-gavekortet kan jeg til enhver tid købe spil og andre digitale varer, også selvom butikken er lukket.

Blizzard-gavekortet er den perfekte gave til fans af Blizzard Entertainment-spil.

Jeg bruger ofte Blizzard-gavekortet, fordi det er en hurtig og pålidelig måde at fylde min Battle.net-saldo på.

Jeg er glad for, at jeg kan købe et Blizzard-gavekort gratis og bruge det til at købe ethvert spil eller merchandise fra Battle.net-butikken.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.8
(121)