✅?Blitz 1-25 Premium-tanke + 21 dages garanti + gave

Få en World of Tanks Blitz-konto med premium-køretøjer efter betaling. Der kan være mange toptanke på din konto, men vi garanterer kun tilstedeværelsen af ​​premium-køretøjer. Serveren vælges tilfældigt, og kontogarantien er gyldig i 3 uger. Loginoplysninger vil blive leveret af Wargaming. Vi kan dog ikke garantere, at kontoen ikke er knyttet til mail eller en anden konto.

Ved køb kan du modtage en World of Tanks-konto (ikke Blitz) med en top-skade tank eller en Blitz-konto med en niveau 6-10 tank som gave. For at gøre dette skal du efterlade en positiv anmeldelse med en anekdote. Bemærk venligst, at vi ikke tager imod returnering, selvom du ikke kunne lide tankene, ikke forstod spillet, ikke læste beskrivelsen, garantien er udløbet eller du ikke har købt det, du ønskede.

Vi anbefaler at bruge Enot betalingssystem (betaling med kort der) til betaling, da digiseller-provisionen kan være høj.

Hvis du ikke har modtaget et svar fra vores supportteam inden for 12 timer, kan du modtage en konto med en top-skade tank i World of Tanks spillet eller en Blitz konto med en level 6-10 tank som gave. Men lad være med at give negativ feedback, da dette kan resultere i, at du mister muligheden for at modtage gaver.

Vi garanterer, at alle konti er blevet bekræftet for nylig, så du kan være sikker på kvaliteten af ​​vores produkter.

Bemærk desuden, at vi garanterer at svare på din besked inden for 48 timer, så giv venligst ikke feedback, før du kommunikerer med sælgeren. Sørg også for, at din computer opfylder minimumskravene for at spille spillet.

Glem ikke at dele disse oplysninger med dine venner på sociale netværk: Vkontakte, Facebook, Twitter.

✅? Blitz 1-25 er en digital vare, som du kan købe i vores digitale varebutik. Dette produkt inkluderer fra 1 til 25 premium-tanke til spillet World of Tanks Blitz, samt en 21-dages garanti. Derudover får du en gave som bonus.

Vi garanterer, at alle tanke er i fremragende stand og klar til brug i spillet. Desuden, hvis du støder på problemer, kan du drage fordel af vores 21-dages garanti.

Ved at købe Blitz 1-25 får du en unik oplevelse af at spille World of Tanks Blitz ved at bruge de bedste premium tanks. Vores digitale merchandise er tilgængelig til øjeblikkelig download, og vi garanterer, at alle data vil blive leveret til dig som leveret af Wargaming.

Vær også opmærksom på vores gave, som vi giver til alle vores kunder. Du kan få det helt gratis.

Udnyt vores tilbud i dag og få en uforglemmelig oplevelse af at spille World of Tanks Blitz med premium tanks fra Blitz 1-25. Vores digitale varebutik er altid klar til at give dig kvalitetsprodukter og fremragende service.

Efter betaling modtager du øjeblikkeligt en World of tanks Blitz-konto med MINDST 1 premium-køretøj. DER KAN VÆRE MANGE TOP, KONTI KONTROLLER KUN FOR PREMIUM-TANKE! Server - tilfældig garanti - 3 UGER Data leveres i formularen email: pass fra WargamingIngen kontotilknytning og adgang til mail er ikke garanteret Gave - WOT konto (ikke BLITZ) FRA TOP 1 eller konto med niveau 6-10 Blitz tank. For at gøre dette skal du skrive en positiv anmeldelse med en anekdote. Refusioner accepteres ikke, det være sig: du kunne ikke lide tankene, kunne ikke finde ud af det, læste ikke beskrivelsen, garantien er udløbet, du har købt den forkerte ting. Når du betaler, råder jeg dig til at bruge Raccoon betalingskort (betaling med kort der) (https://skr.sh/sAndaCLBL6b), da digiseller-kommissionen er svie (https://skr.sh/sAnkBqntkHw?a)OPMÆRKSOMHED! For hver 12. time uden svar fra teknisk support - gives en konto fra 1. WOT-top eller en konto med en blitztank på niveau 6-10. For eksempel, du skrev kl. 02.00, og jeg svarede først kl. 14: 00 næste dag - en gave til dig, og hvis ikke svaret inden kl. 02:00 næste dag - vil du allerede modtage 2 konti fra 1 top WOT eller en konto med niveau 6-10 Blitz tank!!!?) Gør venligst ikke give negativ feedback, da muligheden for at modtage gaver i dette tilfælde er MIST (jeg er på farten, Dette vil ikke fremskynde svaret, men muligheden for at modtage en gave til at vente forsvinder) Vær venligst forstående? er blevet verificeret for nylig, så jeg er sikker på mit produkt?

Ekstra Information

Kære kunder! ?️ ?️ ?️-------------------------------------❗️ Sælger garanterer svar på din besked indenfor 48 timer. (Send venligst ikke anmeldelser, før du kontakter sælgeren)❗ Sørg for, at din computer opfylder minimumskravene for spillet. Del med venner Vkontakte Facebook Twitter

"Blitz 1-25"-produktet er et digitalt produkt, der inkluderer en World of Tanks Blitz-konto med premium-udstyr, en 21-dages garanti og en gave. Du vil modtage fra 1 til 25 premium-tanke til spillet World of Tanks Blitz, som er verificeret til at være premium. Serveren vælges tilfældigt, og login-oplysninger gives i form af email:pass fra Wargaming. Bemærk venligst, at fraværet af kontotilknytning og adgang til mail ikke er garanteret.

Når du køber et produkt, kan du modtage en World of Tanks-konto med en topskadetank eller en Blitz-konto med en niveau 6-10 tank som gave. For at gøre dette skal du efterlade en positiv anmeldelse med en anekdote.

Produktgarantien er gældende i 3 uger. Hvis du har problemer, kan du bruge garantien. Produkter kan ikke returneres, selvom du ikke kunne lide tankene, ikke forstod spillet, ikke læste beskrivelsen, garantien er udløbet, eller du ikke har købt det, du ville have.

Det anbefales at bruge Enot betalingssystem (betaling med kort der) til betaling, da digiseller-provisionen kan være høj.

Hvis du ikke har modtaget svar fra support inden for 12 timer, kan du modtage en konto med en top-skade tank i World of Tanks spillet eller en Blitz konto med en level 6-10 tank som gave. Giv dog ikke negativ feedback, da dette kan resultere i, at du mister muligheden for at modtage gaver.

Den digitale varebutik garanterer, at alle konti for nylig er blevet verificeret, så du kan være sikker på kvaliteten af ​​varerne. Bemærk venligst, at vi garanterer at svare på din besked inden for 48 timer, så giv ikke feedback, før du kommunikerer med sælgeren. Del information om produktet med venner på sociale netværk som Vkontakte, Facebook og Twitter.


***


Produktet er en konto til spillet World of Tanks Blitz, som du modtager med det samme efter betaling. Inkluderet med din konto vil være mindst én premium Blitz 1-25 tank, samt en 21-dages garanti. Bemærk venligst, at konti kun verificeres for premium-tanke. Der er ingen ret til at vælge en server; serveren vil blive valgt tilfældigt.

Kontologinoplysninger vil blive givet i form af email:pass fra Wargaming. Link til en konto og adgang til mail er ikke garanteret.

Som gave med produktet får du en konto til spillet World of Tanks (ikke Blitz) med en tank fra top 1 eller en Blitz-konto med en tank på niveau 6-10. For at modtage en gave skal du skrive en positiv anmeldelse med en anekdote.

Returnering af varer ydes under ingen omstændigheder, herunder tilfælde hvor tankene ikke kunne lide, køber ikke kunne finde ud af det, garantiperioden var udløbet, det forkerte produkt blev købt osv.

Vi anbefaler at bruge Enot betalingssystem til at betale for varer med kort for at undgå digiseller kommission.

Sælger garanterer svar på beskeder inden for 48 timer. Giv venligst ikke feedback, før du kontakter sælgeren. Kunder rådes til at sikre, at deres computer opfylder minimumskravene for at spille spillet.


***


  1. Et fremragende valg for fans af onlinespil og tanktemaer!
  2. Hurtigt og bekvemt køb, alle tanke ankom umiddelbart efter betaling.
  3. En meget fin bonus i form af en gave ved køb.
  4. Premium tanks hjælper dig med at opgradere dit mandskab hurtigere og få mere erfaring.
  5. 21 dages garanti er et godt tidspunkt at prøve tankene og beslutte, om de er rigtige for dig.
  6. Indkøb og aktivering af tanke tog kun et par minutter.
  7. Fremragende værdi for pengene og kvalitet.



Ejendommeligheder:




Et godt valg for fans af tanktemaer!

Hurtig levering og nem aktiveringsproces.

Premium klasse teknologi giver dig mulighed for at spille mere effektivt og optjene kreditter.

Yderligere bonusser gør købet endnu mere rentabelt.

En bekvem måde at købe udstyr på uden at skulle bruge tid på at pumpe.

Stort udvalg af tanke og kvalitetssikring.

En fantastisk gave til fans af World of Tanks.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.1
(30)