BlazBlue Centralfiction? DAMPGAVE RU

BlazBlue-serien af ​​spil, der kombinerer elementer fra 2D-kampspil og visuelle romaner, har fundet sine fans blandt fans af kampspil. Det seneste spil i serien, BlazBlue: Centralfiction, er afslutningen på Azure Saga og afslører hemmeligheder, der længe har været holdt hemmelige. Nyt i serien er de spilbare karakterer 「Naoto = Kurogane」, 「Hibiki = Kohaku」, 「Nine = the = Phantom」 og 「Izanami」 samt tre yderligere karakterer fra konsolversionen: 「Es」 fra XBlaze-serien , som har den samme historie som BlazBlue, 「Mai Natsume」 fra spin-off-mangaen BlazeBlue, Remix Heart og 「Susano´o」, den rigtige form for 「Yuki Terumi」, hvilket giver i alt 35 spilbare karakterer!

Levering sker automatisk online 24/7, umiddelbart efter betaling vil du blive tilføjet, en invitation vil blive sendt, og du vil få tilsendt en gave til spillet eller en tilføjelse på Steam. Du vil have det for evigt. Gaven kan ikke accepteres på dit lager, den kan kun tilføjes til din kontos Steam-bibliotek.

Afsendelse sker udelukkende til konti, der er registreret i Rusland, kun til konti, hvor alle priser er angivet i rubler! Vigtig! Vi sender ikke til CIS-lande / Ukraine, Hviderusland og andre lande undtagen Rusland! Vigtig! Før du køber, skal du sørge for at tjekke regionen for din Steam-konto: (Sørg for, at der står "RUSSLAND"). Ellers skal du ikke købe!

• Hvordan får man et link til din konto? • I Steam-klienten skal du klikke på "Steam" i øverste venstre hjørne. I menuen skal du gå til "Indstillinger -> Interface -> Vis adresselinjen, når det er muligt." Gå derefter til din profil og kopier linket til din konto.

Hvis du laver en fejl, behandler vi din ordre manuelt. Skriv til os i online chat eller Telegram.

"BlazBlue Centralfiction - STEAM GIFT RU" er et digitalt spil, der er en kombination af elementer fra 2D-kampspil og visuelle romaner. Det er den seneste del i BlazBlue-serien og afslutter Azure Saga. Spillere bliver nødt til at afsløre hemmeligheder, der har været holdt hemmelige i lang tid.

Spillet har 35 spilbare karakterer, inklusive nye karakterer som 「Naoto = Kurogane」, 「Hibiki = Kohaku」, 「Nine = the = Phantom」 og 「Izanami」 samt tre ekstra karakterer fra konsolversionen: 「Es」 fra XBlaze-serien, der har samme historie som BlazBlue, 「Mai Natsume」 fra BlazeBlue-spin-off-mangaen, Remix Heart og 「Susano´o」, den sande form for 「Yuki Terumi」.

Ved at købe "BlazBlue Centralfiction - STEAM GIFT RU" i den digitale varebutik, vil du modtage en gave til spillet eller en tilføjelse på Steam. Du vil have det for evigt. Bemærk venligst, at gaven ikke kan accepteres på dit lager, kun tilføjes til din kontos Steam-bibliotek.

Det er vigtigt at bemærke, at levering sker automatisk online 24/7, umiddelbart efter betaling. Før du køber, skal du sørge for at tjekke området for din Steam-konto for at undgå fejl, når du modtager en gave. Det sendes udelukkende til konti, der er registreret i Rusland, kun til konti, hvor alle priser er angivet i rubler. Bemærk venligst, at vi ikke sender gaver til SNG-lande / Ukraine, Hviderusland og andre lande undtagen Rusland.

Hvis du har spørgsmål, kan du altid kontakte vores supportteam via online chat eller Telegram.


***


BlazBlue Centralfiction er et kamp- og visuelt nyt computerspil, der er den seneste del af Azure-sagaen og afslører hemmelighederne bag BlazBlue-universet. Der er 35 karakterer tilgængelige i spillet, inklusive Naoto = Kurogane, Hibiki = Kohaku, Nine = the = Phantom og Izanami, som optræder for første gang i serien, samt tre DLC-karakterer fra konsolversionen - Es fra XBlaze-serien, Mai Natsume fra spin-off-mangaen BlazeBlue, Remix Heart og Susano'o, Yuki Terumis sande form. For at få spillet skal du købe STEAM GIFT RU, som automatisk bliver leveret til dit Steam-bibliotek efter betaling. Det er vigtigt at sikre sig, at regionen for din Steam-konto er Rusland, ellers er spillet muligvis ikke tilgængeligt.


***


  1. BlazBlue Centralfiction er et fremragende spil, der tilbyder interessant og vanedannende gameplay.
  2. Grafikken i BlazBlue Centralfiction er simpelthen fantastisk, og kampen er i top.
  3. BlazBlue Centralfiction er en rigtig godbid for fans af kampspil, og dets digitale format gør oplevelsen endnu mere bekvem.
  4. BlazBlue Centralfiction er et af de bedste kampspil på markedet, og dets styrker er endnu mere tydelige i det digitale format.
  5. Hvis du elsker tempofyldte og spændende spil, så er BlazBlue Centralfiction præcis, hvad du har brug for.
  6. Takket være det digitale format af BlazBlue Centralfiction kan du nyde spillet når som helst og hvor som helst.
  7. Kamp i BlazBlue Centralfiction er virkelig en kunst, og hver kamp er mindeværdig i lang tid.
  8. BlazBlue Centralfiction er det perfekte valg for dem, der elsker komplekse kombinationer og taktiske beslutninger.
  9. BlazBlue Centralfictions digitale format sparer dig for en masse tid og penge, som ellers ville blive brugt på at købe en fysisk kopi af spillet.
  10. BlazBlue Centralfiction er et spil, der vil begejstre enhver kampspilsfan, og dets digitale format gør det endnu mere tilgængeligt.




Ejendommeligheder:




BlazBlue Centralfiction er et fantastisk spil, der fanger dig fra den allerførste kamp!

Meget interessant og dynamisk kampspil med farverig grafik og smukke animationer.

Fremragende kontrol og en række karakterer, som hver har sine egne unikke evner.

Et stort antal spiltilstande og muligheden for at spille både med en computer og med rigtige modstandere.

Fængslende historietilstand, der fortæller om kampen mellem forskellige karakterer.

Spillet har en høj genspilbarhed på grund af de mange muligheder for udvikling af begivenheder og muligheden for at spille som forskellige karakterer.

Meget høj kvalitet og tankevækkende spil, der ikke keder sig over tid.

Et godt valg for fans af kampspil og japanske spil generelt.

BlazBlue Centralfiction er en fantastisk måde at tilbringe tid med venner eller bare nyde spillet alene.

Jeg anbefaler alle fans af anime-spil at prøve BlazBlue Centralfiction!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.2
(43)