✅PlayStation Plus Turkey Extra 1-12 måneder

Produkt beskrivelse

Denne vare repræsenterer et månedligt abonnementsgebyr for PS Plus og er ikke en kode.

Garanti

Garantien er gældende indtil udløbet af abonnementsperioden.

Modtagelse af varer

Du modtager en unik kode, som skal meddeles sælger gennem personlig korrespondance. Du skal også angive kontologinoplysninger (mail og adgangskode) fra en tyrkisk konto (du kan oprette en, hvis du ikke har en), aktivere tofaktorautentificering på din konto og sende en af ​​backupkoderne (dette er nødvendigt for hurtigere login til din konto).

Leveringsperiode

Den maksimale leveringstid er 8 timer.

Vigtige tips og regler vedrørende PS Plus-konti:

  • PS Plus-konti leveres og tilbydes på en fuldstændig lovlig måde.
  • Kontoaktiveringsprocessen finder sted efter afgivelse og betaling for ordren og kan tage op til 8 timer.
  • Kontoregionen er Türkiye.
  • Alle konti er aktive (mulighed for at spille på andre konti og fuld kraft).
  • Efter købet kan du ændre din e-mailadresse og kontoadgangskode.
  • dette produkt inkluderer ikke en refusion, og dit køb udgør accept af alle disse vilkår og betingelser.

Yderligere Information:

  • Hvis din PlayStation Plus-konto er aktiv på din konsol og er indstillet til Primær tilstand, kan andre brugere af den konsol også drage fordel af nogle af fordelene ved din konto, såsom at spille onlinespil eller spille gratis månedlige spil på deres konto.
  • Rabatter for PlayStation Plus-abonnenter varierer fra land til land.
  • Før du køber et PlayStation Plus-abonnement, skal du være opmærksom på landet for din konto. Hvis dit kontoland er forkert, vil du ikke kunne bruge dit PS Plus-abonnement.

Giv en GOD FEEDBACK efter dit køb. dette er meget vigtigt for sælgeren! Tak skal du have.

Del med dine venner:

Vkontakte Facebook Twitter

PlayStation Plus Turkey Extra 1-12 måneder

[PlayStation Plus](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=PlayStation%20Plus&prompt=Tell%20me%20more%20about%20PlayStation%20Plus.) Turkey Extra er et abonnement på PlayStation Plus-spiltjenesten, der giver adgang til tonsvis af spil, eksklusive tilbud, gratis spil hver måned og meget mere.

Du kan købe et abonnement for 1, 3, 6 eller 12 måneder. Abonnementet er kun gyldigt på tyrkisk regional konto.

Du modtager nøglen til at aktivere dit abonnement umiddelbart efter betaling. For at aktivere dit abonnement skal du angive dine loginoplysninger til din tyrkiske PlayStation Network-konto og indtaste den modtagne nøgle.

Med et PlayStation Plus Turkey Extra-abonnement kan du nyde den fulde spiloplevelse og få adgang til mange eksklusive tilbud. Derudover vil du være i stand til at spille onlinespil på din PlayStation-konsol.

Abonner på [PlayStation Plus Turkey](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=PlayStation%20Plus%20Turkey&prompt=Tell%20me%20more%20about%20PlayStation%20Plus%20Turkey.) Ekstra i dag og fordyb dig i en verden af ​​spændende spil og eksklusive tilbud.

Giv en GOD FEEDBACK efter dit køb. det er meget vigtigt for os! Tak skal du have.


***


PlayStation Plus Turkey Extra 1-12 Months er et abonnement på PlayStation Plus-spiltjenesten til PlayStation-spilkonsoller, tilgængelig i en periode på 1 til 12 måneder. Dette produkt er beregnet til brugere i Tyrkiet, hvilket kan påvirke produktpriser og tilgængelighed i andre regioner. Et abonnement giver dig adgang til en række fordele, såsom gratis spil hver måned, eksklusive rabatter på PlayStation Store og muligheden for at spille online multiplayer-tilstande. For at aktivere dit abonnement skal du indtaste koden på PlayStation Store-webstedet.


***


  1. PlayStation Plus Tyrkiet er en fantastisk måde at få adgang til nye spil og eksklusivt indhold til PS4 og PS5.
  2. En hurtig og bekvem måde at købe et PlayStation Plus Tyrkiet-abonnement på.
  3. Med PlayStation Plus Tyrkiet kan jeg spille online med mine venner og få gratis spil hver måned.
  4. PlayStation Plus Tyrkiet giver dig adgang til eksklusive rabatter på spil og tilføjelser.
  5. Jeg elsker PlayStation Plus Tyrkiet for muligheden for at få gratis spil hver måned uden at betale ekstra.
  6. En ekstra måned med PlayStation Plus Tyrkiet er et godt tilbud til dem, der ønsker at spare penge og få mere spilindhold.
  7. Med PlayStation Plus Tyrkiet behøver jeg ikke længere at købe hvert spil separat, som jeg vil spille online.




Ejendommeligheder:




PlayStation Plus Turkey er et rentabelt tilbud til spillere, der ønsker flere funktioner og eksklusive bonusser til deres spil.

Som PlayStation-fan kan jeg ikke anbefale PlayStation Plus Turkey Extra 1-12 måneder stærkt nok. Dette er en fantastisk måde at få adgang til nye spil og eksklusivt indhold.

At betale for PlayStation Plus Tyrkiet Ekstra 1-12 måneder betaler sig efter blot et par gratis spil og eksklusive bonusser.

PlayStation Plus Turkey Extra 1-12 Months forbindes hurtigt og nemt med din PlayStation-konto, hvilket gør det nemt at konfigurere og bruge.

Med PlayStation Plus Turkey Extra 1-12 måneder fik jeg adgang til eksklusive rabatter på spil, jeg har ønsket at købe i lang tid.

Hvis du spiller på PlayStation, skal du abonnere på PlayStation Plus Turkey Extra 1-12 måneder. Dette forbedrer virkelig din spiloplevelse og giver dig muligheden for at have det sjovere.

PlayStation Plus Turkey Extra 1-12 måneder er en fantastisk måde at spare penge på spil og få adgang til eksklusive funktioner og bonusser, som ikke er tilgængelige for almindelige brugere.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.1
(30)