✅Forza Horizon 5: Hot Wheels? Steam?

Yderligere indhold. For at køre Forza Horizon 5 skal du bruge Steam-versionen. Vi garanterer øjeblikkelig levering af gaven efter modtagelse af betaling. Spillet vil automatisk blive overført til din konto inden for et par minutter, hvis alle nødvendige betingelser er opfyldt. Bemærk venligst, at spillet kun er beregnet til brug i Rusland (ikke i CIS). Sørg for, at din konto matcher den påkrævede region, før du køber. For at gøre dette kan du tjekke landet i din profil ved at bruge linket ved at logge ind på din konto. Sørg for, at feltet "Land" siger "Rusland". Hvis du ønsker at overføre spillet til en anden region, bedes du kontakte sælgeren for at afklare muligheden. Spillet kommer som en Steam-gave (via friending). For at modtage dit produkt skal du klikke på knappen "modtag produkt" efter betaling og indtaste linket til din Steam-kontoprofil. Den unikke kode kontrolleres automatisk. Hvis du ikke bliver omdirigeret til købers side efter købet, skal du gå til Oplata.info og indtaste din e-mailadresse, der blev angivet ved kassen. Vores operatør er klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe i tilfælde af problemer med at modtage varer fra 09:00 til 00:00 Moskva-tid. Hvis du har problemer med at modtage varerne, bedes du kontakte os på enhver tilgængelig måde. Tilbagebetalinger for varer, der ikke er knyttet til sælgeren, udføres med en kommission for overførsel af betalingssystemer. For at få et link til din konto, følg disse trin: 1. Hvis du bruger Steam-applikationen: klik på dit navn i øverste højre hjørne og derefter på "min profil". Højreklik på en ledig plads på siden for at få genvejsmenuen frem og vælg "kopiér sideadresse". Dette vil være et link til din Steam-kontoprofil. 2. Hvis du bruger en browser: log ind på din Steam-konto, klik på dit navn i øverste højre hjørne og vælg "min profil". Kopier linket fra din browsers adresselinje. Linket skal have følgende format: Alle produkter købes officielt gennem Steam-platformen. Hvis du har problemer med at aktivere eller modtage produktet, bedes du kontakte os via chat på salgshjemmesiden eller en af ​​kontakterne i vores profil. Garantien er gyldig på aktiveringstidspunktet. Finder du ikke det produkt du skal bruge i vores butik, så kontakt os for at høre om muligheden for at sælge det.

✅Forza Horizon 5: Hot Wheels er et digitalt spil, der kan købes i vores digitale butik. Spillet er en racersimulering udviklet af Playground Games og udgivet af Xbox Game Studios. I denne version af spillet kan du nyde spændende racerløb på realistiske baner, samt prøve dig på baner skabt i samarbejde med legetøjsmærket Hot Wheels.

For at køre spillet skal du bruge Steam-versionen. Når betalingen er modtaget, vil du øjeblikkeligt modtage spillet som en Steam-gave. For at modtage spillet skal du klikke på knappen "modtag varer" efter betaling og indtaste linket til din Steam-kontoprofil. Spillet vil automatisk blive overført til din konto inden for et par minutter, hvis alle nødvendige betingelser er opfyldt.

Bemærk venligst, at spillet kun er beregnet til brug i Rusland (ikke i CIS). Sørg for, at din konto matcher den påkrævede region, før du køber. For at gøre dette kan du tjekke landet i din profil ved at bruge linket ved at logge ind på din konto. Sørg for, at feltet "Land" siger "Rusland". Hvis du ønsker at overføre spillet til en anden region, bedes du kontakte sælgeren for at afklare muligheden.

Vi garanterer produktkvalitet og hurtig levering. Hvis du har spørgsmål eller problemer ved modtagelse af varerne, er vores operatører klar til at besvare alle dine spørgsmål og hjælpe med at løse eventuelle problemer.

✅Forza Horizon 5: Hot Wheels er et digitalt DLC-spil til Forza Horizon 5. Det er et racersimuleringsspil skabt af Playground Games og udgivet af Xbox Game Studios. I denne version af spillet kan du nyde spændende racerløb på realistiske baner, samt prøve dig på baner skabt i samarbejde med legetøjsmærket Hot Wheels.

For at køre spillet skal du bruge Steam-versionen af ​​Forza Horizon 5. Spillet vil automatisk blive overført til din konto inden for et par minutter efter betaling er modtaget. For at modtage spillet skal du klikke på knappen "modtag varer" efter betaling og indtaste linket til din Steam-kontoprofil. Bemærk venligst, at spillet kun er beregnet til brug i Rusland, så sørg for, at din konto matcher den påkrævede region, før du køber.

Spillet kommer som en Steam-gave via friending. Den unikke kode kontrolleres automatisk. Hvis du har problemer med at modtage varerne, er vores operatører til rådighed for at besvare dine spørgsmål og hjælpe i tilfælde af problemer med at modtage varerne fra 09:00 til 00:00 Moskva-tid.

Vi garanterer produktkvalitet og hurtig levering. Hvis du har spørgsmål eller problemer ved modtagelse af varerne, er vores operatører klar til at besvare alle dine spørgsmål og hjælpe med at løse eventuelle problemer. Bemærk venligst, at tilbagebetaling af varer, der ikke er tilknyttet sælger, udføres med kommission for overførsel af betalingssystemer.

Ved at købe ✅Forza Horizon 5: Hot Wheels fra vores digitale butik kan du nyde nye racerbaner i samarbejde med Hot Wheels-mærket og tilføje nyt indhold til Forza Horizon 5-spillet.


***


Forza Horizon 5: Hot Wheels er ekstra indhold til Forza Horizon 5 og kræver Steam-versionen af ​​spillet for at spille. Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en Steam-gave, som kan aktiveres på din Steam-konto inden for få minutter. Bemærk venligst, at spillet kun er tilgængeligt for den russiske region, så før du betaler, skal du sikre dig, at din Steam-konto er knyttet til Rusland. For at modtage produktet skal du klikke på knappen "modtag produkt" og indtaste linket til din Steam-kontoprofil. Hvis du har problemer med at modtage varerne, kan du kontakte butiksoperatøren i åbningstiden fra 09:00 til 00:00 Moskva-tid. Garantien gælder på aktiveringstidspunktet. Hvis du har problemer med at aktivere eller modtage det købte produkt, kan du kontakte enhver af kontaktpersonerne på salgswebstedet.


***


  1. Forza Horizon 5: Hot Wheels er et fantastisk spil med fantastisk grafik og vanedannende gameplay!
  2. En helt fantastisk fortsættelse af Forza Horizon-serien - Hot Wheels vil ikke efterlade dig ligeglad!
  3. Jeg er helt vild med Forza Horizon 5: Hot Wheels – det er det bedste, jeg nogensinde har spillet!
  4. Fantastiske kontroller, sjov racing og fantastisk musik - Forza Horizon 5: Hot Wheels har alt, hvad du behøver for den perfekte spiloplevelse.
  5. Hvis du elsker racing, så er Forza Horizon 5: Hot Wheels et must-have spil for dig!
  6. Jeg kan bare ikke rive mig væk fra dette spil! Forza Horizon 5: Hot Wheels er et sandt kunstværk.
  7. Forza Horizon 5: Hot Wheels er et meget sjovt og vanedannende spil, og jeg nyder hvert minut af det!
  8. Jeg spillede Forza Horizon 5: Hot Wheels hele i går aftes og nød det virkelig! Jeg anbefaler det til alle racerfans.
  9. Det er simpelthen utroligt - Forza Horizon 5: Hot Wheels er fantastisk på alle måder!
  10. Jeg er meget imponeret over Forza Horizon 5: Hot Wheels - det er et virkelig fantastisk spil, som jeg kommer til at spille i lang tid.




Ejendommeligheder:




Forza Horizon 5: Hot Wheels er et spændende racereventyr, der vil imponere fans af racerløb og fart.

Et fremragende spil, der giver dig mulighed for at nyde de smukkeste landskaber og køreløb på de stejleste baner.

Grafikken i spillet er simpelthen fantastisk, hver detalje er udarbejdet til de mindste nuancer.

At spille Forza Horizon 5: Hot Wheels er en fornøjelse, vanedannende gameplay og fremragende implementering af bilfysik.

En masse forskellige biler og baner, som har noget at køre på for racerfans.

Fremragende spiloptimering, fungerer uden forsinkelser og problemer på de fleste moderne computere.

Spillets musikalske akkompagnement er på højeste niveau, udvalget af spor er ideelt til dynamikken i racerløb.

En spændende multiplayer-spiltilstand, du kan konkurrere med venner eller bare køre sammen.

Forza Horizon 5: Hot Wheels er bestemt et forsøg værd, hvis du elsker at køre racerløb og gerne vil have mest muligt ud af dit spil.

På trods af at spillet allerede er blevet udgivet for ikke så længe siden, har det allerede formået at få en masse positiv feedback fra spillere over hele verden.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.1
(30)