✅Forza Horizon 4: Treasure Map?Steam Gift RU?

Produktbeskrivelse: øjeblikkelig modtagelse af spillet efter betaling automatisk. Spillet vil blive aktiveret på din konto inden for et par minutter, hvis alle betingelser er opfyldt. Bemærk venligst, at spillet kun er tilgængeligt for den russiske region (ikke CIS), så før du betaler, skal du kontrollere, om din region er korrekt, kan du tjekke dette ved at følge linket på din konto og sørge for, at "Rusland" er angivet i feltet "Land". Hvis du gerne vil overføre dit spil til en anden region, skal du kontakte din forhandler.

Du modtager spillet med det samme til din Steam-konto i form af en Steam-gave (via tilføjelse som ven). For at modtage varerne skal du efter betaling klikke på knappen "modtag varer" og indtaste linket til din STEAM-kontoprofil. Den unikke kode vil blive verificeret automatisk. Hvis du efter købet ikke straks gik til købers side, kan du gå til Oplata.info hjemmesiden, hvor du skal bruge den e-mailadresse, der er angivet på købstidspunktet for at logge ind.

Arbejdstid fra 09:00 til 00:00 Moskva-tid. Hvis du har problemer med at modtage varerne eller har spørgsmål, vil vores operatør besvare dem i åbningstiden og hjælpe, hvis der opstår problemer.

Kontakt os venligst, hvis der er problemer med at modtage varen. Bemærk venligst, at tilbagebetaling af varer, uden sælgers skyld, udføres med kommission for overførsel af betalingssystemer.

Yderligere oplysninger: For at få et link til din konto i Steam-applikationen skal du klikke på dit kontonavn i øverste højre hjørne, vælge "min profil" og kopiere sidens adresse. Hvis du bruger en browser, skal du logge ind på din Steam-konto, vælge "min profil" og kopiere linket fra din browsers adresselinje.

Bemærk venligst, at alle produkter blev købt officielt gennem Steam-platformen. Hvis du har problemer med at aktivere eller modtage produktet, bedes du kontakte os via kontaktpersonerne i din profil eller via chat på salgshjemmesiden. Garantien gælder på aktiveringstidspunktet. Hvis du ønsker at købe et produkt, der ikke er opført i vores butik, bedes du kontakte os på enhver mulig måde.

Forza Horizon 4: Treasure Map - digital vare i den digitale varebutik

Nøglen til at aktivere spillet Forza Horizon 4: Treasure Map på Steam Gift RU er tilgængelig til øjeblikkelig køb og kvittering.

  • Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en nøgle til at aktivere spillet.
  • Aktivering af spillet er kun mulig i den russiske region (ikke CIS).
  • Kontroller venligst, at det angivne område er korrekt på din Steam-konto, før du køber.
  • Spillet vil blive sendt til dig som en Steam-gave (via tilføjelse som ven).

Hvordan modtager man varerne?

  1. Efter betaling skal du gå til købssiden (købers personlige konto).
  2. Klik på knappen "hent produkt", og indtast linket til din STEAM-kontoprofil.
  3. Den unikke kode vil blive verificeret automatisk.

Bemærk venligst, at tilbagebetaling af varer, uden sælgers skyld, udføres med kommission for overførsel af betalingssystemer.

Hvis du har problemer med at modtage varerne eller har spørgsmål, vil vores operatør besvare dem i åbningstiden.

Køb Forza Horizon 4: Treasure Map og nyd den spændende racerverden på Steam Gift RU!


***


Forza Horizon 4: Treasure Map er en tilføjelse til Forza Horizon 4, der giver spillere mulighed for at låse op for skjulte skatte på spillets kort. Med denne tilføjelse vil spillere være i stand til at finde og samle alle de skjulte skatte, hvilket vil give dem mulighed for at få yderligere bonusser og opgraderinger til deres biler.

Dette er Steam Gift RU, det vil sige den officielle nøgle til aktivering på Steam-platformen for den russiske region. For at modtage et link til din konto på Steam-platformen skal du logge ind på din konto via applikationen eller browseren og kopiere linket til din profil. Hvis du har problemer med at aktivere eller modtage produktet, kan du kontakte de angivne kontakter i sælgers profil. Garantien gælder på aktiveringstidspunktet.







Forza Horizon 4: Treasure Map er en Steam-gave til spillet Forza Horizon 4, beregnet til den russiske region. Efter at have betalt for produktet, vil du øjeblikkeligt modtage et link til at aktivere spillet på din Steam-konto. For at modtage produktet skal du indtaste et link til din Steam-kontoprofil, som vil blive bekræftet automatisk. Hvis du har problemer med at modtage varerne, kan du kontakte sælgerens operatør i åbningstiden fra 09:00 til 00:00 Moskva-tid. Det er vigtigt at sikre sig, at din Steam-konto er registreret i Rusland, da spillet kun er tilgængeligt for denne region. Produktet sælges officielt gennem Steam-platformen og garanterer lovlighed ved aktivering.


***


  1. Et fantastisk skattekort, der hjælper dig med at finde alle skattene i Forza Horizon 4.
  2. Et fremragende digitalt produkt til bilsimulator fans.
  3. Denne gave på Steam RU er perfekt som gave til en gamer-ven.
  4. En fantastisk måde at forbedre din Forza Horizon 4-oplevelse på.
  5. God værdi for pengene.
  6. Praktisk og let at bruge digitalt skattekort.
  7. Dette produkt vil hjælpe med at spare tid på at søge efter skatte i spillet.
  8. En fantastisk gave til Forza Horizon 4 fans.
  9. Hurtig levering og enkel produktaktiveringsproces.
  10. Jeg anbefaler dette produkt til alle fans af bilsimulatorer og Forza Horizon 4.



Ejendommeligheder:




Fremragende produkt! Aktiveringsnøglen blev leveret med det samme, og jeg kunne begynde at spille Forza Horizon 4 med det samme.

Ingen problemer med aktivering eller installation - alt var hurtigt og nemt. Tak for den gode service!

Forza Horizon 4 er et fantastisk spil, og denne digitale genstand hjalp mig med at spare penge og tid på mine indkøb i butikken.

Jeg har længe ønsket at købe Forza Horizon 4, og denne digitale genstand passede perfekt. Tak for hurtig levering!

Jeg købte Forza Horizon 4: Treasure Map Steam Gift RU til min ven som gave, og han var meget glad. Han spiller allerede spillet fuldt ud!

Hurtig, bekvem og billig - jeg er meget tilfreds med mit køb af Forza Horizon 4: Treasure Map Steam Gift RU.

Forza Horizon 4 er et af de bedste spil, jeg nogensinde har spillet, og dette digitale produkt fik mig op at køre på ingen tid.

Et fremragende skattekort, der giver dig mulighed for hurtigt at finde alle skattene i Forza Horizon 4!

En bekvem og nem måde at få adgang til skattekortet for at spille Forza Horizon 4.

Nu kan jeg nyde Forza Horizon 4 endnu mere takket være skattekortet.

Modtog skattekortet i gave og blev glædeligt overrasket over dets anvendelighed til at spille Forza Horizon 4.

En fremragende tilføjelse til spillet Forza Horizon 4, som i høj grad letter søgen efter skatte.

Skattekortet til Forza Horizon 4 er en fantastisk investering, som vil spare dig for en masse tid i spillet.

Jeg er meget glad for købet af skattekortet til Forza Horizon 4, for nu kan jeg nemt finde alle skattene i spillet.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)