✅Burnout™ Paradise Remastered?Steam Gift RU? Auto

MODTAG STRAKS EN GAVE EFTER BETALING! Spillet sendes automatisk af botten. Umiddelbart efter betaling begynder processen med at overføre spillet til din konto. Hvis alle betingelser er opfyldt, vil spillet blive aktiveret på din konto inden for et par minutter.

OBS!!! Spillet er kun for den russiske region (ikke CIS). Før du betaler, skal du tjekke, om din region er korrekt. Du kan gøre dette ved at bruge linket https://store.steampowered.com/account/">https://store.steampowered.com/account/ (log ind på din konto). Sørg for, at du skriver "Rusland" i feltet "Land". Du kan på forhånd finde ud af muligheden for at overføre spillet til en anden region fra sælgeren ved først at kontakte på enhver tilgængelig måde.

Du modtager spillet med det samme til din STEAM-konto. Spillet sendes som en Steam-gave (via tilføjelse som ven)

Hvordan afhenter DU DINE VARER? Efter betaling vil du blive ført til købssiden (købers personlige konto). For at modtage varerne skal du klikke på knappen "modtag varer". Og indtast linket til din STEAM-kontoprofil. Den unikke kode kontrolleres automatisk. Hvis overgangen til købers side af en eller anden grund ikke fuldføres automatisk efter købet, så følg hjemmesiden Oplata.info, hvor du skal bruge den e-mailadresse, der er angivet på købstidspunktet, for at logge ind.

Arbejdstid fra 09:00 til 00:00 Moskva-tid. På dette tidspunkt vil vores operatør besvare alle dine spørgsmål og også hjælpe, hvis du har problemer med at modtage varerne.

Hvis du støder på problemer med at modtage varerne, bedes du kontakte os med det samme på enhver måde!

REFULERING FOR VARER, IKKE PÅGÅR SÆLGERS FEJL, UDFØRES MED EN KOMMISSION FOR OVERFØRSEL AF BETALINGSSYSTEMER

Yderligere oplysninger

Hvordan får du et link til din konto?

  1. Hvis du bruger Steam-applikationen:
    • Klik på dit kontonavn i øverste højre hjørne og derefter på "min profil", efter at have åbnet din profil, højreklik på en ledig plads på siden for at åbne kontekstmenuen og vælg "kopier sideadresse". Dette er linket til din Steam-kontoprofil.
  2. Hvis du bruger en browser:
    • Log ind på din Steam-konto. I øverste højre hjørne, når du har klikket på dit kontonavn, skal du vælge "min profil". Efter overgangen skal du kopiere linket fra adresselinjen i din browser. Linket skal se sådan ud: https://steamcommunity.com/profiles/00000000000000000

Alle produkter blev købt officielt gennem Steam-platformen. Hvis du har problemer med at aktivere eller modtage det købte produkt, bedes du straks kontakte en af ​​de kontaktpersoner, der er anført i din profil, eller via chat på salgswebstedet. Garantien gælder på aktiveringstidspunktet. Du kan finde ud af om muligheden for at sælge produkter, der ikke er opført i vores butik, ved at kontakte os på enhver tilgængelig måde.

Del produktoplysninger med dine venner:

  • Vkontakte
  • Facebook
  • Twitter

text-align:center; color:#0596bf;">Burnout™ Paradise Remastered


text-align:center;">https://steamcdn-a.akamaihd.net/steam/apps/1238860/header.jpg " alt="Burnout™ Paradise Remastered">


Produktbeskrivelse:

✅Burnout™ Paradise Remastered?Steam Gift RU? Auto er er et digitalt spil, som du kan købe i vores digitale butik, og som er et fuldt officielt produkt, der er aktiveret på din Steam-konto.

I dette spil kan du fordybe dig i den spændende verden af ​​racerløb og ødelæggelse Burnout™ Paradise Remastered Dette er en opdateret version af det originale spil med forbedret grafik og indhold. Du kan nyde en enorm åben verden og deltage i spændende løb med forskellige biler.

Spillet kommer også med mange ekstra funktioner som f.eks. biler, nye begivenheder og meget mere andet.

Hvordan får man spillet?

Når du har betalt for produktet, modtager du automatisk en Steam-gave. Spillet vil blive overført til din Steam-konto inden for et par minutter.

< p>For at modtage spillet skal du angive et link til din Steam-profil på ordresiden. Herefter vil den unikke kode automatisk blive verificeret, og spillet vil blive aktiveret på din konto.

Vigtig information:

  • Spillet er kun tilgængeligt for den russiske region ( ikke CIS).
  • Før du betaler, skal du sikre dig, at Rusland er angivet i feltet "Land".
  • Du kan finde ud af om muligheden for at overføre spillet til en anden region fra sælgeren.
  • Hvis du har problemer eller problemer med at modtage varerne, kan du altid kontakte vores operatør i åbningstiden fra 9:00 til 00:00 Moskva-tid.
  • Tilbagebetalinger for varer, ikke på grund af sælgers skyld, udføres med et overførselsgebyr betalingssystemer.
? MODTAG STRAKS EN GAVE EFTER BETALING Spillet sendes automatisk af en bot. Umiddelbart efter betaling begynder processen med at overføre spillet til din konto. Hvis alle betingelser er opfyldt, vil spillet blive aktiveret på din konto inden for et par minutter. ?OPMÆRKSOMHED!!! Spillet er kun for den russiske region (ikke CIS). Før du betaler, skal du tjekke, om din region er korrekt. Du kan gøre dette ved at bruge linket (log ind på din konto). Sørg for, at du skriver "Rusland" i feltet "Land". Du kan på forhånd finde ud af muligheden for at overføre spillet til en anden region fra sælgeren ved først at kontakte på en hvilken som helst tilgængelig måde Du vil modtage spillet med det samme til din STEAM-konto. Spillet sendes som en Steam-gave (Ved at tilføje som en ven) HVORDAN AFHENTER DU DINE VARER? Efter betaling vil du blive ført til købssiden (købers personlige konto). For at modtage varerne skal du klikke på knappen "modtag varer". Og indtast linket til din STEAM-kontoprofil. Den unikke kode kontrolleres automatisk. Hvis efter købet af en eller anden grund overgangen til køber ikke fuldføres automatisk, så gå til Oplata.info hjemmesiden, hvor du skal bruge den e-mailadresse, der er angivet på købstidspunktet for at logge ind. Arbejdstid fra 09:00 til 00:00? ifølge MSK. På nuværende tidspunkt vil vores operatør besvare ethvert af dine spørgsmål og vil også hjælpe i tilfælde af problemer med at modtage varerne. Hvis du støder på problemer med at modtage varerne, bedes du kontakte os med det samme på alle mulige måder! REFUSION FOR VAREN IS IKKE SÆLGERS FEJL, ER UDFØRT MED EN KOMMISSION FOR OVERFØRSEL AF BETALINGSBETINGELSER

Ekstra Information

Hvordan får man et link til din konto? 1. Hvis du bruger Steam-applikationen: • Klik på dit kontonavn i øverste højre hjørne, derefter "min profil", efter at have åbnet din profil, højreklik på en ledig plads på siden for at åbne kontekstmenuen og vælg " kopier sideadresse" ". Dette er linket til din Steam-kontoprofil. 2. Hvis du bruger en browser: • Log ind på din Steam-konto. I øverste højre hjørne, når du har klikket på dit kontonavn, skal du vælge "min profil". Efter overgangen skal du kopiere linket fra adresselinjen i din browser Linket skal se sådan ud: Alle produkter er købt officielt gennem Steam-platformen. Hvis du har problemer med at aktivere eller modtage det købte produkt, bedes du straks kontakte en af ​​de kontaktpersoner, der er anført i din profil, eller via chat på salgshjemmesiden Garantien gælder på aktiveringstidspunktet. Du kan finde ud af om muligheden for at sælge varer, der ikke er opslået i vores butik, ved at kontakte os på enhver tilgængelig måde. Del med venner Vkontakte Facebook Twitter

✅Burnout™ Paradise Remastered?Steam Gift RU? Auto er et digitalt spil, der kan købes i den russiske region via Steam-platformen. Dette er en genudgivelse af kultspillet Burnout Paradise, som blev udgivet i 2008. Den remasterede version af spillet har forbedret grafik og tilføjet alle de tilføjelser, der blev udgivet til det originale spil. I spillet skal du deltage i racerkonkurrencer i forskellige biler, ødelægge byen og udføre farlige stunts. Spillet har en åben verden, som du frit kan udforske. Når du køber et produkt, vil du modtage en Steam-gave, som vil blive sendt til din konto ved at tilføje som ven. For at modtage spillet skal du indtaste et link til din Steam-profil og sikre dig, at du er i den russiske region. Hvis du har problemer med at modtage varen, kan du kontakte sælgeren inden for de åbningstider, der er angivet i beskrivelsen. Tilbagebetalinger for varer, uden sælgers skyld, udføres med en kommission for overførsel af betalingssystemer.


***


Burnout Paradise Remastered er en genudgivelse af det kult-racerspil, der blev udgivet i 2008. Remasteren har forbedret grafik, tilføjet alle tilføjelser og rettet nogle fejl. Mere end 150 biler er tilgængelige for spillere, som kan ændres og forbedres. Spillet har flere modes, herunder ræs rundt i byen og forskellige opgaver. Burnout Paradise Remastered Steam Gift RU er en gave på Steam, som kan modtages efter betaling. Bemærk venligst, at spillet kun er beregnet til den russiske region og ikke er egnet til CIS. Ved køb skal du sikre dig, at du har Rusland opført i feltet "Land" i din Steam-profil. For at modtage din gave skal du klikke på knappen "modtag varer" og indtaste linket til din Steam-kontoprofil. Hvis du har problemer med at modtage varerne, kan du kontakte sælgeren på enhver tilgængelig måde. Bemærk venligst, at tilbagebetaling af varer, uden sælgers skyld, udføres med kommission for overførsel af betalingssystemer.







Burnout Paradise Remastered er en genudgivelse af det berømte racerspil, der først blev udgivet i 2008. I denne version af spillet kan du nyde forbedret grafik, samt få alle de tidligere udgivne tilføjelser.

Steam Gift RU betyder, at dette er en gavekopi af spillet til aktivering på Steam-platformen i Den Russiske Føderation.

Auto i produktnavnet betyder højst sandsynligt, at spillet indeholder en række forskellige biler, der kan bruges til at deltage i spændende løb og udføre forskellige stunts undervejs.

Samlet set er Burnout Paradise Remastered et godt valg for racerspilsfans, der ønsker at nyde forbedret grafik og indhold, som tidligere kun var tilgængeligt i tilføjelsespakker.


***


  1. Burnout Paradise Remastered er et vidunderligt digitalt produkt, der vil glæde enhver fan af racerspil.
  2. Det er fantastisk, at du kan købe Burnout Paradise Remastered i digitalt format - det er praktisk og sparer tid.
  3. Steam Gift RU for Burnout Paradise Remastered er en fantastisk måde at købe spillet og spare penge på.
  4. Burnout Paradise Remastered er et klassisk spil, der forbliver populært og sjovt for spillere i alle aldre.
  5. Denne digitale genstand er bestemt prisen værd - Burnout Paradise Remastered er et fantastisk spil med meget at byde på.
  6. Jeg er meget tilfreds med købet af Burnout Paradise Remastered digitalt – det er hurtigt og bekvemt.
  7. Tak til udviklerne for den opdaterede version af spillet - Burnout Paradise Remastered ser ud og lyder på højeste niveau.



Ejendommeligheder:




Fantastisk spil med smuk grafik og vanedannende gameplay!

Dejlig atmosfære og fri til at udforske byen.

Mange forskellige biler og opgaver, der ikke vil lade dig kede dig.

Bekvem kontrol og behagelig kørefysik.

En fantastisk måde at tilbringe tid ved computeren i weekenden.

Spændende multiplayer, hvor du kan konkurrere med dine venner.

En fantastisk mulighed for fans af racer- og actionspil.

Nem at installere og begynde at spille, ingen speciel viden påkrævet.

Dejligt soundtrack og musik.

Fantastisk spil til en fantastisk pris!

Burnout Paradise Remastered er en fantastisk måde at slappe af og komme væk fra din rutine.

Meget fed grafik og lyd i Burnout Paradise Remastered.

Det er praktisk at få Burnout Paradise Remastered på Steam uden at forlade dit hjem.

Burnout Paradise Remastered er et klassisk racerspil, der ikke har mistet sin relevans.

Burnout Paradise Remastered er en fantastisk gave til racerspil elskere.

De mange tilstande og funktioner i Burnout Paradise Remastered vil holde dig underholdt.

I Burnout Paradise Remastered kan du vise dine kørefærdigheder og føle dig som en rigtig racer.

Fremragende optimering af spillet Burnout Paradise Remastered giver dig mulighed for at nyde spillet på enhver computer.

Det gennemtænkte gameplay i Burnout Paradise Remastered er en fantastisk tilføjelse til det klassiske gameplay.

Burnout Paradise Remastered er et spil, som du kan spille igen og igen og finde noget nyt hver gang.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.1
(30)