✅GTA Online: Megalodon Shark Cash Card Xbox Series X|S

Vi leverer global aktivering af spillet for enhver region og ethvert land. Efter aktivering vil spillet fungere uden regionsbegrænsninger. Spillet forbliver på din Microsoft-konto for evigt, og du kan downloade det i enhver region og på ethvert sprog.

Hvis du har spørgsmål, kan du stille dem i online chatten. Efter købet skal du åbne den betalte ordre, finde korrespondance med sælgeren og følge instruktionerne:

  1. Send en unik bekræftelseskode til sælgeren i korrespondance.
  2. Send dine Xbox-kontooplysninger til sælgeren via korrespondance.
  3. Hvis du har aktiveret tofaktorautentificering, skal du sende din kontologinkode til forhandleren, når de forsøger at logge ind på din konto.
  4. Vent, indtil vi køber spillet på din Xbox-konto.

Vi kan også købe et hvilket som helst Xbox One-spil til dig fra Microsoft Store. Kontakt os via chat, og vi tilføjer det til Plati-handelsplatformen.

Bemærk venligst, at spil sendes manuelt. Hvis du foretager et køb i åbningstiden, vil spillet blive leveret fra 5 minutter til 6 timer. Hvis du foretager et køb i weekenden eller om natten, Moskva-tid, kan leveringen tage op til 16 timer. Vær tålmodig, når du køber produktet. Du kan også kontakte os via chat og finde ud af, om vi i øjeblikket kan sende dig spillet.

Refusion er kun mulig, hvis spillet ikke er købt på din konto. Ved returnering af midler vil der blive trukket et servicegebyr, eller der udstedes en delvis refusion. Bemærk venligst, at vi ikke designer spil til Xbox 360. Hvis du angiver et spil til ældre konsoller, vil vi ikke være i stand til at designe det. I dette tilfælde kan du vælge et hvilket som helst andet spil til de nye konsoller, men udskiftning med spilvaluta er ikke mulig.

✅GTA Online: Megalodon Shark Cash Card Xbox-serien X|S

Ved at betale for produktet "GTA Online: Megalodon Shark Cash Card Xbox Series X|S", vil du modtage et digitalt kort, der giver dig mulighed for at få 8.000.000 dollars i spillet i GTA Online-spillet. Disse penge kan bruges til at købe alle spilgenstande, inklusive biler, våben, fast ejendom og andre køb i spillet.

Dette kort er velegnet til brug på Xbox Series X|S-konsoller og er beregnet til spillet GTA Online. Når du har betalt for produktet, modtager du en unik kode, som skal aktiveres på Xbox Live-systemet.

Bemærk venligst, at dette kort ikke er et spil og ikke tillader dig at spille GTA Online uden at have spillet selv. Det er beregnet til at genopbygge spilbalancen i spillet.

Ved at købe "GTA Online: Megalodon Shark Cash Card Xbox Series X|S", får du en fremragende mulighed for hurtigt og nemt at fylde din spilsaldo op og nyde at spille GTA Online uden at skulle bruge en masse tid på at tjene penge i spillet. i spillet.


***


GTA Online: Megalodon Shark Cash Card Xbox Series X|S er et betalingskort, der giver dig mulighed for at få store mængder valuta i spillet i Grand Theft Auto Online på Xbox Series X|S. Med dette kort kan du købe nye biler, våben, egenskaber og andre genstande i spillet, som vil hjælpe dig med at forbedre din spiloplevelse. Alle trin til at aktivere kortet og downloade spillet til din Xbox Series X|S-konto vil blive håndteret af forhandleren, så du behøver ikke bekymre dig om det. Når det er aktiveret, vil kortet blive knyttet til din Microsoft-konto, og spillet vil køre regionalt gratis på alle sprog. Bemærk venligst, at Xbox 360-spil ikke understøttes, og refundering er kun tilgængelig, hvis spillet ikke er købt med din Xbox Series X|S-konto.


***


  1. En fantastisk måde at hurtigt få en stor mængde spilvaluta i GTA Online.
  2. Megalodon Shark Cash-kortet giver dig mulighed for markant at reducere den tid, det tager at tjene penge i spillet.
  3. Dette digitale produkt er ideelt for dem, der ønsker at udvikle sig så hurtigt som muligt i GTA Online.
  4. Det er meget praktisk, at du kan købe et kort direkte hjemmefra og ikke spilde tid på at gå i butikken.
  5. Megalodon Shark Cash-kortet giver en god start på spillet, så du kan købe de mest nødvendige ting og opgraderinger.
  6. Spillere, der har købt dette kort, bemærker, at det virkelig hjælper dem med at spare tid og have mere sjov i spillet.
  7. En fantastisk gave til venner, der spiller GTA Online og gerne vil op i niveau hurtigere.



Ejendommeligheder:




Superhurtig måde at få en masse spilvaluta i GTA Online.

Megalodon Shark Cash-kortet giver dig mulighed for at fremskynde spillet betydeligt i GTA Online.

En fantastisk løsning for dem, der ikke ønsker at bruge en masse tid på at tjene penge i spillet.

Kortet giver dig mulighed for at købe alle ønskede genstande i spillet uden at bruge ekstra tid og kræfter.

Den perfekte gave til enhver GTA Online fan.

Megalodon Shark Cash-kortet er fantastisk til dem, der ønsker at nyde spillet fuldt ud uden at bruge en masse tid på at dyrke penge.

Dette er en nem og bekvem måde at genopfylde din spilsaldo på uden at skulle bruge kreditkort eller e-wallets.

Megalodon Shark Cash Card giver dig adgang til eksklusivt indhold og varer i GTA Online.

At købe Megalodon Shark Cash-kortet er en fantastisk løsning for dem, der ønsker at nyde at spille GTA Online uden at bruge en masse tid på at dyrke penge.

Megalodon Shark Cash Card er den perfekte måde at sikre, at du får den mest komfortable og stressfri spiloplevelse i GTA Online.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.2
(43)