✅Metal: Hellsinger?Steam Gift RU? Auto

Du modtager spillet med det samme på din Steam-konto. Spillet vil blive sendt til dig som en Steam-gave (via friending). Efter betaling skal du gå til Oplata.info hjemmesiden, indtaste din e-mail, finde dit køb og klikke på "modtag varer". Modtagelse af gaven sker øjeblikkeligt efter betaling. Spillet sendes automatisk af botten og vil blive overført til din konto umiddelbart efter betaling. Hvis alle betingelser er opfyldt, vil spillet blive aktiveret på din konto inden for et par minutter.

Bemærk venligst, at spillet kun er beregnet til den russiske region (ikke CIS). Tjek venligst, at din region er korrekt, før du betaler. Dette kan gøres ved at følge linket https://store.steampowered.com/account/ og logge ind på din konto. Sørg for, at feltet Land er indstillet til Rusland. Hvis du ønsker at overføre spillet til en anden region, skal du kontakte sælgeren ved hjælp af en tilgængelig metode.

For at modtage dit produkt skal du efter betaling klikke på knappen "modtag produkt" på købssiden (køberens personlige konto) og indtaste linket til din Steam-profil. Den unikke kode vil automatisk blive verificeret. Hvis du ikke automatisk bliver omdirigeret til købssiden efter betaling, skal du gå til Oplata.info og indtaste din e-mailadresse angivet under købet.

Vores operatører arbejder fra 09:00 til 00:00 Moskva-tid og er klar til at besvare alle dine spørgsmål og hjælpe, hvis du har problemer med at modtage varer. Hvis du har problemer med at aktivere eller modtage det købte produkt, bedes du kontakte os straks på enhver tilgængelig måde!

Alle produkter købt hos os er officielle og købt via Steam-platformen. Vi yder livstidsgaranti på alle købte produkter. Ordreudførelsestiden varierer fra 5 til 60 minutter afhængigt af operatørens arbejdsbyrde. Hvis du lavede en fejl ved angivelse af din kontoregion ved køb, kan vi refundere pengene for produktet, dog med et gebyr for overførsel af betalingssystemet.

Metal: Hellsinger er et førstepersonsskydespil udviklet af The Outsiders, der fordyber dig i en mørk verden, hvor du skal bekæmpe hensynsløse dæmoner og andre farlige væsner. I spillet spiller du som en magtfuld helt, der skal ødelægge en hær af dæmoner ved at bruge sine færdigheder og våben.

Spillets funktioner inkluderer atmosfærisk grafik, et fordybende soundtrack og unik gameplay-mekanik, der lader dig skyde i takt med musikken. Derudover har spillet flere sværhedsgrader, hvilket giver spillere på ethvert niveau mulighed for at nyde spillet.

Denne vare er en digital nøgle (Steam Gift RU) og vil blive leveret til dig som en Steam-gave. Efter betaling modtager du en nøgle, som du kan aktivere på din Steam-konto og begynde at spille Metal: Hellsinger med det samme.

Bemærk venligst, at denne vare kun er tilgængelig til køb i Rusland, så sørg for, at din Steam-konto er i det pågældende land. Hvis du er i tvivl om, hvordan du tjekker dit område, bedes du kontakte din forhandler.

Ved at købe dette produkt vil du modtage en officiel og licenseret nøgle til spillet Metal: Hellsinger på Steam-platformen. Vi garanterer, at alle vores produkter er officielle og autentiske, og vi står klar til at hjælpe dig, hvis du har problemer med at aktivere eller modtage dit produkt.

Metal: Hellsinger er en digital nøgle (Steam Gift RU) til spillet på Steam-platformen. Efter køb vil du modtage en nøgle, som du kan aktivere på din Steam-konto og begynde at spille spillet med det samme. Spillet er udviklet af The Outsiders og er et førstepersonsskydespil med en mørk atmosfære, hvor du skal bekæmpe dæmoner og andre farlige væsner. I spillet vil du spille som en stærk helt og bruge dine evner og våben til at ødelægge en hær af dæmoner.

Metal: Hellsinger har et fordybende soundtrack og unik gameplay-mekanik, der lader dig skyde i takt med musikken. Spillet har også flere sværhedsgrader, så spillere på ethvert færdighedsniveau kan nyde spillet.

Bemærk venligst, at dette produkt kun er tilgængeligt til køb i Rusland. Sørg for, at din Steam-konto er placeret i det pågældende land, før du køber. Hvis du er i tvivl om, hvordan du tjekker dit område, bedes du kontakte din forhandler.

Spillet vil blive sendt til dig som en Steam-gave ved at blive tilføjet som en ven. For at modtage varerne efter betaling skal du gå til Oplata.info hjemmesiden, indtaste din e-mail, finde dit køb og klikke på "modtag varer" knappen. Spillet vil automatisk blive sendt til din Steam-konto. Bemærk venligst, at spillet kun er beregnet til den russiske region (ikke CIS). Hvis du ønsker at overføre spillet til en anden region, skal du kontakte sælgeren ved hjælp af en tilgængelig metode.

Vores virksomhed garanterer, at alle produkter købt hos os er officielle og købt via Steam-platformen. Vi yder livstidsgaranti på alle købte produkter. Hvis du har problemer med aktivering eller modtagelse af varerne, kan du kontakte vores operatører, som arbejder fra 09:00 til 00:00 Moskva-tid og er klar til at besvare alle dine spørgsmål og hjælpe med at løse problemet.


***


Metal: Hellsinger er et first-person shooter videospil udviklet af The Outsiders og udgivet af Funcom. Spillere påtager sig rollen som en dæmondræber, der skal bekæmpe en hær af onde kræfter ved at bruge deres evner og musikalske evner. Spillet har forskellige sværhedsgrader, såvel som evnen til at spille i samarbejdstilstand. Metal: Hellsinger er kun tilgængelig for Steam-brugere i Rusland og er ikke inkluderet i CIS. Efter at have betalt for varerne, vil spillet blive sendt til dig som en Steam-gave gennem tilføjelse som ven. For at modtage produktet skal du indtaste et link til din STEAM-kontoprofil på Oplata.info-webstedet. Systemet vil automatisk tjekke den unikke kode, og hvis alle betingelser er opfyldt, vil spillet blive aktiveret på din konto inden for et par minutter. Arbejdstid fra 09:00 til 00:00 Moskva-tid. Hvis du har problemer med at modtage varerne, skal du kontakte sælgeren på enhver tilgængelig måde. Bemærk venligst, at hvis du lavede den forkerte kontoregion ved køb, vil tilbagebetalingen ske med et betalingssystemoverførselsgebyr.


***


  1. Metal: Hellsinger er et fantastisk digitalt produkt, der vil glæde fans af actionskydespil og musik.
  2. Jeg købte Metal: Hellsinger på Steam Gift RU og fortrød det ikke - spillet viste sig at være utroligt spændende og interessant.
  3. Hvis du elsker udfordrende spil med grafik og lyd i høj kvalitet, så er Metal: Hellsinger det perfekte valg for dig.
  4. Metal: Hellsinger er en fantastisk mulighed for at kaste sig ud i metalverdenen og nyde spillet ved maksimale indstillinger.
  5. Jeg synes Metal: Hellsinger er et af de bedste spil i sin genre, og jeg vil anbefale det til alle mine venner.
  6. Hvis du vil bruge din tid produktivt og få mest muligt ud af spillet, så vil Metal: Hellsinger være et glimrende valg.
  7. Jeg har længe ledt efter et spil, der kombinerer musik og skydespil, og mit valg faldt på Metal: Hellsinger – og det fortrød jeg ikke.




Ejendommeligheder:




Fantastisk atmosfære, smuk grafik og vanedannende gameplay. Jeg nød virkelig at spille Metal: Hellsinger!

Et vanedannende skydespil med musik, der får dig til at mærke hver eneste tone. Jeg anbefaler til alle fans af metal og skydespil!

Jeg troede aldrig, at skydespil og musik kunne passe så godt sammen! Metal: Hellsinger er et mesterværk!

Spillet fanger dig virkelig med sin mørke, men smukke verden og intense gameplay. Stærkt anbefale!

Hvis du leder efter en ny skydeoplevelse, så er Metal: Hellsinger spillet for dig! Fantastisk gameplay og fantastisk musik!

Jeg blev blæst bagover af kvaliteten af ​​lyd og musik i Metal: Hellsinger. Dette er en virkelig fordybende spiloplevelse!

Et meget interessant og smukt spil, der får dig til at føle din musik og kontrollere den på slagmarken. Stærkt anbefale!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.3
(56)