Battlefield™ V Definitive Edition / STEAM ? GAVE?

ARBEJDSTIDER 6:00 - 02:00 (Moskva-tid) ⏰ ORDRER ACCEPTERES DØGNET, HVIS DU KØBER UDEN FOR ARBEJDSTIDEN, VIL VAREN BLIVE LEVERT TIL DIG OM MORGEN? ?DATA FOR KONTAKT AF SÆLGER HER? ? BETALE VIA ENOT.IO BETALINGSSYSTEMET MED EN LAVERE KOMMISSION? ?JEG GIVER SPILLET I GAVE TIL DIN Steam-KONTO, HVIS REGIONEN PÅ DIN KONTO ER KAZAKHSTAN? ?HVIS DIN REGION IKKE MATCHER MIN REGION, SÅ SKIFTER JEG DIN REGION GRATIS OG GIVER DIG SPILLET I GAVE.?

"JEG HAR EN Steam-KONTO HOS REGIONEN RUSLAND/BELARUS"?: ER DET OBLIGATORISKT AT ÆNDRE REGIONEN? ✅: JA, REGIONEN SKAL ÆNDRES. ?: SKAL JEG DEAKTIVERE STEAMGUARD? ✅: NEJ! ?: HVOR HURTIGT BLIR VARERNE LEVERET? ✅: VAREN LEVERES INDEN FOR 15 MINUTTER. ?: JEG HAR NOGET BELØB PÅ MIN KONTO, HVAD SKÆRDER MED DET, EFTER AT AT SKIFTE Steam-region? ✅: DIT KONTOBELØB BLIVE AUTOMATISK KONVERTERET TIL TENGE. ?: SKAL JEG BRUGE EN VPN EFTER AT ÆNDRE STEAM REGION? ✅: NEJ, DU BEHØVER IKKE AT BRUGE EN VPN. ?: KAN JEG GI ET BLOKERET SPIL TIL EN VEN, EFTER AT HA skiftet Steam-region? ✅: DU KAN HVIS DIN DAMPREGION ER KAZAKHSTAN = HANS DAMPREGION ER KAZAKHSTAN. DET ER UMULIGT AT GIVE ET BLOKERET SPIL TIL RUSLAND! ?: KAN JEG HANDLE VALUTA I SPILLET, EFTER AT HA skiftet Steam-region? ✅: JA, DU KAN! ?: NÅR JEG SKIFTER DAMPREGION, VIL JEG HAVE ALT PÅ RUSSISK ELLER PÅ SPROGET I DET LAND, SOM JEG SKIFTEDE TIL? ✅: SPROG ER EN SEPARAT INDSTILLING, OG DET AFHÆNGER IKKE AF REGIONEN. ?: JEG HAR EN NY KONTO, KAN JEG ÆNDRE REGIONEN I DAMP PÅ DEN? ✅: JA. ?: ER DET MULIGT AT OMGREDE BEGRÆNSNINGEN I AT ÆNDRE REGION EN GANG HVER TRE MÅNED? ✅BEklager IKKE. ?: SKAL JEG AFSLUTTE STEAM, NÅR JEG SKIFTER REGION? ✅: GELØST, MEN IKKE OBLIGATORISK. ?: ER DU SÆLGER FRA KAZAKHSTAN? ✅: JA, OG NÅR JEG SKIFTER STEAM REGION, BRUGER JEG IKKE TREDJEPARTSAPPLIKATIONER (VPN, ETC.).

Battlefield™ V Endelig udgave er den endelige udgave af Battlefield V, et first-person shooter-videospil udviklet af EA DICE og udgivet af Electronic Arts. I Definitive Edition inkluderer basisspillet og alle udvidelsespakker, der blev udgivet til det, inklusive Battlefield V: Operation Meter, Battlefield V: Map of Fire, Battlefield V: Downfall og mere.

Ved at købe dette spil som en gave gennem en sælger fra Kasakhstan, vil du have mulighed for at ændre regionen på din Steam-konto til Kasakhstan og modtage spillet uden ekstra omkostninger. Hvis du allerede har en Steam-konto i Kasakhstan-regionen, kan du købe spillet direkte på det.

Ordrer modtages døgnet rundt, men hvis du køber et spil uden for åbningstid, vil produktet blive leveret til dig om morgenen. Du kan betale for dit køb gennem betalingssystemet enot.io med en lavere kommission. Varerne vil blive leveret til dig inden for 15 minutter efter betaling.

Efter at have ændret regionen på din Steam-konto til Kasakhstan, vil du være i stand til at bruge valutaer i spillet og give et spil blokeret for Rusland til en ven, hvis hans Steam-region også er Kasakhstan.

Det er vigtigt at bemærke, at hvis du ændrer region til Kasakhstan, vil alle spil på din konto forblive tilgængelige, men priserne for spil og køb i spillet kan afvige fra priserne i andre regioner. Det er også nødvendigt at huske, at du på Steam kun kan ændre regionen en gang hver tredje måned; det er umuligt at omgå denne begrænsning.


***


Battlefield™ V Definitive Edition er den endelige udgave af first-person shooter-videospil udviklet af EA DICE og udgivet af Electronic Arts. Spillere vil blive fordybet i de episke kampe under Anden Verdenskrig på ikoniske kort, herunder Normandiet, Rotterdam og Afrika. The Definitive Edition inkluderer alle udvidelsespakker, inklusive Hamadan Raid, Scramble for Africa, Battle of Greece og mere. Spillere vil være i stand til at nyde nye kort, våben og spiltilstande.

Denne vare sælges som gave på Steam, hvilket betyder, at du modtager et unikt link til at aktivere spillet på din Steam-konto. Sælger tilbyder 24-timers bestilling, og produktet vil blive leveret til dig inden for 15 minutter efter betaling. Til betaling kan du bruge ENOT.IO betalingssystemet med en lavere kommission.

Når du køber, er det vigtigt at overveje regionen for din Steam-konto. Hvis din konto er registreret i Kasakhstan, giver sælgeren dig spillet som gave. Hvis din konto er registreret i en anden region, vil sælgeren ændre regionen gratis og give dig spillet. I dette tilfælde vil dit kontobeløb automatisk blive konverteret til tenge. Efter at have ændret region, vil du være i stand til at bruge valuta i spillet og forære spillet til en ven, hvis hans Steam-region også er Kasakhstan.

Når du ændrer din Steam-region, behøver du ikke bruge en VPN og kan fortsætte med at spille på din konto uden nogen begrænsninger. Spilsproget afhænger af sprogindstillingerne på Steam, ikke regionen.


***


  1. Battlefield V Definitive Edition er et smukt spil med fantastisk grafik og vanedannende gameplay. Jeg anbefaler det til alle fans af skydespil!
  2. Hvis du elsker Anden Verdenskrig-spil, er Battlefield V Definitive Edition det perfekte valg. Du vil få en masse sjov fra kamp og mange muligheder for karaktertilpasning.
  3. Jeg kunne ikke være mere begejstret for Battlefield V Definitive Edition! Det tilbyder et stort udvalg af kort, våben og spiltilstande. Jeg har spillet i flere måneder nu og kan stadig ikke få nok af det.
  4. Hvis du leder efter noget nyt og spændende, er Battlefield V Definitive Edition et godt valg. Det tilbyder en unik skydespiloplevelse, som du ikke finder i noget andet spil.
  5. Battlefield V Definitive Edition er en fantastisk måde at tilbringe tid med venner på. I kan spille sammen og nyde endeløse timers spiltid.
  6. Hvis du elsker multiplayer-spil, er Battlefield V Definitive Edition det perfekte valg. Du vil spille med tusindvis af andre spillere rundt om i verden, hvilket giver en uforglemmelig oplevelse.
  7. Battlefield V Definitive Edition er et mesterværk inden for skydespilgenren og er bestemt værd at tjekke ud. Det tilbyder fantastisk grafik, vanedannende gameplay og masser af karaktertilpasningsmuligheder.




Ejendommeligheder:




Dette er et fantastisk spil, der giver dig mulighed for at kaste dig ud i den spændende verden af ​​krigsførelse med fantastisk grafik og lydeffekter.

Battlefield V Definitive Edition giver mange muligheder for kampe til lands, i luften og til vands, hvilket gør spillet meget spændende.

Gameplayet er dybt og interessant, og multiplayeren vil glæde dig med et stort antal modes og kort.

Tilføjelsen af ​​nye kort og tilstande til Definitive Edition har kun forbedret spiloplevelsen.

Velvalgte lyde og musikalsk akkompagnement tilføjer stemning til spillet.

Spillet har fremragende optimering og fremragende multiplayer-ydeevne.

Battlefield V Definitive Edition er et godt valg for alle, der elsker krigsspil med god grafik og vanedannende gameplay.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.5
(82)