Avast Ultimate 5-enheder i 1 år

Avast Ultimate er en samling af de bedste produkter fra Avast, samlet i én pakke. Dette globale detailprodukt kommer med en officiel licensnøgle, som du modtager automatisk umiddelbart efter betaling. Licensen er gyldig i 365 dage fra datoen for første aktivering og passer til Windows, macOS, iOS og Android.

For at aktivere Avast skal du følge et par enkle trin. Åbn grænsefladen til din allerede installerede Avast-antivirussoftware, og klik på Menu i øverste højre hjørne. Gå derefter til sektionen "Mit abonnement", hvor du vil se knappen "Indtast en gyldig aktiveringskode". Indtast aktiveringskoden i det relevante tekstfelt, og tryk på Enter. Når du har kontrolleret dine abonnementsoplysninger for aktiveringskoden, skal du klikke på Fortsæt for at vende tilbage til skærmen Mit abonnement. Nu dit abonnement

Avast Ultimate er en samling af de bedste produkter fra Avast, samlet i én pakke. Dette globale detailprodukt kommer med en officiel licensnøgle, som du modtager automatisk umiddelbart efter betaling. Licensen er gyldig i 365 dage fra datoen for første aktivering og passer til Windows, macOS, iOS og Android.

For at aktivere Avast skal du følge et par enkle trin. Åbn grænsefladen til din allerede installerede Avast-antivirussoftware, og klik på Menu i øverste højre hjørne. Gå derefter til sektionen "Mit abonnement", hvor du vil se knappen "Indtast en gyldig aktiveringskode". Indtast aktiveringskoden i det relevante tekstfelt, og tryk på Enter. Når du har kontrolleret dine abonnementsoplysninger for aktiveringskoden, skal du klikke på Fortsæt for at vende tilbage til skærmen Mit abonnement. Dit Avast-abonnement er nu aktiveret, og udløbsdatoen vises i afsnittet "Abonnementer på denne pc".

Avast Ultimate indeholder alt, hvad du behøver for at køre din computer, smartphone eller tablet jævnt, sikkert og privat. Denne pakke inkluderer Avast Premium Security, Avast SecureLine VPN og Avast Cleanup Premium. Du kan bruge det meste


***


Avast Ultimate 5 Devices for 1 år er en softwarepakke, der inkluderer Avast Premium Security, Avast SecureLine VPN og Avast Cleanup Premium. Denne pakke er designet til at beskytte og optimere din computer, smartphone eller tablet. Den er velegnet til enheder, der kører Windows, macOS, iOS og Android.

Ved at købe Avast Ultimate 5-enheder i 1 år, modtager du en officiel licensnøgle, som bliver leveret automatisk efter betaling. Licensperioden er 365 dage fra det øjeblik, den første aktivering blev aktiveret.

Avast Premium Security er et avanceret antivirus, der blokerer malware og ransomware. Avast SecureLine VPN giver komplet online privatliv. Og Avast Cleanup Premium renser og optimerer din enhed, så den kører hurtigere og mere effektivt.

For at aktivere Avast Ultimate 5-enheder i 1 år skal du åbne grænsefladen til din installerede Avast-antivirussoftware, gå til afsnittet "Mit abonnement" og indtaste en gyldig aktiveringskode i tekstfeltet. Når du har kontrolleret dine abonnementsoplysninger for aktiveringskoden og klikket på Fortsæt, aktiveres dit Avast-abonnement. Abonnementets udløbsdato vises i afsnittet "Abonnementer på denne pc".


***


  1. Avast Ultimate er et godt valg til at beskytte flere enheder i løbet af året.
  2. Jeg er meget tilfreds med mit køb af Avast Ultimate - nem at installere og pålidelig beskyttelse.
  3. Dette digitale produkt tilbyder mange funktioner uden ekstra omkostninger.
  4. Avast Ultimate hjælper mig med at føle mig sikker på, at mine enheder er sikre til enhver tid.
  5. Et brugervenligt kontrolpanel og intuitiv grænseflade gør det nemt og behageligt at bruge Avast Ultimate.
  6. Avast Ultimate er et pålideligt program, der konstant opdateres og forbedres.
  7. Prisen for et årligt abonnement på Avast Ultimate til 5 enheder er meget konkurrencedygtig sammenlignet med andre antivirusprodukter.




Ejendommeligheder:




Avast Ultimate er fantastisk til at beskytte computere mod virus og anden malware.

Med Avast Ultimate behøver jeg ikke længere bekymre mig om sikkerheden på mine enheder.

Avast Ultimate-applikationer er nemme at bruge og har en intuitiv grænseflade.

Jeg kan bruge Avast Ultimate på flere enheder, hvilket gør det meget praktisk.

Avast Ultimate er en fantastisk kombination af funktioner og pris.

Med Avast Ultimate kører min computer hurtigere, fordi programmet ikke bremser den.

Avast Ultimate har nyttige yderligere funktioner såsom en VPN-tjeneste og et diskoprydningsværktøj.

Jeg føler mig sikker ved, at mine enheder er beskyttet af Avast Ultimate.

Jeg er tilfreds med resultatet af scanningen for vira og andre trusler udført af Avast Ultimate.

Avast Ultimate holder mine enheder godt beskyttet i et helt år, hvilket gør det til en meget god værdi.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.3
(56)