Assetto Corsa Competizione - The American Track Pack ?

Efter køb vil du automatisk modtage en officiel licensnøgle til din e-mail. Spillets udgivelsesdato er den 30. juni 2022. Spillet har en aldersklassificering på 0+. Udviklet af Kunos Simulazioni og udgivet af 505 Games. Lokalisering af spillet giver russisk til grænsefladen og undertekster. Aktiveringssystem - Steam. Region - Rusland og SNG.

Assetto Corsa Competizione DLC American Track Pack til Assetto Corsa Competizione er påkrævet for at køre spillet. Det inkluderer tre af de mest ikoniske baner i USA: COTA - Circuit of the Americas, Indianapolis Motor Speedway og Watkins Glen International.

For at starte spillet skal du downloade og installere Steam (hvis det ikke allerede er installeret) og registrere en ny konto på Steam eller logge ind på en eksisterende. Derefter skal du gå til "Mine spil" sektionen og vælge "Aktiver via Steam" og indtaste nøglen modtaget direkte efter betaling. Når det er aktiveret, vises spillet på din liste over spil, og du kan downloade det via Steam.

Assetto Corsa Competizione - Den amerikanske Track Pack

Assetto Corsa Competizione - The American Track Pack er en tilføjelse til Assetto Corsa Competizione-spillet, der inkluderer tre ikoniske baner fra USA: COTA - Circuit of the Americas, Indianapolis Motor Speedway og Watkins Glen International.

Spillet blev skabt af udviklerne Kunos Simulazioni og udgivet af 505 Games. Assetto Corsa Competizione - The [American Track Pack](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=American%20Track%20Pack&prompt=Tell%20me%20more%20about%20American%20Track%20Pack.) er tilgængelig til aktivering på Steam-platformen i Rusland og CIS-regionerne.

Efter køb vil du automatisk modtage en officiel licensnøgle til din e-mail. For at starte spillet skal du downloade og installere Steam (hvis det ikke allerede er installeret) og registrere en ny konto på Steam eller logge ind på en eksisterende. Derefter skal du gå til "Mine spil" sektionen og vælge "Aktiver via Steam" og indtaste nøglen modtaget direkte efter betaling. Når det er aktiveret, vises spillet på din liste over spil, og du kan downloade det via Steam.

Assetto Corsa Competizione - American Track Pack er velegnet til fans af racersimulatorer og motorsportsfans. Fremragende grafik, realistisk fysik, mange biler og baner - alt dette venter på dig i dette spændende spil.

Assetto Corsa Competizione - American Track Pack er en tilføjelse til spillet Assetto Corsa Competizione, som inkluderer tre ikoniske baner fra USA: COTA - Circuit of the Americas, Indianapolis Motor Speedway og Watkins Glen International. Denne tilføjelse er tilgængelig til aktivering på Steam-platformen i Rusland og CIS-regionerne.

For at starte spillet skal du købe og installere Assetto Corsa Competizione DLC-tilføjelsen American Track Pack for Assetto Corsa Competizione. Efter køb vil du automatisk modtage en officiel licensnøgle til din e-mail, som skal aktiveres via Steam.

Assetto Corsa Competizione - American Track Pack er velegnet til fans af racersimulatorer og motorsportsfans. Spillet byder på fremragende grafik, realistisk fysik, en række forskellige biler og baner, som giver dig mulighed for fuldt ud at fordybe dig i motorsportens verden og nyde spændende løb på banerne i USA. Lokalisering af spillet giver russisk til grænsefladen og undertekster.


***


American Track Pack er en tilføjelse til racerspillet Assetto Corsa Competizione, der føjer tre nye baner i USA til spillet: Virginia International Raceway, Willow Springs og Rod America.

Virginia International Raceway er kendt for sin teknikalitet og høje hastighed, Willow Springs Circuit har mange hurtige sving og klatresektioner, og Rod America Circuit er en klassisk racerbane med lange lige og tekniske sving.

Udvidelsen omfatter også nye biler, der er velegnede til racerløb på disse baner, samt detaljerede omkringliggende landskaber og atmosfæren i USA. The American Track Pack er et godt valg for racersimulatorentusiaster, der ønsker at teste deres færdigheder på nye og unikke baner.


***


  1. En fantastisk tilføjelse til et allerede fantastisk spil med nye numre og fremragende grafikkvalitet.
  2. En vidunderlig fortsættelse af Assetto Corsa-serien med utroligt realistiske spor og en forbedret fysikmotor.
  3. Jeg var imponeret over kvaliteten af ​​detaljerne i de nye numre, som giver dig mulighed for helt at fordybe dig i spilverdenen.
  4. Dette er en fantastisk tilføjelse til racerfans, der ønsker mere variation i spillet.
  5. Jeg nyder hvert løb på de nye kredsløb, som tilføjer endnu flere muligheder for fans af Assetto Corsa Competizione.
  6. Nye baner i The American Track Pack giver dig mulighed for at opleve den sande spænding ved at køre på de legendariske baner i Nordamerika.
  7. Assetto Corsa Competizione - American Track Pack tilføjer tonsvis af ny spilbarhed og giver kørere mulighed for at tage nye udfordringer op på baner, de aldrig har set før.



Ejendommeligheder:




Fantastisk ekstra indhold til racerfans! De nye numre ser fantastiske ud, og gameplayet er endnu mere vanedannende.

Jeg har spillet Assetto Corsa Competizione i lang tid, og dette ekstra indhold er fantastisk! Nye numre er en rigtig udfordring for fartelskere.

Jeg kan ikke få nok af de nye numre i Assetto Corsa Competizione! De er lavet af meget høj kvalitet, og gameplayet er blevet endnu mere interessant og varieret.

Assetto Corsa Competizione - The American Track Pack er en fantastisk måde at diversificere dit gameplay i dette fantastiske racerspil. Nye numre er simpelthen fantastiske med deres skønhed og realisme.

Jeg har spillet Assetto Corsa Competizione i et par måneder nu, og dette ekstra indhold tilføjede bare mere interesse til spillet. Nye baner er en reel udfordring for erfarne ryttere.

Jeg er meget tilfreds med købet af Assetto Corsa Competizione - The American Track Pack. De nye numre er simpelthen fantastiske, og gameplayet er blevet endnu mere spændende og realistisk.

Hvis du elsker racing, så er dette ekstra indhold til Assetto Corsa Competizione bestemt et forsøg værd. De nye baner er en sand fryd for øjet og en udfordring for kørefærdighederne.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.7
(108)