Assetto Corsa Competizione: DLC GT4 Pack (GLOBAL Steam)

Når du køber et spil, modtager du en officiel nøgle med det samme efter betaling i vinduet, der åbner, og et link til siden med nøglen, som vil blive sendt til din e-mail, der blev angivet under købet. Derudover modtager hver kunde, der efterlader en positiv anmeldelse med kommentaren "Jeg vil have en gave", et af mere end 40 forskellige spil til Steam-platformen som gave. Oplysninger om, hvilket spil du får i gave, vil være tilgængelig efter at have modtaget gaven. Det kan aktiveres på Steam. For at modtage en gave skal du købe spillet, give en positiv anmeldelse med kommentaren "Jeg vil have en gave" og vente. Gaven sendes inden for 48 timer efter, at du har skrevet en kommentar. Bemærk, at du ved at skrive en anmeldelse garanterer, at du har læst alle betingelserne for gaven og stillet spørgsmål, hvis noget ikke er klart. For en positiv anmeldelse af produktet vil jeg give køberen et gavekort til 5 rubler. Derudover vil hver køber modtage en kampagnekode, der giver en fremragende rabat på alle vores forudbestillinger.

GT4-PAKKEN til Assetto Corsa Competizione inkluderer 11 nye biler, trofast gengivet fra den officielle europæiske GT4-serie fra SRO Motorsports Group. GT4-kategorien er en fantastisk racerkategori, og selvom den hovedsageligt er beregnet til amatørracere, fungerer den også som udgangspunkt for en racerkørers karriere inden for GT-racing. Disse biler er meget sjove takket være udligningen af ​​ydeevne over hele linjen. Kørefærdigheder er nøglen til succes, og det er, hvad enhver køreentusiast nyder godt af i GT4-kategorien. Bemærk venligst, at du skal have Assetto Corsa Competizione aktiveret for at få adgang til udvidelsesindholdet.

Dette produkt distribueres via digital distribution og er kun pin og indeholder ikke emballage eller æsker. Instruktioner til aktivering af en nøgle på Steam: download og installer først Steam, og registrer derefter en konto på Steam. Klik på knappen "Tilføj spil - aktiver via Steam", og følg instruktionerne. Efter aktivering vises spillet på listen over spil, og du kan downloade det. Husk at efter aktivering af en seriel nøgle på Steam bliver den ugyldig, dvs. den kan ikke bruges igen. Sørg for at huske eller skrive alle dine kontooplysninger ned, da uden dem vil du ikke kunne få adgang til dine aktiverede spil i fremtiden.

Gå ikke glip af hits og bestil spil fra os såsom Battlefield 1, Assassins Creed Origins: Deluxe Edition, Grand Theft Auto V, Far Cry 5: Deluxe Edition, Dark Souls III Deluxe Edition, Tom Clancy's Rainbow Six: Siege, TEKKEN 7, PREY , Overwatch: Origins Edition, Siberia 3, World of Warcraft: Legion RU + 100 lvl, Warhammer 40000: Dawn of War III, Total War: WARHAMMER II, Tom Clancy's The Division.

Kære kunder! Vi vil sætte stor pris på din positive feedback! Tak for dit køb fra vores GameCode-butik. Du kan finde alle vores produkter på vores side.

Sprog: engelsk, italiensk. Platform: PC. Aktivering: Steam. Aktiveringsområde: GLOBAL.

Assetto Corsa Competizione: DLC GT4 Pack (GLOBAL Steam)

Assetto Corsa Competizione: DLC GT4 Pack (GLOBAL Steam)

Få adgang til nye, meget præcise biler fra den officielle europæiske GT4-serie fra SRO Motorsports Group med denne tilføjelse til Assetto Corsa Competizione-spillet!

Produkt beskrivelse

Denne udvidelse tilføjer 11 nye biler til spillet, utroligt trofast gengivet fra den officielle europæiske GT4-serie fra SRO Motorsports Group. GT4-kategorien er en fantastisk racerkategori, der er designet til amatørracere, men som også kan tjene som udgangspunkt for en racerkarriere i GT-racing. Disse biler er meget sjove takket være udligningen af ​​ydeevne over hele linjen. Kørefærdigheder er nøglen til succes, og det er, hvad enhver køreentusiast nyder godt af i GT4-kategorien.

Aktivering

Dette produkt distribueres via digital distribution og er kun pin og indeholder ikke emballage eller æsker. Instruktioner til aktivering af en nøgle på Steam: download og installer først Steam, og registrer derefter en konto på Steam. Klik på knappen "Tilføj spil - aktiver via Steam", og følg instruktionerne. Efter aktivering vises spillet på listen over spil, og du kan downloade det. Husk at efter aktivering af en seriel nøgle på Steam bliver den ugyldig, dvs. den kan ikke bruges igen. Sørg for at huske eller skrive alle dine kontooplysninger ned, da uden dem vil du ikke kunne få adgang til dine aktiverede spil i fremtiden.

Egenskaber

  • Sprog: engelsk, italiensk
  • Platform: PC
  • Aktivering: Steam
  • Aktiveringsområde: GLOBAL

Systemkrav

Minimumskrav:

  • Operativsystem: Windows 7 64-bit Service Pack 1
  • Processor: Intel Core i5-4460 eller AMD FX-8120
  • RAM: 4 GB RAM
  • Videokort: GeForce GTX 460 2GB, Radeon HD 7770
  • DirectX: version 11
  • Diskplads: 50 GB ledig plads

Anbefalede krav:

  • Operativsystem: Windows 10 64-bit
  • Processor: Intel Core i5-8600K eller AMD Ryzen 5 2600X
  • RAM: 16 GB RAM
  • Videokort: GeForce GTX 1070 8 GB, Radeon RX 580 8 GB
  • DirectX: version 11
  • Diskplads: 50 GB ledig plads

Konklusion

Assetto Corsa Competizione: DLC GT4 Pack er en fantastisk tilføjelse til racerspilsfans, der ønsker at prøve deres hånd i GT4-kategorien. De nye biler er trofast gengivet fra den officielle europæiske GT4-serie, og du vil kunne nyde en spændende racerkategori, der kræver førerens dygtighed for at vinde. Glem ikke, at dette produkt er aktiveret på Steam og distribueret via digital distribution.


***


Assetto Corsa Competizione DLC GT4 Pack er en tilføjelse, der inkluderer 11 nye biler fra den officielle europæiske GT4-serie fra SRO Motorsports Group. GT4-kategorien er beregnet til amatørkørere, men kan også tjene som udgangspunkt for en racerkarriere i GT-racing. Biler i denne klasse er på niveau med hensyn til ydeevne, så førerens færdigheder bliver nøglen til succes. Tilføjelsen distribueres som en digital version, og efter køb vil du modtage en officiel aktiveringsnøgle på Steam-platformen. For at få adgang til indholdet af tilføjelsen skal du have spillet Assetto Corsa Competizione installeret. Derudover vil hver kunde, der efterlader en positiv anmeldelse, modtage en gave i form af et af mere end 40 forskellige spil til Steam.


***


  1. DLC GT4 Pack er en fantastisk tilføjelse til Assetto Corsa Competizione, der tilføjer nye biler og baner til spillet.
  2. GT4 Pack er en fantastisk mulighed for at køre på nye racerbaner og nyde realistisk racerfysik.
  3. Hvis du elsker at køre racerløb og spille Assetto Corsa Competizione, er GT4-pakken et must-have-tillæg, der er værd at købe.
  4. GT4-pakken er en rigtig godbid for racerløbere, der ønsker at teste deres færdigheder på nye baner og bag rattet i nye biler.
  5. GT4 Pack DLC til Assetto Corsa Competizione er en fantastisk måde at opdatere spillet og få en ny spiloplevelse.
  6. Hvis du leder efter en ny udfordring i Assetto Corsa Competizione, er GT4 Pack, hvad du har brug for!
  7. GT4-pakken tilføjer et væld af nye funktioner til Assetto Corsa Competizione og giver spillerne mulighed for at nyde racerverdenen endnu mere.




Ejendommeligheder:




DLC GT4-pakken til Assetto Corsa Competizione er en fantastisk måde at udvide din spiloplevelse på. Denne pakke indeholder mange nye biler og baner, der gør spillet endnu sjovere.

Hvis du elsker racerløb, så er DLC GT4-pakken til Assetto Corsa Competizione et must-have. Nye biler og baner tilføjer mere variation til spillet og giver dig mulighed for at opleve nye raceroplevelser.

DLC GT4-pakken til Assetto Corsa Competizione er en fantastisk måde at opdatere dit spil på og tilføje nye funktioner. Nye biler og baner skaber et nyt niveau af spiloplevelse, som ikke kan findes i andre spil.

Assetto Corsa Competizione er et af de mest realistiske racerspil derude, og GT4 Pack DLC gør det endnu bedre. Nye biler og baner tilføjer mere dybde og realisme til spillet.

DLC GT4-pakken til Assetto Corsa Competizione er et godt køb for alle, der elsker racerløb. Nye biler og baner gør spillet endnu sjovere og giver dig lyst til at blive ved med at spille igen og igen.

Hvis du leder efter nye udfordringer i racerspil, så er DLC GT4 Pack til Assetto Corsa Competizione, hvad du har brug for. Nye biler og baner giver flere muligheder for at forbedre dine færdigheder og tage nye udfordringer op.

DLC GT4-pakken til Assetto Corsa Competizione er en fantastisk måde at opdatere dit spil og tilføje nyt indhold. Nye biler og baner tilføjer mere variation og interesse til spillet.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.8
(121)