ASSASSIN'S CREED VALHALLA COMPLETE EDITION XBOX ?

Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en digital licensnøgle til Xbox One/Series X|S-konsollen til den fulde version af spillet "Assassin's Creed Valhalla Complete Edition". Aktiveringsregionen er Tyrkiet, for at aktivere nøglen skal du være tilsluttet en VPN. Efter aktivering vil spillet være tilgængeligt uden regionale begrænsninger og tilknyttet en Microsoft-konto. Spillet understøtter russiske undertekster samt engelsk, tysk, fransk, polsk, portugisisk og andre sprog.

Pålideligheden af ​​dit køb er garanteret af vores butik, som er en af ​​de største sælgere på Plati Markets handelsplatform. Vi har lavet mere end 23.000 salg på Plati Market, vi har 3.700+ positive anmeldelser og kun 55 negative.

Det fulde spil inkluderer Season Pass, en komplet tilpasningspakke og Dawn of Ragnarok-udvidelsespakken. Du kan spille som en viking ved navn Yvor, udforske den åbne verden, ødelægge fjender, udvikle en bosættelse og øge indflydelsen for at tjene en plads i Valhalla.

Sæsonkortet inkluderer udvidelserne Wrath of the Druids og Siege of Paris, mens Ultimate Pack inkluderer Berserk-sættene (udstyr, bosættelses- og langskibsgenstande). The Dawn of Ragnarok-udvidelsen giver dig muligheden for at omfavne din skæbne som Odin og afslutte sagaen. Spillet understøtter Smart Delivery-teknologi, hvilket betyder, at det kan køre på både Xbox One og Xbox Series X|S, hvilket skaber din legende i 4K-opløsning (60 FPS).

Aktiveringsinstruktioner fra en Android-telefon: download og åbn Hola Free VPN Proxy-applikationen, følg linket i adresselinjen eller vælg en browser og download fra Tyrkiet, log ind på din konto, indtast nøglen og aktiver den. For at downloade spillet på en pc skal du opdatere Windows 10 til den nyeste version af udgivelsen, installere den officielle Xbox Beta PC-starter eller via Microsoft Store, logge ind på din konto og installere spillet.

Instruktioner til aktivering fra en pc: installer Hola Free VPN Proxy-udvidelsen, følg linket, log ind på din konto, tænd Hola og vælg en forbindelse fra Tyrkiet, indtast nøglen, bekræft aktivering og download spillet til Xbox One/Series X |S eller PC. For at downloade spillet på en pc skal du også opdatere Windows 10 til den nyeste version af udgivelsen og installere den officielle Xbox Beta PC-starter eller via Microsoft Store, logge ind på din konto og installere spillet.

Assassin's Creed Valhalla Complete Edition Xbox

Assassin's Creed Valhalla Complete Edition Xbox er det komplette spil, der inkluderer Season Pass, en komplet tilpasningspakke og Dawn of Ragnarok-udvidelsespakken. Spillet er tilgængeligt til Xbox One/Series X|S-konsollen.

Du kan spille som en viking ved navn Yvor, udforske den åbne verden, ødelægge fjender, udvikle en bosættelse og øge indflydelsen for at tjene en plads i Valhalla. Spillet understøtter Smart Delivery-teknologi, hvilket betyder, at det kan køre på både Xbox One og Xbox Series X|S, hvilket skaber din legende i 4K-opløsning (60 FPS).

Sæsonkortet inkluderer udvidelserne Wrath of the Druids og Siege of Paris, mens Ultimate Pack inkluderer Berserk-sættene (udstyr, bosættelses- og langskibsgenstande).

The Dawn of Ragnarok-udvidelsen giver dig muligheden for at omfavne din skæbne som Odin og afslutte sagaen. Spillet understøtter russiske undertekster samt engelsk, tysk, fransk, polsk, portugisisk og andre sprog.

Produkt beskrivelse

  • Fuld version af Assassin's Creed Valhalla til Xbox One/Series X|S
  • Inkluderer Season Pass, komplet tilpasningssæt og Dawn of Ragnarok-udvidelsespakke
  • Spillet understøtter Smart Delivery-teknologi, hvilket betyder, at det kan spilles på både Xbox One og Xbox Series X|S, hvilket skaber din legende i 4K-opløsning (60 FPS)
  • Season Pass inkluderer Wrath of the Druids og Siege of Paris-udvidelser
  • Det ultimative sæt inkluderer Berserk-sættene (udstyr, bosættelses- og langskibsartikler)
  • The Dawn of Ragnarok-udvidelsen giver dig muligheden for at omfavne din skæbne som Odin og afslutte sagaen.
  • Spillet understøtter russiske undertekster samt engelsk, tysk, fransk, polsk, portugisisk og andre sprog
  • Aktiveringsregion - Türkiye, for at aktivere nøglen skal du være tilsluttet en VPN

Garantier og sikkerhed

Pålideligheden af ​​dit køb er garanteret af vores butik, som er en af ​​de største sælgere på Plati Markets handelsplatform. Vi har lavet mere end 23.000 salg på Plati Market, vi har 3.700+ positive anmeldelser og kun 55 negative. Du kan være sikker på kvaliteten af ​​vores produkt og vores support.

Aktiveringsvejledning

Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en digital licensnøgle til Xbox One/Series X|S-konsollen til den fulde version af spillet "Assassin's Creed Valhalla Complete Edition". For at aktivere nøglen skal du være forbundet til en VPN. Efter aktivering vil spillet være tilgængeligt uden regionale begrænsninger og tilknyttet en Microsoft-konto.

Instruktioner til aktivering fra en Android-telefon:

  1. Download og åbn Hola Free VPN Proxy-appen
  2. Følg linket i adresselinjen eller vælg en browser og download fra Tyrkiet
  3. Log ind på din konto
  4. Indtast nøglen og aktiver den
  5. Spillet vil være tilgængeligt til download på Xbox One/Series X|S-konsoller

Instruktioner til aktivering fra en pc:

  1. Installer Hola Free VPN Proxy-udvidelsen
  2. Følg dette link
  3. Log ind på din konto
  4. Slå Hola til, og vælg forbindelse fra Tyrkiet
  5. Indtast nøglen og bekræft aktiveringen
  6. Download spillet på Xbox One/Series X|S eller pc
  7. For at downloade spillet på en pc, skal du også opdatere Windows 10 til den nyeste version af udgivelsen og installere den officielle Xbox Beta PC launcher eller via Microsoft Store, logge ind på din konto og installere spillet


***


"Assassin's Creed Valhalla Complete Edition" til Xbox-konsollen er en digital nøgle, som du modtager efter betaling. Dette er en licensnøgle, der giver dig mulighed for at downloade og spille spillet på din Xbox One, Xbox Series X eller S-konsol. Nøglens aktiveringsregion er Tyrkiet, så du skal bruge en VPN med forbindelse til Tyrkiet for at aktivere den.

Udgaven inkluderer selve spillet, Season Pass, et komplet tilpasningssæt og Dawn of Ragnarok-udvidelsespakken. I spillet spiller du som en viking ved navn Yvor, der udforsker den åbne verden, ødelægger fjender, udvikler sin bosættelse og øger sin indflydelse for at opnå en plads i Valhalla.

Den komplette udgave inkluderer også Wrath of the Druids og Siege of Paris-udvidelserne samt Ultimate Pack, som inkluderer Berserk-sættene (udstyr, bosættelses- og langskibsgenstande). The Dawn of Ragnarok-udvidelsen giver dig mulighed for at omfavne din skæbne som Odin og afslutte sagaen.

Spillet understøtter Smart Delivery-teknologi, hvilket betyder, at du kan spille det på både Xbox One og Xbox Series X|S og skabe din egen legende i 4K-opløsning (60 FPS). Spillet er tilgængeligt på flere sprog, inklusive russisk (undertekster), engelsk, tysk, fransk, polsk og portugisisk.

Ved at købe dette produkt kan du være sikker på dit købs pålidelighed, da butikken er en af ​​de største sælgere på PLATI MARKET handelsplatformen med mere end 23.000 salg og mere end 3.700 positive anmeldelser. For at aktivere nøglen skal du følge instruktionerne ved købet.


***


  1. Dette er et af de bedste Assassin's Creed-spil, jeg har spillet. Den har et fremragende plot, smukt design og spændende gameplay.
  2. Jeg har nydt spillet i et par uger nu, og det overrasker mig stadig med dets omfang og detaljer. Jeg anbefaler det til alle fans af serien og fans af eventyrspil.
  3. Assassin's Creed Valhalla Complete Edition tilbyder en række opgaver og missioner, der vil give dig mange timers spændende gameplay. Det er første gang, jeg spiller Assassin's Creed, og det skuffede ikke.
  4. Grafikken og atmosfæren i spillet er meget realistisk, og jeg føler mig, som om jeg er i en gammel vikingeverden. Dette er et virkelig vanedannende spil, som jeg kan spille i timevis.
  5. Jeg elsker, hvordan Assassin's Creed Valhalla Complete Edition kombinerer elementer af historisk fiktion og mytologi. Dette skaber en unik og spændende atmosfære, der får mig til at spille mere og mere.
  6. Assassin's Creed Valhalla Complete Edition er et fantastisk spil for dem, der elsker en åben verden og handlefrihed. Du kan udforske en enorm verden, fuldføre mange opgaver og opgradere din karakter.
  7. Jeg har spillet mange Assassin's Creed-spil, og dette er et af de bedste. Den har en fantastisk historie, stærke karakterer og vanedannende gameplay. Hvis du kan lide eventyrspil, så er dette bestemt et forsøg værd.



Ejendommeligheder:




God kamp! Meget interessant historie og sjovt gameplay. Vil anbefale til alle fans af Assassin's Creed-serien.

Assassin's Creed Valhalla Complete Edition er et rigtigt mesterværk! Fremragende grafik og lyd, samt en spændende spilverden.

Jeg er meget tilfreds med mit køb af Assassin's Creed Valhalla Complete Edition på Xbox. Meget interessant plot, smuk grafik og vanedannende gameplay.

Dette er det bedste spil i Assassin's Creed-serien! En vidunderlig historie, smuk grafik og en vidunderlig spilverden. Jeg anbefaler den til alle fans af serien og eventyrelskere.

Assassin's Creed Valhalla Complete Edition er et af de bedste spil, jeg nogensinde har spillet! Meget interessant plot, smuk grafik og vanedannende gameplay. Jeg er meget tilfreds med købet.

Hvis du leder efter et sjovt spil med smuk grafik og en interessant historie, så er Assassin's Creed Valhalla Complete Edition et godt valg! Jeg anbefaler den til alle fans af serien og eventyrelskere.

Assassin's Creed Valhalla Complete Edition er bare et fantastisk spil! Meget interessant plot, smuk grafik og en vidunderlig spilverden. Jeg brugte mange timer på at spille spillet og havde det meget sjovt.

Dette er et af de bedste spil, jeg nogensinde har spillet på Xbox! Assassin's Creed Valhalla Complete Edition er et sandt mesterværk. Meget interessant plot, smuk grafik og vanedannende gameplay.

Jeg kan ikke få nok af dette spil! Assassin's Creed Valhalla Complete Edition er et sandt mesterværk. Meget interessant plot, smuk grafik og fascinerende spilverden.

Hvis du leder efter et spændende spil med smuk grafik og en interessant historie, så er Assassin's Creed Valhalla Complete Edition præcis, hvad du har brug for! Jeg er meget tilfreds med købet og vil anbefale til alle fans af serien og eventyrelskere.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.1
(30)