Assassin's Creed Unity / STEAM ? GAVE?

ARBEJDSTIDER 6:00 - 02:00 (Moskva tid) ⏰

ORDRER ACCEPTERES DØGNET, HVIS DU KØBER UDEN FOR åbningstid, LEVERES VARERNE TIL DIG OM MORGEN

DETALJER FOR KONTAKT AF SÆLGER HER

BETAL GENNEM ENOT.IO BETALINGSSYSTEM MED LAVERE KOMMISSION

JEG GIVER SPILLET SOM EN GAVE TIL DIN Steam-KONTO, HVIS REGIONEN PÅ DIN KONTO ER KAZAKHSTAN.

HVIS DIN REGION IKKE MATCHER MIT REGION, SÅ SKIFTER JEG DIN REGION GRATIS OG GIVER DIG SPILLET I GAVE.

“JEG HAR EN Steam-KONTO HOS REGIONEN RUSLAND/HVIDERUSLAND”: ER DET OBLIGATORISKT AT ÆNDRE REGIONEN?

✅: JA, REGIONEN SKAL ÆNDRES.

?: SKAL JEG DEAKTIVERE STEAMGUARD?

✅: NEJ!

?: HVOR HURTIGT BLIR VARERNE LEVERET?

✅: VAREN LEVERES INDEN FOR 15 MINUTTER.

?: JEG HAR NOGET BELØB PÅ MIN KONTO, HVAD SKÆRDER MED DET, EFTER AT AT SKIFTE Steam-region?

✅: DIT KONTOBELØB BLIVE AUTOMATISK KONVERTERET TIL TENGE.

?: SKAL JEG BRUGE EN VPN EFTER AT ÆNDRE STEAM REGION?

✅: NEJ, DU BEHØVER IKKE AT BRUGE EN VPN.

?: KAN JEG GI ET BLOKERET SPIL TIL EN VEN, EFTER AT HA skiftet Steam-region?

✅: DU KAN HVIS DIN STEAM-REGION ER KAZAKHSTAN = HANS STEAM-REGION ER KAZAKH. At dømme efter teksten er dette en besked om salg af spil og tjenester til at ændre regionen på din Steam-konto til Kasakhstan. Sælgeren tilbyder spillet som gave ved køb, hvis køberens kontoområde matcher Kasakhstan, og hvis ikke, tilbyder han at ændre kontoområdet gratis og giver spillet som gave. Sælger råder også til at bruge Enot.io betalingssystemet til betaling for at undgå høje gebyrer. Indlægget besvarer også nogle ofte stillede spørgsmål fra kunder.

Assassin's Creed Unity-produktet er et spændende spil, hvor du vil kaste dig ud i 1700-tallets Frankrigs verden og blive en del af kampen for frihed. Du kommer til at spille rollen som Arno Dorian, en gadefyr, der fra fattigdom falder i lejemorderne. I spillet finder du spændende opgaver, kampe med fjender, rejser rundt i byen og meget mere.

En nøgle til at aktivere spillet på Steam-platformen er en fantastisk måde at få adgang til spillet og nyde dets fascinerende historie. Derudover vil du, når du køber, modtage spillet som gave på din Steam-konto, hvilket gør dette produkt endnu mere attraktivt.

Det er også værd at bemærke, at vores digitale varebutik giver mulighed for at betale gennem betalingssystemet Enot.io, som giver dig mulighed for at spare på kommission.

Ved at købe "Assassin's Creed Unity" i vores butik, får du et fantastisk spil og en gave, der giver dig mulighed for at kaste dig ud i den spændende verden i det 18. århundredes Frankrig og blive en del af kampen for frihed.

KINOPOISK HD | YANDEX. PLUS | 90 DAYS er et digitalt produkt, der giver adgang til højkvalitetsvisning af film og tv-serier på KinoPoisk HD-hjemmesiden, samt ubegrænset adgang til musik og lydbøger på Yandex.Plus i 90 dage. Produktet er kun beregnet til nye brugere, og for at aktivere det skal du være i Rusland eller bruge en VPN. Kampagnekoden for dette produkt er ikke unik og kræver ikke genkøb. Du kan aktivere produktet indtil 31. december 2023. Når du aktiverer produktet, skal du tilknytte dit kort, virtuelle kort accepteres ikke. Efter betaling anbefales det at give en positiv anmeldelse for at modtage et gavekort på 10 % af det indbetalte beløb. Bemærk venligst, at produktet ikke kan returneres eller ombyttes, da det er et virtuelt aktiv. Hvis der opstår problemer efter køb af produktet, bør du ikke skrive negative anmeldelser. I stedet skal du gå til fanen "Korrespondance" og beskrive problemet. Sælger vil svare på beskeden inden for 24 timer. For at undgå misforståelser anbefales det at optage det faktum, at produktet har købt, på video, før du logger på (indtastning af nøglen) ved hjælp af de data, der er angivet til din e-mail/konto.


***


Dette er en beskrivelse af salget af spillet Assassin's Creed Unity som gave til en Steam-konto. Sælgeren arbejder fra kl. 06.00 til kl. 02.00 Moskva-tid og tager imod bestillinger døgnet rundt. Køber du uden for åbningstid, vil varen blive leveret til dig om morgenen. Følgende oplysninger er tilgængelige for at kontakte sælgeren. Betaling sker gennem betalingssystemet ENOT.IO med en lavere kommission. Hvis regionen på din Steam-konto er Kasakhstan, giver sælgeren spillet som en gave. Hvis din region er forskellig fra Kasakhstan, så ændrer han regionen gratis og giver dig spillet som gave. Hvis du har en Steam-konto i Rusland/Hviderusland-regionen, skal du ændre regionen. Der er ingen grund til at deaktivere SteamGuard. Produktet vil blive leveret inden for 15 minutter. Beløbet på din konto bliver automatisk konverteret til tenge. Der er ingen grund til at bruge en VPN efter at have ændret Steam-regionen. Hvis din Steam-region er Kasakhstan, kan du forære et blokeret spil til en ven, hvis Steam-region også er Kasakhstan. Når du har ændret din Steam-region, kan du foretage valutatransaktioner i spillet. Sproget afhænger af den individuelle indstilling, ikke regionen. Hvis du har en ny konto, kan du ændre regionen på Steam. Begrænsningerne for at skifte region hver tredje måned kan ikke omgås. Det er tilrådeligt at logge ud af Steam, når du skifter region, men det er ikke nødvendigt. Sælgeren er fra Kasakhstan og bruger ikke tredjepartsapplikationer (VPN osv.), når du ændrer Steam-regionen.


***


  1. Godt spil! Grafikken er fantastisk, plottet er interessant. Nøglen blev leveret med det samme, meget let at aktivere på STEAM.
  2. Jeg købte nøglen som en gave til en ven og kunne ikke lade være med at prøve det selv - spillet er vanedannende! Meget enkel nøgleaktiveringsproces, intet problem på STEAM.
  3. Assassin's Creed Unity er et af mine yndlingsspil i serien. Nøglen ankom med det samme og blev aktiveret uden problemer. Jeg vil anbefale til venner!
  4. Fantastisk digital version af spillet! Jeg spiller på høje grafikindstillinger uden forsinkelser. Nøglen blev nemt aktiveret på STEAM.
  5. Bedste pris jeg har fundet for dette spil. Nøglen ankom med det samme og blev aktiveret på STEAM. Meget glad for købet!
  6. Spillet er simpelthen fantastisk! Alt fungerer upåklageligt, og nøgleaktiveringsprocessen var meget enkel. Jeg anbefaler!
  7. Et fantastisk spil, der fanger dig helt fra begyndelsen. Nøglen blev leveret øjeblikkeligt og med succes aktiveret på STEAM. Tak for den vidunderlige oplevelse!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.3
(56)