Assassin's Creed Odyssey - Ultimate Edition / GAVE ?

ARBEJDSTIDER 6:00 - 02:00 (MSK) ⏰ ORDRER ACCEPTERES DØGNET, HVIS DU KØBER UDEN FOR ARBEJDSTIDER, LEVERES VARERNE TIL DIG I MORGEN DETALJER FOR KONTAKT AF SÆLGER HER SYSTEM ENOT.IO MED EN LAVERE KOMMISSION JEG GIVER SPILLET ER EN GAVE TIL DIN Steam-KONTO, HVIS REGIONEN PÅ DIN KONTO ER KASAKHSTAN. HVIS DIN REGION IKKE MATCHER MIT REGION, SÅ SKIFTER JEG DIN REGION GRATIS OG GIVER DIG SPILLET I GAVE. "JEG HAR EN Steam-KONTO HOS REGIONEN RUSLAND/BELARUS"?: ER DET OBLIGATORISKT AT ÆNDRE REGIONEN? ✅: JA, REGIONEN SKAL ÆNDRES. ?: SKAL JEG DEAKTIVERE STEAMGUARD? ✅: NEJ! ?: HVOR HURTIGT BLIR VARERNE LEVERET? ✅: VAREN LEVERES INDEN FOR 15 MINUTTER. ?: JEG HAR NOGET BELØB PÅ MIN KONTO, HVAD SKÆRDER MED DET, EFTER AT AT SKIFTE Steam-region? ✅: DIT KONTOBELØB BLIVE AUTOMATISK KONVERTERET TIL TENGE. ?: SKAL JEG BRUGE EN VPN EFTER AT ÆNDRE STEAM REGION? ✅: NEJ, DU BEHØVER IKKE AT BRUGE EN VPN. ?: KAN JEG GI ET BLOKERET SPIL TIL EN VEN, EFTER AT HA skiftet Steam-region? ✅: DU KAN HVIS DIN DAMPREGION ER KAZAKHSTAN = HANS DAMPREGION ER KAZAKHSTAN. DU KAN IKKE GIVE ET BLOKERET SPIL TIL ANDRE REGIONER END KAZAKHSTAN. ?: HVAD ER KOMMISSIONENS PROCENT AF ENOT.IO? ✅: ENOT.IO-KOMMISSIONEN FOR OVERFØRSEL AF MIDLER FRA ENOT-KONTO TIL STEAM-KONTO ER 3 % AF BELØBET. ?: HVORDAN BETALER JEG FOR EN ORDRE VIA ENOT.IO? ✅: FOR AT BETALE VIA ENOT.IO, VÆLG BETALINGSMÅDEN "ENOT.IO", NÅR PLACERING AF DIN ORDRE, FØLG SÅ DET LINK, SOM DU VIL MODTAGE I EN EMAIL MED DETALJER FOR AT KONTAKTE SÆLGER OG BETALE FOR DIN ORDRE VIA. ?: HVAD ER GARANTIENS VARIGHED FOR PRODUKTET? ✅: VAREGARANTIEN ER 24 TIMER FRA KØBØJEBLIK. ?: HVAD SKAL JEG GØRE, HVIS DET IKKE VIRKER EFTER AT KØBE SPILLET? ✅: KONTAKT SÆLGER I SÅDANNE TILFÆLDE VIA PRIVATE MEDDELELSER ELLER VIA SUPPORTSERVICE PÅ WEBSTEDET FOR AT LØSE PROBLEMET. ?: HVORDAN MODTAGER JEG DET SPIL JEG KØBTE? ✅: DET KØBTE SPIL VIL VÆRE TILGÆNGELIGT FOR DIG PÅ DIN Steam-KONTO EFTER ÆNDRING AF REGION OG DET AKTIVERING PÅ Steam-WEBSTEDET. ?: HVORDAN SKIFTER JEG DAMPREGION? ✅: FØLG FØLGENDE TRIN FOR AT ÆNDRE DAMPREGION:

  1. LOG IND PÅ DIN Steam-KONTO
  2. KLIK på "VALGMULIGHEDER"
  3. VÆLG "KONTO"
  4. KLIK "GENNEMGÅ KONTO"
  5. VÆLG "SKIFT REGION" OG FØLG YDERLIGERE INSTRUKTIONER
Assassin's Creed Odyssey - Ultimate Edition / GIFT ?

Assassin's Creed Odyssey - Ultimate Edition / GIFT

Assassin's Creed Odyssey - Ultimate Edition er et episk eventyr, der giver dig mulighed for at fordybe dig i det antikke Grækenland og blive en legendarisk spartansk helt. I dette spil skal du igennem mange prøvelser, kæmpe mod magtfulde modstandere, studere gammel kultur og opdage hemmelighederne bag mystiske artefakter. Ultimate Edition inkluderer det fulde spil samt alle udvidelsespakker og sæsonkort, der er blevet udgivet. En enorm åben verden venter på dig, fuld af farer og eventyr, samt mange muligheder for at forbedre din karakter og skabe unikke spilletaktikker. Derudover, når du køber Assassin's Creed Odyssey - Ultimate Edition / GIFT, vil du modtage spillet som en gave på din Steam-konto. Gaven vil blive sendt til dig i form af en digital kode, som du kan indløse på din Steam-konto. Gå ikke glip af din chance for at tage på en spændende rejse gennem det antikke Grækenland og blive en rigtig helt!

Assassin's Creed Odyssey - Ultimate Edition / GIFT er et computerspil, der er et episk eventyr, der giver spilleren mulighed for at fordybe sig i det antikke Grækenlands verden. Spillere vil være i stand til at påtage sig rollen som en spartansk kriger og tage på en farlig rejse fuld af hemmeligheder, gåder og kampe.

The Ultimate Edition inkluderer det fulde Assassin's Creed Odyssey-spil plus alle udvidelsespakker inklusive Legacy of the First Blade, The Fate of Atlantis og Assassin's Creed III Remastered.

Ved køb uden for åbningstid, vil varen blive leveret om morgenen. Spillet vil være en gave til din Steam-konto, hvis regionen for din konto er Kasakhstan. Hvis regionen på din konto ikke matcher regionen for sælgeren, så vil han ændre regionen gratis og give dig spillet.

For at betale for en ordre gennem betalingssystemet enot.io med en lavere kommission, skal du vælge betalingsmetoden "ENOT.IO", når du afgiver en ordre og betale for ordren via din ENOT-konto. Provisionen for overførsel af midler er 3% af beløbet.

Produktgarantien er 24 timer fra købsdatoen. Hvis spillet af en eller anden grund ikke virker, bør du kontakte sælgeren via private beskeder eller supporttjenesten på siden.

For at aktivere spillet skal du ændre Steam-regionen til Kasakhstan og følge yderligere instruktioner. Spillet vil være tilgængeligt på din Steam-konto efter aktivering på Steam-webstedet.


***


Assassin's Creed Odyssey - Ultimate Edition / GIFT er et action-RPG-computerspil udviklet og udgivet af Ubisoft. The Ultimate Edition inkluderer spillet Assassin's Creed Odyssey, samt alle udvidelsespakker og sæsonkort, der blev udgivet til det.

Du får mulighed for at modtage spillet som gave på din Steam-konto, hvis regionen på din konto er Kasakhstan. Hvis din region ikke matcher sælgerens region, vil sælgeren ændre regionen gratis og give dig spillet som gave.

Ved køb skal du betale gennem betalingssystemet ENOT.IO med en lavere kommission. Produktlevering sker inden for 15 minutter. Når du har ændret din Steam-region, bevares alle dine valutaer i spillet, og beløbet på din konto konverteres automatisk til tenge.

Når du ændrer din Steam-region, er du ikke forpligtet til at bruge en VPN eller deaktivere SteamGuard. Der er dog ingen vej uden om begrænsningen med at ændre Steam-regionen hver tredje måned. Du kan kun forære et blokeret spil til en ven, hvis hans Steam-region også er Kasakhstan. Spillets sprog afhænger af den individuelle indstilling og ikke af regionen.


***


  1. Assassin's Creed Odyssey - Ultimate Edition er et fremragende spil, der fascinerer med sin dybde og mange forskellige missioner.
  2. Efter at have købt Assassin's Creed Odyssey - Ultimate Edition som en gave til en ven, modtog jeg intet andet end taknemmelighed for en fantastisk gave!
  3. GAVE-versionen af ​​Assassin's Creed Odyssey - Ultimate Edition er en fantastisk måde at få en masse nyttige bonusser til spillet på.
  4. Assassin's Creed Odyssey - Ultimate Edition er et spil, der giver dig mulighed for helt at fordybe dig i det antikke Grækenlands historie og føle dig som en rigtig snigmorder.
  5. Jeg kunne virkelig godt lide Assassin's Creed Odyssey - Ultimate Edition-pakken, som inkluderer al DLC og sæsonkortet.
  6. Assassin's Creed Odyssey - Ultimate Edition er den perfekte kombination af en fængslende historie, smuk grafik og fremragende gameplay.
  7. Da jeg købte Assassin's Creed Odyssey - Ultimate Edition på udsalg, fik jeg et fantastisk spil til en fantastisk pris.



Ejendommeligheder:




Assassin's Creed Odyssey - Ultimate Edition er et utroligt vanedannende spil, der vil fordybe dig i det antikke Grækenlands verden.

Et fremragende sæt tilføjelser og bonusser inkluderet i Ultimate Edition vil give dig mulighed for at nyde spillet fuldt ud.

Grafikken og lyden i Assassin's Creed Odyssey - Ultimate Edition er i topklasse og skaber en utrolig realistisk atmosfære.

Spillet har en rig historie og uforudsigelige drejninger, der ikke vil lade dig kede dig.

Den åbne verden af ​​Assassin's Creed Odyssey - Ultimate Edition er enorm, og der er altid noget nyt og interessant at udforske.

Kampene i spillet er meget dynamiske og spændende, og du vil føle dig som en rigtig antikkens kriger.

Spillet har mange forskellige karakterer, som hver har sin egen historie og karakter, hvilket gør spillet endnu sjovere.

Atmosfæren fra det antikke Grækenland i Assassin's Creed Odyssey - Ultimate Edition formidles så præcist, at du vil føle dig som en del af denne verden.

Spillet byder på mange forskellige missioner og opgaver, der ikke vil lade dig kede dig.

En fantastisk gave til elskere af spil og historie, der ønsker at kaste sig ud i den utrolige verden i det antikke Grækenland.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.8
(121)