ARMA 2: OPERATION PIL ✅(Steam Key/ALL COUNTRIES)

✅ LICENS NØGLE ARMA 2: OPERATIONSPIL til Steam VISES I BROWSER-VINDUET OG KOMMER AUTOMATISK TIL DIN E-MAIL EFTER BETALING!!! Genre: Skydespil Udgivelsesdato: 11. september 2013 Brugsområde: Område gratis Understøttede sprog: Russiske undertekster, engelsk, fransk, italiensk, tjekkisk osv.

TIL STEDE!!! SKRIV EN POSITIV ANMELDELSE MED ORDENE "JEG ØNSKER EN GAVE" OG DUPLICER DEN BESKED (i KORRESPONDANCE-fanen på Oplata.info-bestillingssiden), SOM DU ER GARANTERET AT MODTAGE ET TILFÆLDIGT, BILLIGT Steam-SPIL. Hvis du ikke skrev i korrespondance med sælgeren, så skal du ikke blive fornærmet, når du ikke modtager gaven.

Bemærk: Arma 2: Operation Arrowhead er et selvstændigt produkt og kræver ikke den originale Arma 2.

OM SPILLET: Tre år efter konflikten i Chernarus afbildet i den originale Arma 2, er der opstået en ny konflikt i Grønhavsområdet, og koalitionsstyrker ledet af den amerikanske hær sendes til Takistan for hurtigt at genoprette freden og forhindre yderligere civile ofre . Du kan prøve dig selv i rollerne som forskellige amerikanske hærsoldater: fra en simpel infanterist til en specialstyrkesoldat, en pilot eller en tankmand i den nye del af den berømte serie af militærsimulatorer til pc fra Bohemia Interactive. Takket være 10 års erfaring og kontinuerlig udvikling af motoren kan Arma 2: Operation Arrowhead prale af den mest realistiske åbne feltkamp i hele verden. Den simulerer fysik i den virkelige verden, samspillet mellem materialer, temperaturen på objekter, og det supplerer alt dette med dag- og natcyklusser i realtid og dynamisk vind samt forskellige miljømæssige vejreffekter.

ARMA 2: OPERATION PIL ✅(Steam Key/ALL COUNTRIES)

ARMA 2: OPERATION ARROW er et skydespil fra Bohemia Interactive, som er et selvstændigt produkt og ikke kræver den originale ARMA 2. Spillet understøtter russiske undertekster, samt engelsk, fransk, italiensk, tjekkisk og andre sprog.

Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en licensnøgle til ARMA 2: OPERATION PIL til aktivering på Steam.

ARMA 2: OPERATION PIL tager dig til Grønhavsområdet, hvor en ny konflikt er under opsejling. Du vil spille forskellige roller i den amerikanske hær, fra infanterist til specialstyrker, pilot og tankmand. Takket være 10 års erfaring og kontinuerligt arbejde på motoren kan spillet prale af de mest realistiske friluftskampe i verden. Den simulerer fysik i den virkelige verden, materialeinteraktioner, objekttemperaturer, dag/nat-cyklusser i realtid og dynamisk vind samt forskellige miljømæssige vejreffekter.

Glem ikke at efterlade en positiv anmeldelse, der angiver "JEG ØNSKER EN GAVE" og duplikere den i KORRESPONDENS-fanen på Oplata.info-bestillingssiden for at modtage et tilfældigt billigt spil på Steam som gave.


***


ARMA 2: OPERATION ARROW er en licensnøgle til skydecomputerspillet udgivet den 11. september 2013. Nøglen er beregnet til aktivering på Steam-platformen og har ingen regionale begrænsninger (Region Free). Spillet understøtter russiske undertekster såvel som sprog som engelsk, fransk, italiensk, tjekkisk og andre.

ARMA 2: OPERATION ARROW er et selvstændigt produkt og kræver ikke den originale Arma 2. Spilleren vil deltage i en ny konflikt i Green Sea-regionen, hvor koalitionsstyrker ledet af den amerikanske hær sendes til Takistan for hurtigt at genoprette freden og forhindre yderligere civile ofre befolkning. Spilleren kan prøve sig selv i rollerne som forskellige amerikanske hærsoldater: fra en simpel infanterist til en specialstyrkesoldat, en pilot eller et tankskib.

ARMA 2: OPERATION ARROW bruger en avanceret motor, der simulerer den virkelige verdens fysik, samspillet mellem materialer og objekters temperatur, såvel som den dynamiske cyklus af dag og nat og forskellige vejrpåvirkninger. Spilleren bliver nødt til at kæmpe i de mest realistiske kampe i åbne rum, hvilket gør ARMA 2: OPERATION ARROW til en af ​​de mest realistiske militærsimuleringer på pc.

Nøglen aktiveres via Steam. For at gøre dette skal du downloade og installere Steam, registrere en ny konto eller logge ind på en eksisterende, vælge sektionen "Mine spil" og aktivere nøglen modtaget umiddelbart efter betaling. Efter aktivering vil spillet vises på listen over spil og kan downloades fra Steam. Sælgeren tilbyder et tilfældigt spil på Steam som en gave, når du skriver en positiv anmeldelse i korrespondanceafsnittet på ordresiden.


***


  1. ARMA 2: OPERATION ARROW er et fremragende valg for fans af taktiske skydespil.
  2. Den enorme spilverden og mange missioner giver dig mulighed for at bruge hundredvis af timer på at spille spillet.
  3. Spillets grafik er på et højt niveau, og realistisk lyd skaber en komplet atmosfære af kamp.
  4. En enkel grænseflade og praktiske kontroller giver dig mulighed for hurtigt at mestre spillet.
  5. ARMA 2: OPERATION ARROW er et godt valg til at spille i co-op-tilstand med venner.
  6. Spillet er yderst genspilbart takket være tilfældigt genererede missioner.
  7. Tilgængeligheden af ​​spillet i alle lande gennem Steam gør det tilgængeligt for alle.
  8. ARMA 2: OPERATION ARROW er et fremragende valg for fans af militærsimulatorer.
  9. Spillet understøtter modding, som giver dig mulighed for at udvide dets funktionalitet og tilføje nye funktioner.
  10. ARMA 2: OPERATION ARROW er et fremragende valg for fans af multiplayer-spil, takket være tilstedeværelsen af ​​en række forskellige spiltilstande.



Ejendommeligheder:




ARMA 2: Operation Arrow er et spændende skydespil for elskere af taktiske spil.

Den enorme spilverden i ARMA 2: Operation Arrow imponerer med sin skala og detaljer.

Realistisk fysik og ballistik i ARMA 2: Operation Arrow skaber atmosfæren af ​​en ægte kampoperation.

Et stort antal militærudstyr og våben i ARMA 2: Operation Arrow giver dig mulighed for at vælge den rigtige spillestil for enhver spiller.

ARMA 2: Operation Arrow er et godt valg for fans af realistiske kampsimuleringer.

Mange spiltilstande i ARMA 2: Operation Arrow giver dig mulighed for at finde noget for enhver smag og sværhedsgrad.

ARMA 2: Operation Arrow vil glæde både nybegyndere og erfarne spillere på grund af dens dybde og kompleksitet.

ARMA 2: Operation Arrow er en fantastisk måde at tilbringe tid med venner i onlinekampe.

Spil ARMA 2: Operation Arrow vil glæde fans af store åbne verdener og handlefrihed.

Det utrolige niveau af realisme og detaljer i ARMA 2: Operation Arrow får spillere til at føle sig som rigtige krigere.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.7
(108)