Arma 2: Army of the Tjekkiet (DLC) STEAM / GLOBAL

Det er vigtigt at bemærke, at Arma II: Operation Arrowhead kræver, at Steam-versionen kører. Udgivelsen er Steam Key / REGION FREE, det vil sige, den har ingen regionale begrænsninger og kan aktiveres i ethvert land i verden. Spillets sprog er engelsk.

Spillets udgivelsesdato er den 13. september 2012, platform - Windows, region - Regionsfri (ingen begrænsninger). Spillet aktiveres via Steam.

Udgivelsen inkluderer: 15 nye missioner, 2 nye kort (modificerede dele af Chernarus, sæsonen er sommer), nyt jord- og luftudstyr (inklusive to typer camouflager) og 3 nye typer våben (CZ 805 BREN, CZ Scorpion EVO III og CZ 75 PHANTOM).

Arma 2: Army of the Czech Republic er det seneste afsnit i Armas mest autentiske, mangfoldige og åbne taktiske militærskydespil. A2: ACR indeholder mange trofast modellerede enheder og køretøjer samt detaljerede miljøer, der viser de forskellige roller og indsættelser af de moderne tjekkiske væbnede styrker i forskellige krigsteatre.

Plottet i spillet er forbundet med borgerkrigen i Bystritsa, som er ved at være slut. Krigsforbrydere, herunder oberst Mijovich, fortsætter dog med at terrorisere landet og røve og dræbe civile. Tjekkiske hærstyrker sendes for at genoprette ro og orden.

For at aktivere spillet skal du downloade og installere Steam (hvis det ikke allerede er installeret), derefter starte Steam-klienten, oprette en ny konto eller logge ind på en eksisterende, gå til afsnittet "Spil" og vælge "Aktiver på Steam" , indtast den købte aktiveringsnøgle. Herefter vises spillet på listen over spil, og du kan installere det.

Produktet "Arma 2: Army of the Czech Republic (DLC) STEAM / GLOBAL" er et digitalt produkt, der tilbydes i den digitale produktbutik. Dette element er en DLC til Arma 2, der tilføjer nye missioner, kort, køretøjer og våben til spillet.

Produktet er designet i stil med smuk HTML-kode, hvilket gør det attraktivt for brugerne. Dette produkt er en STEAM-nøgle, det kan bruges i ethvert land i verden (GLOBAL), da det ikke har nogen regionale begrænsninger.

Arma 2: Army of the Czech Republic er den seneste i den taktiske militærskydeserie og byder på en række autentisk modellerede enheder og køretøjer samt detaljerede miljøer, der viser det moderne tjekkiske militærs forskellige roller og indsættelser i forskellige krigsteatre.

For at aktivere produktet skal du downloade og installere Steam (hvis det ikke allerede er installeret), derefter starte Steam-klienten, oprette en ny konto eller logge ind på en eksisterende, gå til afsnittet "Spil" og vælge "Aktiver på Steam" , indtast den købte aktiveringsnøgle. Herefter vises produktet på listen over spil, og du kan installere det og nyde en ny spiloplevelse.

"Arma 2: Army of the Czech Republic (DLC) STEAM / GLOBAL" er en digital tilføjelse (DLC) til spillet Arma 2, som føjer nye missioner, kort, køretøjer og våben til spillet. For at køre skal du bruge Steam-versionen af ​​Arma II: Operation Arrowhead. Udgivelsen er Steam Key / REGION FREE, det vil sige, den har ingen regionale begrænsninger og kan aktiveres i ethvert land i verden. Spillets sprog er engelsk.

Udgivelsen inkluderer 15 nye missioner, 2 nye kort (modificerede dele af Chernarus, sæsonen er sommer), nyt jord- og luftudstyr (inklusive to typer camouflager) og 3 nye typer våben (CZ 805 BREN, CZ Scorpion EVO III og CZ 75 PHANTOM).

Arma 2: Army of the Czech Republic er en ny serie af taktiske militærskydere, der byder på en række autentisk modellerede enheder og køretøjer, samt detaljerede miljøer, der viser det moderne tjekkiske militærs forskellige roller og indsættelser i forskellige krigsteatre. Plottet i spillet er forbundet med borgerkrigen i Bystritsa, som er ved at være slut. Krigsforbrydere, herunder oberst Mijovich, fortsætter dog med at terrorisere landet og røve og dræbe civile. Tjekkiske hærstyrker sendes for at genoprette ro og orden.

For at aktivere produktet skal du downloade og installere Steam (hvis det ikke allerede er installeret), derefter starte Steam-klienten, oprette en ny konto eller logge ind på en eksisterende, gå til afsnittet "Spil" og vælge "Aktiver på Steam" , indtast den købte aktiveringsnøgle. Herefter vises produktet på listen over spil, og du kan installere det og nyde en ny spiloplevelse.


***


Arma 2: Army of the Czech Republic (DLC) STEAM / GLOBAL er en tilføjelse til spillet Arma II: Operation Arrowhead, som tilbyder nye missioner, kort, land- og luftfartøjer og våben. Tilføjelsen inkluderer 15 nye missioner, 2 nye kort (modificerede dele af Chernarus, sæsonen er sommer), nyt jord- og luftudstyr (inklusive to typer camouflager) og 3 nye typer våben (CZ 805 BREN, CZ Scorpion EVO III og CZ 75 PHANTOM). Spillet blev udviklet under hensyntagen til de forskellige roller og indsættelser af moderne tjekkiske væbnede styrker i forskellige krigsteatre. I spillet vil du deltage i kampen mod krigsforbrydere, der terroriserer landet. Tilføjelsen er aktiveret på Steam og har ingen regionale begrænsninger, hvilket giver dig mulighed for at spille i ethvert land i verden.


***


  1. Arma 2: Army of the Czech Republic er en fantastisk tilføjelse til et af de bedste spil i militærsimuleringsgenren.
  2. Tilføjelsen tilføjede nye funktioner og forbedret grafik, hvilket gjorde spillet endnu mere realistisk.
  3. Nye missioner og kampagner giver spillerne mulighed for at fordybe sig i atmosfæren af ​​militær handling og føle sig som en rigtig soldat.
  4. En fremragende mulighed for fans af militærsimulatorer til at prøve sig selv under nye forhold.
  5. Arma 2: Army of the Czech Republic er et rigtigt must-have for fans af Arma-serien og militærspil generelt.
  6. Tilføjelsen tilføjer nye multiplayer-muligheder, så spillere kan kæmpe mod hinanden under nye forhold.
  7. Arma 2: Army of the Czech Republic er en fantastisk tilføjelse, der udvider grænserne for spilverdenen og giver spillerne mulighed for at nyde endnu mere indhold.




Ejendommeligheder:




En fremragende DLC, der tilføjer en masse nye funktioner til Arma 2.

Army of the Tjekkiet skaber en ny atmosfære i spillet med nye missioner og våben.

Denne DLC er et must for alle, der elsker at spille Arma 2 og ønsker mere indhold.

Army of the Tjekkiet tilføjer realisme og dybde til spillet, hvilket gør det endnu mere spændende.

Det er dejligt at se, at udviklerne fortsætter med at understøtte Arma 2 og frigive ny DLC.

Hvis du endnu ikke har spillet Arma 2, så er Army of the Czech Republic en god start for begyndere.

Et stort antal nye køretøjer og våben giver uendelige spilmuligheder.

Denne DLC tilføjer en ny følelse til spillet og gør det endnu sjovere.

Army of the Czech Republic er en fantastisk tilføjelse til et allerede fantastisk spil, der bliver endnu bedre med hver DLC.

Leder du efter nye udfordringer i Arma 2, så er Army of the Tjekkiet lige præcis, hvad du har brug for.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.7
(108)