Leje af World of Tanks eu-serverkonto

Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en World of Tanks-konto på EU-serveren. Kontoen vil have mindst 5-10 toptanke samt tanke på niveau 6-9. Der kan være adgang til premium tanke. Loginoplysninger vil blive givet i form af et login og adgangskode. Garantiperioden er 14 dage. Adgang til post er ikke givet (men muligt!).

Yderligere Information

Bemærk! Konti kan have sjældne tanke som M60, Tape 59, VK 72.01(K), AMX 50 Foch, FV 215b, Object 279 og andre. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via chat - vi vil forsøge at besvare og løse problemerne så hurtigt som muligt. Efterlad venligst ikke negativ feedback; i ekstreme tilfælde er vi klar til at returnere dine penge!

Del med venner

Vkontakte Facebook Twitter

Ved at købe et produkt modtager du en konto i World of Tanks-spillet på EU-serveren med mindst 5-10 toptanke og tanke på niveau 6-9. Adgang til premium tanke er også mulig. Et login og en adgangskode vil blive givet for at logge ind på din konto. Garantiperioden er 14 dage, men adgang til post er ikke garanteret (selv om det er muligt). Bemærk venligst, at konti kan indeholde sjældne tanke såsom M60, Tape 59, VK 72.01(K), AMX 50 Foch, FV 215b, Object 279 og andre. Hvis du har spørgsmål eller problemer, så kontakt os gerne via chat - vi vil forsøge at hjælpe. Efterlad venligst ikke negativ feedback - vi er klar til at returnere dine penge som en sidste udvej. Og glem ikke at dele oplysninger om produktet med dine venner via sociale netværk Vkontakte, Facebook og Twitter.

Leje af en World of Tanks-konto på EU-servere

Ved at købe dette produkt i vores digitale varebutik får du mulighed for at leje en konto til spillet World of Tanks på EU-serveren.

Kontoen vil indeholde mindst 5-10 toptanke og tanke på niveau 6-9, og adgang til premium-tanke er også mulig.

Et login og en adgangskode vil blive givet for at logge ind på din konto. Garantiperioden er 14 dage.

Bemærk venligst, at dette produkt er digitalt og ikke har en fysisk form.

Yderligere Information:

  • Konti kan indeholde sjældne tanke såsom M60, Tape 59, VK 72.01(K), AMX 50 Foch, FV 215b, Object 279 og andre.
  • Adgang til mail på din konto er ikke garanteret, men det er muligt.
  • Hvis du har spørgsmål eller problemer med din konto, bedes du kontakte os via chat - vi vil forsøge at hjælpe.
  • Efterlad venligst ikke negativ feedback - vi er klar til at returnere dine penge som en sidste udvej.

Lej en konto til spillet World of Tanks på EU-serveren i vores digitale varebutik. Få adgang til mindst 5-10 toptanke og tanke på niveau 6-9, samt muligheden for at bruge premium-tanke. Et login og en adgangskode vil blive givet for at logge ind på din konto, og garantiperioden er 14 dage. Bemærk venligst, at dette produkt er digitalt og ikke har en fysisk form. Konti kan indeholde sjældne tanke såsom M60, Tape 59, VK 72.01(K), AMX 50 Foch, FV 215b, Object 279 og andre. Adgang til mail på din konto er ikke garanteret, men det er muligt. Hvis du har spørgsmål eller problemer med din konto, bedes du kontakte os via chat - vi vil forsøge at hjælpe. Efterlad venligst ikke negativ feedback - vi er klar til at returnere dine penge som en sidste udvej.

Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en World of Tanks EU-serverkonto, mindst fra 5 til 10 toppe, der vil også være niveauer 6-9. Premium tanke fås. Data leveres i form af login og adgangskode. Garanti - 14 dage. Adgang til mail er ikke givet (men måske!)

Dette produkt repræsenterer muligheden for at leje en konto til spillet World of Tanks på EU-serveren. Efter at have foretaget betalingen, vil du øjeblikkeligt modtage adgang til en konto, der vil indeholde mindst 5-10 toptanke og tanke på niveau 6-9, samt mulig adgang til premium-tanke. Kontologinoplysninger vil blive givet i form af et login og adgangskode, og garantiperioden er 14 dage. Bemærk venligst, at adgang til mail på din konto ikke er garanteret, men er mulig.

Det er også værd at bemærke, at konti kan have sjældne tanke, såsom M60, Tape 59, VK 72.01(K), AMX 50 Foch, FV 215b, Object 279 og andre. Hvis du har spørgsmål eller problemer med din konto, kan du kontakte chatten for at få hjælp. Efterlad venligst ikke negativ feedback, da en tilbagebetaling i ekstreme tilfælde er mulig. Del information om produktet med venner via sociale netværk Vkontakte, Facebook og Twitter.


***


At leje en World of Tanks-konto på EU-serveren er en mulighed for at spille et populært onlinespil uden at skulle oprette din egen konto. Kontoen, som du kan leje, indeholder sjældne tanke som M60, Tape 59, VK 72.01(K), AMX 50 Foch, FV 215b, Object 279 og andre. Hvis du har spørgsmål eller problemer med din konto, kan du kontakte chatten, hvor de hurtigt vil hjælpe dig med at løse problemet. I tilfælde af en utilfredsstillende lejeoplevelse er tilbagebetaling muligt. Det anbefales at dele oplysninger om denne tjeneste med venner på sociale netværk som Vkontakte, Facebook og Twitter.


***


  1. At leje en World of Tanks-konto på eu-serveren er en glimrende mulighed for at begynde at spille med det samme på et højt niveau.
  2. En fejlfrit fungerende konto med et arsenal af høj kvalitet og en erfaren kampvognskommandant er et ideelt valg for World of Tanks-fans.
  3. Glem alt om lange timer med level up og få erfaring, ved at leje en World of Tanks-konto på eu-serveren vil du straks kaste dig ud i kamp.
  4. Meget praktisk for dem, der ønsker at prøve sig i World of Tanks, men ikke ønsker at bruge meget tid på at øge deres konto.
  5. At leje en World of Tanks-konto på eu-serveren er ikke kun en tidsbesparelse, men også en mulighed for at prøve forskellige tanke og spilstrategier.
  6. Fremragende service, hurtig ordrebehandling og en konto af høj kvalitet er alt hvad du behøver for et vellykket spil i World of Tanks.
  7. Ingen bøvl med betaling - at leje en World of Tanks-konto på eu-serveren er hurtigt og nemt.
  8. Hvis du er træt af at pumpe op på din konto, er det den ideelle løsning at leje en World of Tanks-konto på eu-serveren.
  9. Hundredvis af tilfredse kunder har allerede sat pris på fordelene ved at leje en World of Tanks-konto på eu-serveren.
  10. En rigtig professionel konto for selvsikre spillere, der værdsætter deres tid.




Ejendommeligheder:




Fremragende service, kontoen var straks klar til at spille, uden forsinkelser og problemer.

Omkostningerne ved at leje en konto er mere end berettigede, at spille på premium udstyr er en fornøjelse.

Jeg anbefaler denne service til alle fans af World of Tanks, du vil ikke fortryde pengene brugt.

Fremragende værdi for pengene, kontoen var i fremragende stand.

En meget bekvem og hurtig måde at begynde at spille på EU-serveren uden at skulle oprette en ny konto.

Et stort udvalg af tanke og premium køretøjer på din konto, du kan spille på dine yndlingstanke og på dem, der endnu ikke har været.

Tjenesten er velegnet til både begyndere i spillet og erfarne spillere, der gerne vil prøve noget nyt.

Hurtig og høj kvalitet support, løs omgående alle nye problemer.

Kontoen var i fremragende stand, uden forbud og blokering, hvilket indikerer kvaliteten af ​​tjenesten.

En fantastisk måde at prøve spillet på en anden server uden at skulle overføre din eksisterende konto.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.8
(121)