Ancient - PUBG | 1 søndag [KUN FOR RU]

Vi præsenterer dig for en snydekode til spillet PUBG, som inkluderer "Aimbot"-funktionen. I denne snyde er det muligt at aktivere følgende funktioner: "Humanize", "Humanize Factor", "No Sway", "No Recoil", "Prediction", "Ignore bankocked", "FOV", "Smooth", "Bone". Valg", "Nærmeste", "Tegn fov", "Aimbot Key", "Hitbox Switch Key".

Også i denne snyde er der "Visuals (Players)"-funktioner, der giver dig mulighed for at vise information om andre spillere, såsom: "Draw Box", "Draw Name", "Draw Health", "Draw Skeleton", "Draw Weapon" , "Draw Distance", "Draw Barrel", "Draw Bot Mark", "Outline Box", "Filled Box", "Corner Box", "Corner Box Factor", "Health Bar Type (Standard/Farvet/Gradient)" , " Bullet tracer", "Vis tilskuere", "Motorradar", "Synlig farve", "Invisible Color", "Knocked Color", "Radar Visible Color" og "Radar Invisible Color".

Snyden har også "Visuals (Loot)"-funktioner, der giver dig mulighed for at vise information om bytte, såsom: "Aktiveret", "Draw Distance", "Min Distance", "Ammo", "Armor", "Ghillie", " Rygsæk", "Jerry Can", "Skastbar", "Sniper", "Rifle", "Melee", "Panzerfaust", "Pistol", "SMG", "Heavy", "Flare gun", "Crossbow", "Spike Trap", "Shotgun", "Attachment", "Medical", "Emergency Pickup", "Synlig farve", "Invisible Color", "Radar Visible Color" og "Radar Invisible Color".

Snyden har også funktionerne "Visual (Andre)", som viser information om andre objekter i spillet, såsom: "Vehicles", "Air Drops", "Death Drops", "Projectile Nades", "Out Of FOV Arrows" ", "Brug Afstand", "Vedding Machines", "Synlig farve", "Usynlig farve", "Radar synlig farve" og "Radar usynlig farve".

Andre funktioner, der er inkluderet i denne snyde, er "Intet græs", "Skjul navn (vil forsvinde efter 1 min)", "FOV Changer", "Map Prediction" og "Walk Through Walls". Bemærk venligst, at produktnøglen kun er egnet til den russiske version af spillet.

"Ancient - PUBG | 1 Week [FOR RU ONLY]" er et digitalt produkt, der er designet til at spille PUBG. Ved at købe dette produkt får du adgang til snyden i en uge. Den indeholder mange funktioner, der vil hjælpe dig til at blive en bedre spiller, inklusive "Aimbot"-funktionen og "Visuals", der giver dig mulighed for at vise forskellige informationer på skærmen.

Snydekoden "Ancient - PUBG | 1 Week [FOR RU ONLY]" har et smukt html-design, som gør det nemmere at bruge og konfigurere. Derudover skal det bemærkes, at dette produkt kun er beregnet til den russiske version af spillet, hvilket sikrer dets maksimale kompatibilitet og effektivitet.

At købe dette digitale produkt fra den digitale butik er en nem og bekvem måde at forbedre din PUBG-oplevelse og opnå større succes i dette spil.

"Ancient - PUBG | 1 Week [FOR RU ONLY]" er en snydekode til PUBG-spillet, der indeholder mange funktioner til at forbedre spiloplevelsen. Det inkluderer en "Aimbot"-funktion såvel som "Visuals"-funktioner til at vise information om andre spillere, bytte og andre objekter i spillet. Snyden har også funktionerne "No Grass", "Hide Name", "FOV Changer", "Map Prediction" og "Walk Through Walls". Denne digitale genstand er kun til den russiske version af spillet og er gyldig i en uge. Snyden har et smukt html-design og er nem at bruge. At købe dette produkt fra den digitale butik vil hjælpe med at forbedre din PUBG-oplevelse og opnå større succes.


***


Ancient - PUBG | 1 Week [FOR RU ONLY] er en snydekode til spillet PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG), designet til at hjælpe i spillet. Den indeholder mange funktioner såsom Aimbot, Visuals og Misc, der hjælper spilleren med at forbedre sine færdigheder og forbedre sin præstation i spillet.

Aimbot-funktionen inkluderer funktioner til at forbedre sigte, såsom eliminering af rekyl og forudsigelse af fjendens bevægelser. Visuals-funktionen giver spilleren mulighed for at se fjender og plyndre på kortet, og den indeholder også muligheder for at vise information om våben og fjendens helbred. Diverse-funktionen inkluderer forskellige eksperimentelle funktioner, såsom at gå gennem vægge og ændre betragtningsvinklen.

Nøglen til denne snydekode er kun beregnet til brugere fra Rusland (kun RUC). Produktet leveres i 1 uge.


***


  1. Ancient - PUBG er et fantastisk digitalt produkt for spilelskere! Jeg fik øjeblikkelig adgang og har nydt spillet i flere dage nu.
  2. Jeg blev glædeligt overrasket over letheden og hastigheden af ​​at få en nøgle til Ancient - PUBG. Tak for et fantastisk digitalt produkt!
  3. Jeg købte Ancient - PUBG til min ven som gave, og han var glad! Tak for sådan et vidunderligt digitalt produkt!
  4. Ancient - PUBG var det perfekte valg for mig. Jeg kan nyde spillet når som helst uden at skulle gå i butikken for at købe en fysisk kopi af spillet.
  5. Med Ancient - PUBG kan jeg lege med mine venner når som helst, selvom de er i en anden by. Dette er et fantastisk digitalt produkt!
  6. Jeg anbefaler Ancient - PUBG til alle mine venner, der elsker at spille dette spil. Dette er en hurtig og bekvem måde at få adgang til spillet på.
  7. Jeg fik Ancient - PUBG til en attraktiv pris, og det var et godt valg for mig. Jeg sparer tid og penge ved at købe digitale varer.
  8. Ancient - PUBG fungerer godt, og jeg nyder spillet uden problemer. Tak for sådan et vidunderligt digitalt produkt!
  9. Jeg var imponeret over det hurtige og effektive supportteam, da jeg havde spørgsmål om Ancient - PUBG. Dette er et fantastisk digitalt produkt med god service.
  10. Ancient - PUBG var nem og hurtig at installere og køre, og jeg nyder allerede spillet. Dette er en fantastisk digital genstand for PUBG-fans!




Ejendommeligheder:




Et fantastisk digitalt produkt, der hjælper dig med at blive en endnu bedre PUBG-afspiller!

Ancient - PUBG | 1 uge [KUN FOR RU] - bare et utroligt produkt! Jeg nød virkelig at bruge den.

Hvis du spiller PUBG, så er dette digitale produkt et must! Det forbedrer virkelig dit spil.

Fra Ancient - PUBG | Uge 1 [KUN FOR RU] Jeg begyndte at spille PUBG på en helt ny måde. Stærkt anbefale!

Hvis du vil forbedre dit spil i PUBG, så er dette produkt præcis, hvad du har brug for. Han er bare fantastisk!

Jeg blev glædeligt overrasket over, hvordan Ancient - PUBG | Uge 1 [KUN FOR RU] hjalp mig med at blive den bedste spiller i PUBG. Jeg anbefaler det stærkt til alle fans af dette spil!

Dette digitale produkt er en gave til alle, der elsker at spille PUBG. Det hjælper virkelig med at øge niveauet i spillet.

Hvis du ønsker at blive en professionel PUBG-afspiller, så er denne genstand dit første valg! Det er virkelig med til at forbedre spillefærdighederne.

Fra Ancient - PUBG | Uge 1 [KUN FOR RU] Jeg begyndte at spille PUBG meget mere produktivt. Mange tak til udviklerne for sådan et fantastisk produkt!

Dette digitale produkt er bare super! Hvis du elsker at spille PUBG, så skal du bestemt prøve det. Du vil ikke fortryde det!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.8
(121)