American Truck Simulator - Montana | Steam Rusland?

?DETTE ER ET STEAM-GAVEKORT, IKKE EN NØGLE. FOR AKTIVERING KRÆVES EN Steam-KONTO I DET LAND, DER ER OPGØRT PÅ BESKRIVELSESSIDEN; EN VPN VIL BARE IKKE VIRKE. Når din betaling er behandlet, vil du blive omdirigeret til bot-siden. Hvis omdirigeringen ikke skete automatisk, skal du gå til ordresiden og klikke på knappen "Få produkt". BOTTEN SENDER DIG EN VENNEANMODNING Umiddelbart EFTER AFGIVELSE AF DIN ORDRE. ACCEPTER DEN INDEN FOR 5 MINUTTER FOR AUTOMATISK LEVERING. Region: Rusland. Dette er et Steam-gavekort til American Truck Simulator - Montana til Steam-konti registreret i Den Russiske Føderation.

American Truck Simulator - Montana

Dette er et spændende lastbilsimuleringsspil, der giver dig mulighed for at blive lastbilchauffør og køre gennem de naturskønne veje i Montana, USA. I spillet vil du udføre forskellige opgaver til transport af varer, tjene penge og forbedre din transport.

Dette produkt er en digital version af spillet til Steam-platformen. For at aktivere skal du have en Steam-konto, der er registreret i Den Russiske Føderation. Gavekortet kan købes i den digitale butik.

Spillets egenskaber:

  • Genre: lastbilsimulator
  • Platform: Steam
  • Sprog: russisk, engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk og andre
  • Spiltilstand: single, multiplayer
  • Udvikler: SCS Software
  • Udgiver: SCS Software
  • Udgivelsesdato: 7. november 2019

Gå ikke glip af muligheden for at blive lastbilchauffør og tage på de naturskønne veje i Montana!

Steam-gavekortet til American Truck Simulator - Montana er en digital version af det vanedannende trucking-simuleringsspil, der giver dig mulighed for at blive lastbilchauffør og tage på en spændende rejse gennem de naturskønne veje i Montana, USA. I spillet vil du udføre forskellige opgaver til transport af varer, tjene penge og forbedre din transport.

For at aktivere et gavekort skal du have en Steam-konto, der er registreret i Den Russiske Føderation. Gavekortet kan købes i den digitale butik. Spilsprog inkluderer russisk, engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk og andre. Spillet har single- og multiplayer-spiltilstande. Spillet er udviklet af SCS Software og udgivet af SCS Software. Spillets udgivelsesdato er den 7. november 2019.

Bemærk venligst, at dette er et Steam-gavekort og ikke en aktiveringsnøgle. For at aktivere skal du have en Steam-konto, der er registreret i Den Russiske Føderation. En simpel VPN vil ikke fungere for at aktivere kortet. Efter at have afgivet din ordre, vil botten sende dig en venneanmodning. Accepter det inden for 5 minutter for at modtage automatisk levering.


***


American Truck Simulator - Montana | Steam Russia er et spilprodukt, der er en tilføjelse til den populære lasttransportsimulator American Truck Simulator. Dette produkt er beregnet til aktivering på en Steam-konto, der er registreret i Den Russiske Føderation.

Montana-udvidelsen vil tage spillerne med på en spændende rejse gennem staten Montana, kendt for sine maleriske landskaber og bølgende bakker. Spillere vil være i stand til at køre lastbiler på vejene i denne stat, transportere forskellige laster og udføre interessante opgaver.

Tilføjelsen omfatter nye områder, byer, veje og vartegn samt nye lastbiler og trailere. Spillere bliver nødt til at overvinde vanskelige ruter, transportere forskellige laster og tjene penge for at udvide deres transportvirksomhed.

Bemærk venligst, at dette produkt er en Steam-gave og kun kan aktiveres på en Steam-konto, der er registreret i Den Russiske Føderation. Efter betaling vil du modtage instruktioner om, hvordan du modtager varerne fra bot. Følg instruktionerne og accepter venneanmodningen inden for 5 minutter for at modtage varen automatisk.


***


  1. Et fremragende spil, der giver dig mulighed for at kaste dig ud i en lastbilchaufførs verden og nyde den smukke udsigt over Montana.
  2. Grafikken og lyden i spillet er på højeste niveau, hvilket skaber en unik atmosfære.
  3. Spillet giver dig mulighed for at føle dig som en rigtig lastbilchauffør og overvinde mange vanskeligheder på vejene.
  4. American Truck Simulator - Montana er det perfekte valg for simulations- og rejseentusiaster.
  5. Spillet har mange modes og indstillinger, som giver dig mulighed for at tilpasse det, så det passer til dine præferencer.
  6. Fremragende spiloptimering garanterer en jævn og behagelig spiloplevelse.
  7. Den nye Montana-region udvider spilverdenen og giver dig mulighed for at opdage nye steder og attraktioner.
  8. Spillet tiltrækker med sin realisme og detaljerede uddybning af mekanikken ved at køre en lastbil.
  9. American Truck Simulator - Montana er en fantastisk måde at bruge tid på at spille et sjovt og interessant spil.
  10. Spillet har en enkel og brugervenlig grænseflade, der giver dig mulighed for at starte spillet uden større besvær.



Ejendommeligheder:




Et fantastisk spil, der får dig til at føle dig som en rigtig lastbilchauffør, især i den smukke delstat Montana.

Smuk grafik og realistisk lastbilfysik.

Spillet byder på mange interessante opgaver og attraktioner for at udforske staten Montana.

Et kæmpe kort med forskellige typer veje og landskaber, der aldrig holder op med at forbløffe.

Vanedannende gameplay, der ikke lader dig kede dig selv i et minut.

En realistisk model af økonomien, der giver dig mulighed for at tjene penge og udvikle din virksomhed i spillet.

Spillet giver mange muligheder for at tilpasse og opgradere lastbiler, hvilket gør spillet endnu sjovere.

Enkel og intuitiv brugerflade, der giver dig mulighed for hurtigt at vænne dig til spillet.

En fantastisk måde at slappe af og fordybe dig i en vognmands verden efter en hård dag på arbejdet.

Spillet er velegnet til både elskere af simulatorer og dem, der bare vil nyde smuk grafik og interessant gameplay.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)