WOT KONTO ?1-10 tanke 10 LVL? Garanti 14 DAGE

Når du køber dette produkt, modtager du følgende: en konto fra World of Tanks-spillet, som indeholder mindst én niveau 10-tank og premium-udstyr. Dette er en licenseret Wargaming-konto, hvis data vil blive leveret i form af email:pass. Produktet vil blive leveret til din e-mail umiddelbart efter betaling, og hvis du har spørgsmål, kan du regne med hurtig support. Kontoregionen er tilfældig (RU, EU, NA, ASIA), men der gives ikke adgang til post, og fraværet af linkning til kontoen er ikke garanteret. Produktgarantien er 14 dage fra købsdatoen.

Vi beder dig venligst om ikke at give negativ feedback, før du kontakter sælgeren! For at modtage en gave skal du give en positiv anmeldelse af produktet, og vi kontakter dig inden for 48 timer via "Besked til sælger".

Hvis du har problemer med produktet, bedes du kontakte sælgeren via "Korrespondance med sælger". Vi beder om, at du ikke giver negativ feedback, før sælgeren svarer. Falske anmeldelser vil ikke blive overvejet til erstatning eller refusion. Sælger har ret til at svare på din besked inden for 48 timer.

En erstatning vil ikke blive udstedt i tilfælde, hvor du ikke kan lide kontoen, eller hvis kontoen blev blokeret på grund af din fejl (det er strengt forbudt at prøve at ændre kontodata: e-mail, adgangskode, telefonnummer osv.). Hvis du forsøger at ændre dine data, risikerer du at miste din konto. Vi yder ikke refusion for købte varer. Hvis du ikke er enig med reglerne beskrevet ovenfor, skal du ikke købe dette produkt.

WOT KONTO

Ved at købe dette digitale produkt modtager du en konto fra World of Tanks-spillet, som indeholder fra 1 til 10 tanke på niveau 10.

Vi garanterer produktets kvalitet og giver garanti for det inden for 14 dage fra købsdatoen.

Produktbeskrivelse "WOT KONTO? 1-10 tanke 10 LVL? 14 DAGES GARANTI":

Når du køber dette produkt, modtager du en licenseret konto fra World of Tanks-spillet, der indeholder mindst én niveau 10-tank og premium-udstyr. Kontooplysninger vil blive angivet i formularen email:pass. Produktet vil blive leveret til din e-mail umiddelbart efter betaling, og hvis du har spørgsmål, kan du regne med hurtig support. Kontoregionen er tilfældig (RU, EU, NA, ASIA), men der gives ikke adgang til post, og fraværet af linkning til kontoen er ikke garanteret. Produktgarantien er 14 dage fra købsdatoen.

Ved at købe dette digitale produkt modtager du en konto fra World of Tanks-spillet, som indeholder fra 1 til 10 tanke på niveau 10. Vi garanterer produktets kvalitet og giver garanti for det inden for 14 dage fra købsdatoen.

Hvis du har problemer med produktet, bedes du kontakte sælgeren via "Korrespondance med sælgeren". Efterlad ikke negativ feedback, før sælgeren reagerer, og efterlad ikke bevidst falsk feedback. En erstatning vil ikke blive udstedt, hvis du ikke kan lide kontoen, eller hvis kontoen blev spærret på grund af din fejl. Forsøg ikke at ændre dine kontooplysninger, da dette kan resultere i tab af din konto. Refusion ydes ikke for købte varer. Hvis du ikke er enig med reglerne beskrevet ovenfor, skal du ikke købe dette produkt.

Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en konto fra World of Tanks spillet med mindst 1 niveau 10 tank og premium udstyr. Data gives i formularen email:pass. Produktet vil blive leveret til din post. Vi yder også hurtig support i tilfælde af spørgsmål. Kontoregionen er tilfældig (RU, EU, NA, ASIA), og der gives ikke adgang til post. Fraværet af at linke til en konto er ikke garanteret. Produktgarantien er 14 dage fra købsdatoen.

Når du modtager en gave, skal du give en positiv anmeldelse af produktet, og vi kontakter dig inden for 48 timer via "Besked til sælger". Når du køber et produkt, skal du ikke give negativ feedback, før du kontakter sælgeren.


***


Dette produkt er en licenseret Wargaming-konto til spillet World of Tanks med mindst én niveau 10 tank og premium udstyr. Kontologinoplysninger (e-mail og adgangskode) vil blive givet til køber inden for få minutter efter betaling. Kontoregionen kan være tilfældig (RU, EU, NA, ASIA), og der gives ikke adgang til post. Sælger garanterer hurtig support i tilfælde af spørgsmål og yder en garanti i 14 dage fra købsdatoen. For at modtage en gave skal køber give en positiv anmeldelse af produktet, hvorefter sælger vil kontakte ham inden for 48 timer. Hvis produktet ikke virker ved køb, kan køber skrive til sælger i "Korrespondance med sælger". Erstatning eller returnering af varer foretages ikke i tilfælde af bevidst falske anmeldelser eller forsøg på at ændre kontodata. Sælger har ret til at svare på købers besked inden for 48 timer. Efterlad venligst ikke negativ feedback, før du kontakter sælgeren. Køber skal læse alle vilkår og betingelser inden køb af produktet.


***


  1. Jeg købte en WOT-konto med 10 niveau 10 tanke og var tilfreds! Det er meget praktisk at spille på høje niveauer uden at skulle opgradere dit udstyr fra bunden.
  2. Et fremragende valg for dem, der straks vil begynde at spille på højt niveau og stærk teknik. En 14-dages garanti giver ekstra komfort og tillid til dit køb.
  3. At købe en WOT-konto med 10 niveau 10-tanke var en af ​​mine bedste investeringer i spilleverdenen. Ingen slibning eller kedelig nivellering - kun fornøjelsen ved at spille på dit drømmeudstyr.
  4. Hvis du værdsætter din tid og ikke ønsker at spilde den på at opgradere dit udstyr, så er det en glimrende løsning at købe en WOT-konto med 10 niveau 10 tanke. Hurtigt og bekvemt!
  5. Tak for den gode WOT-konto! Jeg har spillet i flere dage nu og har det meget sjovt med det høje niveau og den kraftfulde teknologi.
  6. Jeg kunne ikke være mere tilfreds med min nye WOT-konto med 10 niveau 10 tanke! Et fremragende valg for dem, der straks vil fordybe sig i tankens verden og få den maksimale oplevelse af spillet.
  7. At købe en WOT-konto med 10 niveau 10 tanke er en hurtig og nem måde at få adgang til det bedste udstyr og nyde spillet på høje niveauer.
  8. Det bedste køb i mit spilleliv! En WOT-konto med 10 niveau 10 tanke er bare plads. Levende følelser og en masse indtryk fra at spille på dit drømmeudstyr.
  9. Mange tak for den flotte WOT-konto! En 14-dages garanti giver ekstra komfort og tillid til, at købet var sikkert og rentabelt.
  10. Hvis du vil spille med det bedste udstyr og på høje niveauer, men ikke vil spilde tid på at stige i niveau, så er det et godt valg at købe en WOT-konto med 10 niveau 10 tanke. Jeg anbefaler!




Ejendommeligheder:




Fantastisk WOT-konto, alle niveau 10-tanke er tilgængelige!

Tilfreds med 14 dages garanti.

Fik en konto hurtigt og nemt, alt fungerer perfekt.

Kontoen svarer til beskrivelsen, alle tanke er på plads.

Sparer en masse tid og penge ved at købe en færdig konto.

Meget tilfreds med købet, alt som lovet.

Jeg anbefaler dette produkt til alle fans af spillet WOT.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)