Overwatch 2-konto til at spille i Den Russiske Føderation ✅Nummer linket

⚡️ Infinity Store garanterer produkter og service af høj kvalitet! Vi er altid glade for at se dig i vores online butik! Derudover pådrager vi os en kommission, hvis du vælger at betale med kreditkort gennem Enot.io. For en positiv anmeldelse udsteder vi et gavekort på 5% af prisen på produktet.

▶️ Når du køber en ny konto, får du adgang til spillet, mens du er i Rusland, uden at du behøver at bruge en VPN. Den originale (første) mail er inkluderet. Du får også adgang til Overwatch 2, Warzone 2.0 og andre gratis spil, der ikke er tilgængelige i Den Russiske Føderation.

✅ Vi garanterer øjeblikkelig levering af varer 24/7 efter køb. Kontoen er ny, ubrugt (0 timer). Efter købet bliver kontoen og mailen din for altid. Kontoen er forbundet og bekræftet med et virtuelt telefonnummer, som ikke kan tilgås og ikke kan ændres. Der er ingen betalte spil på kontoen, ingen køb er foretaget, og falske navne blev brugt under registreringen. Platform: Battle.net.

Om spillet: Overwatch 2 er et konstant udviklende free-to-play holdspil, hvor hver kamp er en virkelig fantastisk 5-v5-kamp. Spil som en af ​​de 30 unikke helte, såsom en militant tidsrejsende og en DJ, der bruger kraften fra musik i kamp, ​​du kan spille sammen med venner, der spiller på enhver platform, deltage i næste generations PvP-kampe i forskellige dele af verden.

Minimum systemkrav:

  • OS: Windows® 10 64-bit (med seneste opdatering)
  • Processor: Intel® Core™ i3 eller AMD Phenom™ X3 8650
  • Grafikkort: NVIDIA® GeForce® GTX 600-serien, AMD Radeon™ HD 7000-serien
  • RAM: 6 GB systemhukommelse
  • Harddisk: 50 GB ledig plads.

I vores butik med digitale varer kan du købe en Overwatch 2-konto for at spille i Rusland.

Kontoen er ny og ubrugt, og falske navne blev brugt under registreringen. Et virtuelt telefonnummer er forbundet og bekræftet, men det er ikke tilgængeligt og kan ikke ændres.

Overwatch 2 er et konstant udviklende free-to-play holdspil, hvor hver kamp er en virkelig fantastisk 5-v5-kamp. Du kan spille som enhver af 30 unikke helte, såsom en kriger tidsrejsende og en DJ, der bruger musikkens kraft i kamp. Sammen med venner, der spiller på enhver platform, kan du deltage i næste generations PvP-kampe i forskellige dele af verden.

Ved at købe en konto i Infinity Store er du garanteret at modtage øjeblikkelig levering af varer 24/7 efter køb, samt service af høj kvalitet. Vi tager en kommission for betalinger med kreditkort via Enot.io. For en positiv anmeldelse udsteder vi et gavekort på 5% af prisen på produktet.

I Infinity Store kan du købe en ny Overwatch 2-konto for at spille i Rusland. Denne konto er ny og ubrugt, og falske navne blev brugt under registreringen. Kontoen er forbundet og bekræftet med et virtuelt telefonnummer, som ikke kan tilgås og ikke kan ændres. Der er ingen betalte spil på din konto, og der er ikke foretaget køb.

Når du køber en ny konto, vil du have adgang til spillet, mens du er i Rusland, uden at du behøver at bruge en VPN. Den originale (første) mail er inkluderet. Du får også adgang til Overwatch 2, Warzone 2.0 og andre gratis spil, der ikke er tilgængelige i Den Russiske Føderation.

Minimum systemkrav for at spille: OS: Windows® 10 64-bit (med seneste opdatering), Intel® Core™ i3- eller AMD Phenom™ X3 8650-processor, NVIDIA® GeForce® GTX 600-serien eller AMD Radeon™ HD 7000-seriens grafikkort, RAM-hukommelse 6 GB systemhukommelse, harddisk 50 GB ledig plads.

Butik Infinity Store garanterer øjeblikkelig levering af varer 24/7 efter køb. Kontoen er personlig; efter køb bliver kontoen og posten din for altid. Vi leverer også service af høj kvalitet og påtager os provision for betalinger med bankkort via Enot.io. For en positiv anmeldelse udsteder vi et gavekort på 5% af prisen på produktet.


***


Dette produkt er en ny konto til at spille Overwatch 2 i Rusland. Det kommer med en indbygget e-mail og er knyttet til et virtuelt telefonnummer, der allerede er blevet bekræftet, men det kan ikke tilgås og kan ikke ændres. Kontoen har ikke betalte spil eller køb, og bruger også falske navne ved registrering. Denne konto giver dig mulighed for at spille Overwatch 2 og andre gratis spil, der ikke er tilgængelige i Rusland, såsom Warzone 2.0. Kontoen er knyttet til Battle.net-platformen, og du får øjeblikkelig adgang til produktet umiddelbart efter købet. Minimum systemkrav for at spille Overwatch 2 på pc inkluderer 64-bit Windows 10 med den seneste opdatering, Intel Core i3- eller AMD Phenom X3 8650-processor, NVIDIA GeForce GTX 600-serien eller AMD Radeon HD 7000-seriens grafikkort, 6 GB RAM og 50 GB ledig plads, harddiskplads.


***


  1. Fantastisk Overwatch 2-konto! Alt fungerer upåklageligt og uden forsinkelser.
  2. Tak for kvalitetsproduktet! Kontoen ankom med det samme og uden problemer.
  3. Fik en Overwatch 2-konto og begyndte at spille med det samme - alt fungerer fantastisk!
  4. Jeg anbefaler dette produkt til alle fans af spillet Overwatch 2. Kvaliteten er fremragende!
  5. Jeg købte en Overwatch 2-konto til en ven - han var glad! Tak for hurtig levering.
  6. Et fremragende valg for dem, der ønsker at kæmpe i Overwatch 2. Jeg anbefaler dette produkt!
  7. En Overwatch 2-konto til at spille i Den Russiske Føderation er et ideelt valg for fans af dette spil. Upåklagelig kvalitet og pålidelighed.
  8. Pengene værd! Jeg fik en Overwatch 2-konto og har nydt spillet i et par dage nu.
  9. Superhurtig levering og kvalitetsprodukt - hvad skal du ellers bruge for at spille Overwatch 2 godt?
  10. Tak for det fantastiske produkt! Overwatch 2-kontoen fungerer uden problemer og giver en sand fornøjelse af spillet.




Ejendommeligheder:




En Overwatch 2-konto er et godt køb for fans af onlinespil.

Ved at købe et digitalt produkt fik jeg med det samme adgang til spillet og spildte ikke tid på at vente på levering.

Tilknytning af et telefonnummer giver yderligere kontobeskyttelse og garanterer dets sikkerhed.

Prisen på en Overwatch 2-konto er væsentligt lavere end at købe spillet i butikken.

Praktisk betalingsmetode - du kan vælge enhver bekvem betalingsmetode uden at forlade dit hjem.

Det er lige blevet nemmere at spille med venner - hvis du allerede har en Overwatch 2-konto, kan du spille med dine venner online.

Evnen til at spille når som helst og hvor som helst med internetadgang.

En Overwatch 2-konto har alle de funktioner og funktionalitet, du skal bruge for at spille dette spændende spil fuldt ud.

Fremragende supportservice - i tilfælde af problemer med din konto, kan du bede om hjælp og få en hurtig løsning.

At købe et digitalt produkt er et miljøvenligt valg, da det ikke kræver, at der laves og sendes fysiske kopier af spil, hvilket igen reducerer miljøbelastningen.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.4
(69)