Geforce Now+ konto? The Witcher 3 NEXT GEN (GFN EU)

Vi tilbyder spillet "The Witcher 3: Wild Hunt", som inkluderer to sæt tilføjelser, samt 16 forskellige sæt ekstra materialer. Efter at have betalt for produktet, vil du modtage øjeblikkelig adgang til en Geforce Now-konto med spillet "The Witcher 3: Wild Hunt" (Årets spil), en europæisk konto med et grundlæggende Geforce Now-abonnement (ubegrænset antal spilsessioner på 60 minutter hver), spillet "The Witcher 3: Wild Hunt" jagt" (delt Steam-konto) med detaljerede tekstinstruktioner om, hvordan man ikke mister lagringer, den e-mail, som GFN-kontoen er knyttet til (kræves for godkendelse), og detaljeret trin-for-trin instruktioner.

Ved at købe hos os får du 14 dages garanti og responsiv support, der besvarer alle dine spørgsmål.

Fordelen ved en europæisk GFN-konto er muligheden for at spille top pc-spil på en svag computer, spilsessioner på 1 time og muligheden for at spille på enhver enhed (computer, bærbar, smartphone, tablet, tv-set-top-boks).

Bemærk venligst, at for at køre spillene skal du bruge en hvilken som helst VPN, downloadlinket til, som du finder i instruktionerne. En VPN er kun nødvendig for at køre spil, hvorefter du vil spille gennem dit netværk.

Vi arbejder og besvarer dine spørgsmål fra 9:00 til 21:00 Moskva-tid. Har du spørgsmål til produktet, så skriv til os, vi hjælper og rådgive gerne.

Yderligere Information:

Udover spillet "The Witcher 3: Wild Hunt" tilbyder vi også GFN-konti med spillene "Cyberpunk 2077", "Dying Light 1 og 2" samt separate spil til GFN. Du kan finde vores produkter på vores hjemmeside. Del med dine venner!

Geforce Now-konto + The Witcher 3 NEXT GEN (GFN EU)

Vi præsenterer dig for et digitalt produkt - en Geforce Now-konto med spillet "The Witcher 3 NEXT GEN" (GFN EU). Med denne konto kan du nyde spillet til enhver tid og på enhver enhed!

Hvad er inkluderet:

  • Geforce Now-konto med spillet "The Witcher 3 NEXT GEN" (GFN EU)

Kontofordele:

  • Evnen til at spille top pc-spil på en svag computer
  • 1 times spilsessioner
  • Mulighed for at spille på enhver enhed (computer, bærbar, smartphone, tablet, tv-set-top-boks)

Yderligere Information:

For at køre spil skal du bruge en hvilken som helst VPN, download-linket, som du finder i instruktionerne. En VPN er kun nødvendig for at starte spil, hvorefter du vil spille gennem dit netværk.

Bemærk venligst, at dette produkt er digitalt og vil blive leveret til dig via e-mail med det samme efter betaling. Hvis du har spørgsmål, er vores responsive support altid klar til at hjælpe og besvare alle dine spørgsmål.

Geforce Now Account + The Witcher 3 NEXT GEN (GFN EU) er et digitalt element, der giver dig mulighed for øjeblikkeligt at få adgang til The Witcher 3: Wild Hunt, som inkluderer to DLC-pakker samt 16 forskellige DLC-pakker. Sættet indeholder en Geforce Now-konto med spillet "The Witcher 3 NEXT GEN" (GFN EU), en europæisk konto med et grundlæggende Geforce Now-abonnement og detaljerede instruktioner til brug.

Fordelen ved denne konto er muligheden for at spille top pc-spil på en svag computer, spillesessioner på 1 time og muligheden for at spille på enhver enhed (computer, bærbar, smartphone, tablet, tv-set-top-boks). For at køre spil skal du bruge en hvilken som helst VPN, hvortil downloadlinket kan findes i instruktionerne. En VPN er kun nødvendig for at køre spil, hvorefter du vil spille gennem dit netværk.

Efter at have betalt for varerne, vil du modtage øjeblikkelig adgang til en Geforce Now-konto med spillet "The Witcher 3: Wild Hunt" (Game of the Year), en europæisk konto med et grundlæggende Geforce Now-abonnement, spillet "The Witcher 3 : Wild Hunt" (generel Steam-konto) med detaljerede tekstinstruktioner om, hvordan du ikke mister din lagring, den e-mail, som din GFN-konto er knyttet til (kræves for godkendelse), og detaljerede trin-for-trin instruktioner. Ved at købe hos denne sælger modtager du en 14-dages garanti og responsiv support, der vil besvare alle dine spørgsmål.

Ud over The Witcher 3: Wild Hunt tilbyder sælgeren også GFN-konti med andre spil såsom Cyberpunk 2077, Dying Light 1 og 2, samt selvstændige GFN-spil. Dette produkt er digitalt og vil blive leveret til dig via e-mail med det samme efter betaling. Hvis du har spørgsmål, er responsiv support altid klar til at hjælpe og besvare alle dine spørgsmål.


***


En Geforce Now-konto med spillet The Witcher 3: Wild Hunt (inklusive Hearts of Stone og Blood and Wine-tilføjelsespakker) på en europæisk konto tilbydes til salg. Der er også inkluderet et grundlæggende Geforce Now-abonnement med ubegrænsede 60-minutters spilsessioner. Spillet The Witcher 3: Wild Hunt præsenteres på en generel Steam-konto, og sammen med kontoen vil du modtage detaljerede tekstinstruktioner og en video om, hvordan du ikke mister dine gemmer. Sættet inkluderer også den e-mail, som GFN-kontoen er knyttet til, og detaljerede trin-for-trin instruktioner.

Ved at købe denne konto får du mulighed for at spille top PC-spil på en svag computer, uden at skulle overvåge systemkrav og spilinstallation. Plus, du kan spille på enhver enhed såsom en computer, bærbar, smartphone, tablet eller set-top-boks med et Geforce Now-abonnement.

Udover The Witcher 3: Wild Hunt tilbyder vi også Geforce Now-konti med andre spil såsom Cyberpunk 2077, Dying Light 1 og 2 og mere. Bemærk venligst, at for at køre spillene skal du bruge en hvilken som helst VPN, hvortil downloadlinket vil være angivet i instruktionerne.

Vi garanterer øjeblikkelig levering af kontoen efter betaling og yder 14 dages garanti. Hvis du har spørgsmål om produktet, er vores responsive support klar til at hjælpe og besvare alle dine spørgsmål fra 9:00 til 21:00 Moskva-tid.


***


  1. Det er meget praktisk at spille The Witcher 3 på høje indstillinger ved hjælp af en Geforce Now + konto!
  2. Jeg fik øjeblikkelig adgang til The Witcher 3 ved hjælp af min Geforce Now+ konto og nyd spillet uden forsinkelse eller forsinkelse.
  3. Ved at bruge en Geforce Now+ konto til at spille The Witcher 3 kan jeg spare plads på min harddisk.
  4. Med en Geforce Now+ konto kan jeg spille The Witcher 3 på enhver enhed uden at skulle købe en dyr spillekonsol.
  5. Jeg er glad for grafikkvaliteten og ydeevnen af ​​The Witcher 3 på min Geforce Now+ konto!
  6. Takket være min Geforce Now+ konto kan jeg spille The Witcher 3 selv på enheder med lav ydeevne.
  7. Jeg har aldrig haft problemer med at oprette forbindelse og bruge min Geforce Now+ konto til at spille The Witcher 3.
  8. En Geforce Now+ konto giver mig mulighed for at spille The Witcher 3 når som helst og hvor som helst jeg har internetadgang.
  9. Ved at bruge en Geforce Now+ konto til at spille The Witcher 3 kan jeg nyde spillet uden at skulle opgradere min computer eller købe ny hardware.
  10. Jeg anbefaler en Geforce Now+ konto til alle, der ønsker at nyde et Witcher 3-spil af høj kvalitet uden at skulle købe en dyr spillekonsol eller opgradere deres computer.




Ejendommeligheder:




En fantastisk måde at nyde The Witcher 3 på ved maksimale indstillinger uden at skulle købe en dyr computer.

Hurtig og nem adgang til spillet gennem Geforce Now-skytjenesten.

Ingen problemer med at installere og opdatere spillet - alt er allerede sat op til det mest komfortable spil.

Ingen kompatibilitetsproblemer med forskellige operativsystemer eller hardware - spillet fungerer på enhver enhed.

En fantastisk mulighed for dem, der ikke ønsker at bruge meget tid på at installere og konfigurere spillet.

En brugervenlig grænseflade og en hurtig lancering af spillet giver dig mulighed for at begynde at spille The Witcher 3 umiddelbart efter, at du har købt en konto.

Højkvalitets grafik og lyd giver dig mulighed for at nyde spillet fuldt ud.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.2
(43)