A Plague Tale: Requiem | Steam Rusland?

?DET ER EN GAVE I DAMP, IKKE EN NØGLE. FOR AT FÅ SPILLET SKAL DU HAVE EN Steam-KONTO I DET LAND, DER ER OPFØRT PÅ DENNE BESKRIVELSESSIDE; KUN EN VPN ER IKKE NOK. Når din betaling er behandlet, vil du blive omdirigeret til bot-siden. Hvis omdirigeringen ikke skete automatisk, skal du gå til bestillingssiden og klikke på "Hent produkter". BOTTEN SENDER DIG EN VENNEANMODNING Umiddelbart EFTER AFGIVELSE AF DIN ORDRE. ACCEPTER DEN INDEN FOR 5 MINUTTER FOR AUTOMATISK LEVERING. Region: Rusland. Dette er en Steam-gave til spillet A Plague Tale: Requiem til Steam-konti i den russiske føderationsregion.

A Plague Tale: Requiem | Steam Rusland

Dette er et digitalt butiksprodukt designet til at blive aktiveret på Steam-platformen.

Spillet A Plague Tale: Requiem er en fortsættelse af det berømte spil med elementer af eventyr og action. Du vil igen fordybe dig i atmosfæren i middelalderens Europa, ramt af en pestepidemi. Du skal beskytte hovedpersonerne - bror og søster, som forsøger at overleve i en verden, hvor det er blevet farligt selv at trække vejret.

Dette digitale produkt er beregnet til aktivering på Steam i Den Russiske Føderation. For at modtage produktet skal du have en Steam-konto registreret i Rusland.

Husk, at dette produkt er en Steam-gave og ikke en nøgle.

Prisen på produktet er angivet på produktsiden. Efter at have foretaget et køb, vil du automatisk modtage en botvenneanmodning på Steam. Accepter det inden for 5 minutter for at modtage varen automatisk leveret.

A Plague Tale: Requiem | Steam Russia er et digitalt produkt beregnet til aktivering på Steam-platformen. Dette spil er en fortsættelse af det berømte spil med elementer af eventyr og action. Spillere bliver nødt til at fordybe sig i atmosfæren i middelalderens Europa, ramt af en pestepidemi, og beskytte hovedpersonerne - bror og søster, som forsøger at overleve i en verden, hvor det er blevet farligt selv at trække vejret.

Denne digitale genstand er en Steam-gave til A Plague Tale: Requiem og kan kun indløses på Steam-konti, der er registreret i Den Russiske Føderation. Det er vigtigt at bemærke, at denne vare er en gave og ikke en nøgle. For at modtage spillet skal du have en Steam-konto registreret i Rusland og acceptere en botvenneanmodning inden for 5 minutter efter at du har afgivet din ordre til automatisk levering af produktet. Prisen på produktet er angivet på produktsiden.

A Plague Tale: Requiem | Steam Russia er et digitalt produkt beregnet til aktivering på Steam-platformen og tilgængeligt for brugere fra Den Russiske Føderation. Dette spil er en fortsættelse af det berømte spil med elementer af eventyr og action, hvor spilleren skal beskytte en bror og søster i en verden ramt af en pestepidemi. Det er vigtigt at bemærke, at dette er en Steam-gave, ikke en nøgle, og du skal have en Steam-konto registreret i Rusland for at modtage spillet. Efter betaling vil du blive omdirigeret til en bot-side, der sender dig en venneanmodning på Steam. Accepter venligst din anmodning inden for 5 minutter for at modtage varen automatisk leveret. Prisen på produktet er angivet på produktsiden.


***


A Plague Tale: Requiem | Steam Russia er en gavekopi af spillet til Steam-platformen, kun tilgængelig for russiske konti. Køberen skal have en Steam-konto registreret i Den Russiske Føderation for at kunne aktivere og spille dette spil. Købet sker via sælgers hjemmeside, efter betaling vil køberen blive omdirigeret til bot-siden, som sender ham en gavekopi af spillet til hans Steam-konto som ven. Det er vigtigt at acceptere venneanmodningen inden for 5 minutter for at modtage spillet automatisk. Bemærk venligst, at dette ikke er en nøgle til at aktivere spillet, men en gavekopi, som du kan sende til en ven som gave eller aktivere på din Steam-konto i Rusland.


***


  1. Godt spil! Grafikken er på højeste niveau, plottet er interessant, gameplayet er spændende.
  2. Jeg kunne virkelig godt lide spillet! Historien er fængslende fra de første minutter, grafikken og lyden er i top.
  3. Flot efterfølger! Spillet er endnu bedre end første del. Grafikken og atmosfæren er simpelthen fantastisk.
  4. Et kraftfuldt spil, der vil holde dig hooked i timevis. Plottet er interessant og spændende, og grafikken er simpelthen smuk.
  5. Et rigtigt mesterværk! Spillet vil ikke efterlade nogen spiller ligeglade. Plottet er simpelthen fantastisk, og grafikken og lyden skaber en utrolig atmosfære.
  6. Jeg anbefaler stærkt dette spil! Gameplayet er interessant og spændende, grafikken er på højeste niveau, og plottet er fængslende fra de første minutter.
  7. Et af de bedste spil, jeg har spillet i et stykke tid. Plottet er interessant og spændende, og grafikken og lyden skaber en utrolig atmosfære.
  8. Spillet er simpelthen fantastisk! Plottet er fængslende fra de første minutter, grafikken og lyden er på højeste niveau, og gameplayet er spændende og varieret.
  9. Et fremragende spil, der vil appellere til eventyrelskere. Grafikken og lyden er simpelthen fantastisk, og plottet er fængslende fra de første minutter.
  10. Et rigtigt mesterværk! Spillet er simpelthen fantastisk, plottet er interessant og spændende, og grafikken og lyden skaber en utrolig atmosfære.




Ejendommeligheder:




A Plague Tale: Requiem er et vanedannende spil med fantastisk grafik og en overbevisende historie!

Jeg er lige blevet forelsket i dette spil! Det giver mig timevis af glæde og får mig til at tænke over historien.

Behageligt overrasket over kvaliteten af ​​grafik og lyddesign. Spillet fordyber dig virkelig i middelalderens Europa.

Meget interessant gameplay, der holder dig på tæerne til det sidste.

Plottet i spillet er meget spændende og får dig til at tænke på liv og død i en epidemi.

Dette spil er en rigtig kunst! Den kombinerer en fascinerende historie, fantastisk grafik og lyddesign.

A Plague Tale: Requiem er et rigtigt kunstværk, der ikke vil efterlade dig ligeglad!

Spillet har en meget interessant atmosfære, der får dig til at føle reel fare og frygt.

Hvert nyt niveau i spillet er et nyt eventyr med uforudsigelige plottwists.

Jeg kan ikke få nok af dette spil! Det giver mig stor glæde og får mig til at tænke over mange ting.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.2
(43)