8500 VP - Valorant Point ? (Kalkun)

Efter betaling vil du straks modtage en Valorant Point-licensnøgle

✅ Genopfyldningskort i spillets valuta. ? Aktivering Aktiveringsområde (Tyrkiet) Produktaktiveringskoden kan aktiveres på din VALORANT-konto. ? Bemærk, kampagnekoden kan kun aktiveres på konti registreret i Tyrkiet? Hvis du skal købe et produkt med et bankkort, kan du gøre det gennem (vaskør) ved at vælge det i betalingsmetoden, på denne måde betaler du ikke for meget en stor kommission! Nogen spørgsmål? skriv til os, vi er altid glade for at hjælpe dig. Du kan også være interesseret i vores andre produkter, følg blot linket: Alle nøgler er licenseret og distribueret via digital distribution. På forhånd tak for din gode anmeldelse.

8500 VP - Valorant Point er en licensnøgle, der giver dig mulighed for at fylde din spilsaldo op i Valorant-spillet med 8500 spilpoint. Dette er en valuta i spillet, som giver dig mulighed for at købe forskellige genstande og opgraderinger i spillet. Nøglen er aktiveret i Tyrkiet-regionen og kan kun bruges på VALORANT-konti, der er registreret i Tyrkiet. Efter betaling modtager du øjeblikkeligt en nøgle og kan straks begynde at bruge spilpoint. Hvis du planlægger at betale for varerne med et bankkort, anbefales det at vælge betalingsmetoden gennem "raccoon" for at undgå en stor kommission. Hvis du har spørgsmål, kan du altid kontakte sælgeren for at få hjælp. Det er vigtigt at bemærke, at nøglerne er licenseret og distribueret via digital distribution.


***


Valorant Points (VP) er valutaen i spillet Valorant, udviklet af Riot Games. 8500 VP er en pakke, der kan købes i Tyrkiet, og den giver spilleren 8500 VP enheder. Med VP kan du købe forskellige ting i spillet, såsom nye agenter, våbenskind, spillerkort og andre tilpasningsgenstande. At købe 8500 VP kan være nyttigt for dem, der ønsker at få mere variation i spillet og skille sig ud fra andre spillere.


***


  1. En glimrende mulighed for hurtigt at få den nødvendige mængde VP til at købe skind og andre ting i Valorant.
  2. Hurtigt og bekvemt køb af VP i en tyrkisk butik.
  3. Meget tilfreds med kvaliteten og hastigheden af ​​behandlingen af ​​VP indkøbsordren.
  4. En fantastisk måde at forbedre din Valorant-spiloplevelse ved at købe VP.
  5. En praktisk måde at genopbygge din balance i spillet; du kan købe VP på et hvilket som helst passende tidspunkt.
  6. Fremragende værdi for pengene - at købe VP i Tyrkiet er mere rentabelt end i andre regioner.
  7. Jeg anbefaler dette produkt til alle, der spiller Valorant og hurtigt vil få den nødvendige mængde VP.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.9
(134)