✅ 80$ US-KORT ​​TIL GOOGLE/APPLE osv. ?PRIS? USD

Velegnet til: Google, OnlyFans, SteamGames, Namecheap, Apple, Adobe, Netflix, Dreamhost, Paknic, TikTok, Roblox, YouTube, Cloudflare, Gameloft, Toca Boca, NVIDIA, Porkbun, DistroKid, Tesla, Hetzner, Zwift, Soundiiz, Unmatched, TradingView, Ubisoft, Kinguinnet, Abyssbot, GitHub, Unido Paym, Dropbox, Hostman, SteamGames, SMG Ltd, Paddle.net, GoDaddy, Cyberarty, Internetbs, Pico, Splice, Gyazo.com, Microsoft, Skype, Polar Express, Amazon og многих других.

Vi gør opmærksom på flere punkter:

  • Kortet virker ikke på russiske websteder.
  • Vi anbefaler at købe et kort med et par dollars reserve i tilfælde af skjulte gebyrer.
  • Bekræftelse af betaling fra sælger eller SMS er ikke påkrævet.
  • Kortets garanterede gyldighedsperiode er 1 måned.

Teknisk support er tilgængelig dagligt fra 08:00 til 18:00 Moskva-tid. Der kan forekomme forsinkelser i weekender og helligdage.

Jeg hjælper gerne! Her er produktbeskrivelsen:

✅ USD 80 US-KORT ​​TIL GOOGLE/APPLE og andre tjenester

Pris: USD

Dette kort giver dig mulighed for at bruge Google, Apple og mange andre tjenester. Kortet koster $80. For at købe skal du betale det angivne beløb i amerikanske dollars. Efter betaling vil du få udleveret en kode, som kan bruges til at aktivere det købte kort fra den relevante tjenesteudbyder. Vær opmærksom på, at kortet har en garanteret gyldighed på en måned. Bemærk venligst, at kortet ikke fungerer på russiske sider, og vi anbefaler at købe det med et par dollars i reserve i tilfælde af mulige skjulte gebyrer. Hvis du har spørgsmål, står vores tekniske support klar til at hjælpe dig hver dag fra 08:00 til 18:00 Moskva-tid.

Denne genstand er et $80 US-kort, der kan bruges til at købe varer og tjenester på mange populære tjenester som Google, Apple, Adobe, Netflix, TikTok, YouTube, Microsoft og mange flere. Kortet har en garanteret gyldighedsperiode på en måned. Bemærk venligst, at kortet ikke fungerer på russiske sider, så det kan kun bruges på udenlandske sider. Vi anbefaler at købe et kort med et par dollars reserve i tilfælde af mulige skjulte gebyrer. Efter betaling vil du få udleveret en kode, som kan bruges til at aktivere det købte kort fra den relevante tjenesteudbyder. Hvis du har spørgsmål, står vores tekniske support klar til at hjælpe dig hver dag fra 08:00 til 18:00 Moskva-tid. Derudover har vi kort til forskellige beløb, fra $5 til $700, som kan bruges til køb på udenlandske sider.

Dette produkt er et kort til brug af forskellige tjenester, såsom Google, Apple, Adobe, Netflix, YouTube, Microsoft, Amazon og mange andre. Kortet koster 80 USD. Efter betaling modtager du en kode, som kan bruges til at aktivere kortet hos den relevante tjenesteudbyder. Bemærk venligst, at kortets garanterede gyldighedsperiode er 1 måned.

Bemærk også, at dette kort ikke fungerer på russiske sider, så det anbefales at købe det med et par dollars i reserve i tilfælde af mulige skjulte gebyrer. Bekræftelse af betaling fra sælger eller SMS er ikke påkrævet.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte vores tekniske support, som er tilgængelig dagligt fra 08:00 til 18:00 Moskva-tid. Bemærk venligst, at der kan være forsinkelser i weekender og helligdage.

Vi tilbyder også kort til brug på russiske websteder i forskellige pålydende værdier, der spænder fra $5 til $700. Du kan se vores andre tilbud på produktsiden.


***


Dette produkt er et kort til betaling på forskellige websteder, såsom GOOGLE, ONLYFANS, SEAMGAMES, NAME-CHEAP, APPLE, Adobe, NETFLIX, DREAMHOST, PAKNIC, TIKTOK, ROBLOX, YouTube, CLOUDFLARE, GAMELOFT, Toca Boca, NVIDIA, PORKBUN, DISTROKID, TESLA, HETZNER, ZWIFT, SOUNDIIZ, UNMATCHED, TradingView, UBISOFT, KIGUINNET, ABYSSBOT, GITHUB, UNIDO PAYM, DROPBOX, HOSTMAN, SMG LTD, PADDLE.NET, GODADDY, CYBERARTY, GPICOAZZ, INTERNETKOMM. Microsoft, SKYPE, POLAR EXPRESS, AMAZON og mange andre.

Prisen for dette kort er $80. Det er vigtigt at overveje, at kortet ikke fungerer på russiske websteder. Det anbefales at købe et kort med et par dollars reserve i tilfælde af skjulte gebyrer. Bekræftelse af betaling fra sælger eller SMS er ikke påkrævet. Kortets garanterede gyldighedsperiode er 1 måned.

Der ydes teknisk support hver dag fra 08-00 til 18-00 Moskva-tid. Der kan forekomme forsinkelser i weekender og helligdage. Hvis du planlægger at bruge kortet på russiske websteder, skal du være opmærksom på de andre værdier, der er anført i produktbeskrivelsen, inklusive kort fra 5 til 700 amerikanske dollars.





Hent Spejl

Kortet på $80 til Google/Apple og andre tjenester er sandsynligvis et gavekort. Du kan bruge den til at købe apps, spil, musik, film og andre digitale varer fra deres respektive butikker. Prisen kan variere afhængigt af kortets pålydende og det sted, hvor det kan købes.


***


  1. Hamsterdam er et fedt spil, som jeg nød at spille i flere timer. Grafikken og lyden er fremragende, og gameplayet er endnu mere vanedannende.
  2. Jeg købte Hamsterdam og har aldrig fortrudt det! Spillet overraskede mig positivt med dets originale plot og vanedannende gameplay.
  3. Hvis du leder efter et godt arkadespil, så er Hamsterdam en god mulighed. Jeg var tilfreds med både grafikken og mekanikken i spillet.
  4. Hamsterdam er det perfekte spil for dem, der elsker enkle, men vanedannende spil. Jeg brugte gladeligt flere aftener på at fuldføre niveauer og kæmpe mod chefer.
  5. Jeg kan altid lide spil, der har elementer af strategi og taktik, og Hamsterdam var ingen undtagelse. Jeg fordybede mig med glæde i gnavernes verden og nød spillet til det sidste.
  6. Hamsterdam er et vidunderligt spil for alle, der elsker eventyr. Jeg nød hvert øjeblik af spillet og ser frem til det næste.
  7. Hvis du leder efter et sjovt spil til at fordrive tiden, så er Hamsterdam et godt valg. Niveauerne er ikke for svære, men varierede nok til ikke at blive kedelige.




Ejendommeligheder:




Fantastisk kort til shopping på Google og Apple!

En praktisk måde at genopbygge din konto uden ekstra gebyrer.

At købe et kort tager kun et par minutter, og brugen er øjeblikkelig.

En fantastisk måde at give venner og familie mulighed for at vælge deres egen gave.

Tilgængeligheden af ​​kort i forskellige pålydende værdier giver dig mulighed for at vælge den bedste løsning til dine behov.

Kort til Google og Apple er universelle og kan bruges til køb i forskellige lande.

Enkel og bekvem betaling gennem forskellige betalingssystemer.

En fantastisk måde at fylde din Google- eller Apple-saldo på uden at skulle forlade dit hjem!

En hurtig og bekvem måde at købe et digitalt produkt på uden at spilde tid på at gå i butikken.

Det digitale kort er en fantastisk gave til fans af apps og spil på Google Play og App Store.

Det er meget praktisk at betale for abonnementer på tjenester som Netflix eller Spotify.

Ingen problemer med valutaomregninger - prisen er i amerikanske dollars.

Øjeblikkelig levering af koden til mail eller telefon efter betaling.

Gunstig pris for et digitalt kort i forhold til at købe i en fysisk butik.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.8
(121)