7 Days to Die - ONLINE ✔️STEAM-konto

Når du køber dette produkt, modtager du et brugernavn og en adgangskode til en licenseret Steam-konto med spillet 7 Days to Die. Derudover sparer du et betydeligt beløb, får adgang til onlinespil og spil med dine venner, og du kan også vælge spilsproget blandt flere muligheder, herunder russisk og engelsk. Du vil også selv kunne downloade opdateringer og patches, og du vil altid have den nyeste version af spillet. Sælger yder en garanti på produktet i 30 dage fra købsdatoen.

Det er vigtigt at sikre sig, at din computer opfylder spillets systemkrav, og det er også forbudt at spille med snyderi, tilføje og spille gratis spil på din konto, ændre indstillinger og andre kontodata, overføre data til tredjeparter og anmode om adgang til spillet fra dine konti.

Når du køber, får du adgang til din Steam-konto med spillet købt på den, men kontoen overføres ikke til dig, og der kan være andre brugere på kontoen. Det er forbudt at forstyrre din kontos sikkerhedsindstillinger eller udføre andre handlinger, der ikke er nødvendige for spillet. Steam Family Sharing bruges ikke på kontoen, og sælger er ikke ansvarlig for eventuel forkert drift af kontoen gennem cloud-tjenester.

Kontodata og et link til instruktioner sendes øjeblikkeligt til den e-mail, du angav ved betaling, så vær forsigtig, når du angiver din e-mail. Returnering og ombytning af varer leveres ikke.

Hvis du giver positiv feedback på købssiden, kan du modtage et gavekort til 5% af prisen på produktet. For at modtage en gave skal du skrive til sælgeren og vente på, at den bliver sendt.

7 Days to Die - ONLINE ✔️STEAM-konto

7 Days to Die er et spændende zombie-apokalypse-overlevelsesspil. Ved at købe dette digitale produkt i vores butik, får du adgang til en STEAM-konto med en licenseret version af spillet.

  • Du kan spille online og nyde spillet med dine venner.
  • Spillet har flere sprog, herunder russisk og engelsk.
  • Du får mulighed for selv at downloade opdateringer og patches for altid at have den nyeste version af spillet.
  • Ved at købe et spil hos os sparer du et betydeligt beløb i forhold til at købe spillet på Steam.
  • Vi yder en garanti på produktet i 30 dage fra købsdatoen.

Det er vigtigt at sikre, at din computer opfylder spillets systemkrav. Det er også forbudt at spille med snydekoder og overføre data til tredjeparter.

Når du køber, får du adgang til vores STEAM-konto med spillet købt på den. Bemærk venligst, at kontoen ikke overføres til dig, og der kan være andre brugere på den. Det er forbudt at forstyrre din kontos sikkerhedsindstillinger eller udføre andre handlinger, der ikke er nødvendige for spillet. Steam Family Sharing bruges ikke på kontoen, og vi er ikke ansvarlige for eventuel forkert drift af kontoen gennem cloud-tjenester.

Alle kontodata og et link til instruktioner sendes øjeblikkeligt til den e-mailadresse, du har angivet ved betalingen. Hvis du har spørgsmål, kan du altid kontakte vores supportteam.

7 Days to Die er et licenseret spil på Steam-platformen, som er et spændende overlevelsesskydespil i zombieapokalypse-genren. Når du køber dette produkt, modtager du et login og en adgangskode til en licenseret Steam-konto med spillet 7 Days to Die. Du sparer også et betydeligt beløb, får adgang til onlinespil og spil med dine venner og kan vælge spilsproget fra flere muligheder, herunder russisk og engelsk.

Du kan også selv downloade opdateringer og patches, og du vil altid have den nyeste version af spillet. Sælger yder en garanti på produktet i 30 dage fra købsdatoen. Det er vigtigt at sikre sig, at din computer opfylder spillets systemkrav, og det er også forbudt at spille med snyderi, tilføje og spille gratis spil på din konto, ændre indstillinger og andre kontodata, overføre data til tredjeparter og anmode om adgang til spillet fra dine konti.

Når du køber, får du adgang til din Steam-konto med spillet købt på den, men kontoen overføres ikke til dig, og der kan være andre brugere på kontoen. Det er forbudt at forstyrre din kontos sikkerhedsindstillinger eller udføre andre handlinger, der ikke er nødvendige for spillet. Steam Family Sharing bruges ikke på kontoen, og sælger er ikke ansvarlig for eventuel forkert drift af kontoen gennem cloud-tjenester.

Hvis du giver positiv feedback på købssiden, kan du modtage et gavekort til 5% af prisen på produktet. For at modtage en gave skal du skrive til sælgeren og vente på, at den bliver sendt.


***


7 Days to Die er et online-overlevelsesspil i åben verden, hvor spillere skal overleve i en post-apokalyptisk verden ved at beskytte sig selv mod zombier og andre farer. Spillere kan samle ressourcer, fremstille våben og værktøjer, bygge krisecentre og slå sig sammen med andre spillere for at overleve sammen.

Dette produkt er en ONLINE STEAM-konto, hvilket betyder, at det kun vil være tilgængeligt til at spille på Steam-systemet. For at aktivere produktet skal du have en Steam-konto og en internetforbindelse.

Derudover kan du, når du køber dette produkt, modtage et cashback på 5% af produktprisen ved at efterlade en positiv anmeldelse på købssiden og anmode om en gave fra sælgeren. Gaven sendes efter sælgers skøn inden for 1-48 timer til fanen "Korrespondance". Glem ikke også at dele oplysninger om produktet med dine venner på sociale netværk Vkontakte, Facebook og Twitter.





Hent Spejl

7 Days to Die - ONLINE ✔️STEAM-konto er en licenseret Steam-konto med spillet 7 Days to Die. Ved at købe dette produkt vil du modtage et login og en adgangskode for at få adgang til den konto, hvorpå den licenserede version af spillet 7 Days to Die er installeret. Dette produkt giver dig mulighed for at spare penge, fordi omkostningerne ved denne konto med spillet er væsentligt lavere end omkostningerne ved at købe spillet separat. Du vil være i stand til at spille spillet online og med venner online, og også bruge spilsproget på russisk, engelsk og andre sprog. Du vil selv kunne downloade opdateringer og patches, som giver dig mulighed for altid at have den nyeste version af spillet. En garanti fra sælger i 30 dage fra købsdatoen er inkluderet i prisen på produktet. Det er vigtigt at sikre, at din computer opfylder spillets systemkrav. Bemærk venligst, at dette produkt ikke er en digital Steam-aktiveringsnøgle; du får adgang til Steam-kontoen med spillet købt på den. Kontoen overføres ikke til ejerskab, du får kun adgang til spillet; der kan også være andre brugere på kontoen. Det er forbudt at forstyrre din kontos sikkerhedsindstillinger eller udføre andre handlinger, der ikke er nødvendige for spillet. Sælger er ikke ansvarlig for eventuel forkert drift af kontoen gennem cloud-tjenester (GFN, Stadia, Playkey og andre). Bemærk venligst, at dette produkt ikke kan returneres eller ombyttes. Kontodata og et link til instruktioner sendes øjeblikkeligt til den e-mailadresse, du har angivet ved betalingen. Vær forsigtig, når du indtaster din e-mail.


***


  1. Et fantastisk spil for fans af overlevelse i zombieapokalypsen!
  2. Spændende gameplay og mange muligheder for at overleve.
  3. Realistisk grafik og lyd skaber en atmosfære af rædsel og spænding.
  4. En enorm åben verden, hvor du kan bevæge dig frit og udforske nye territorier.
  5. Der er mange forskellige typer zombier i spillet, hver med deres egne unikke egenskaber.
  6. De mange forskellige våben og muligheden for at skabe dine egne genstande og værktøjer giver spillerne mulighed for at blive i spillet i lang tid.
  7. Multiplayer-tilstand tilføjer endnu flere muligheder for at interagere og samarbejde med andre spillere.




Ejendommeligheder:




Fantastisk spil, en masse interessante muligheder for at overleve i den post-apokalyptiske verden.

Grafikken og lyden er af et højt niveau, hvilket skaber en realistisk atmosfære.

Masser af forskellige genstande og ressourcer, som du kan bruge til at skabe dit eget gemmested.

Online-tilstanden tilføjer nye muligheder for at interagere med andre spillere og overleve sammen.

Interessant gameplay og konstante opdateringer gør spillet endnu sjovere.

Et godt valg for fans af overlevelsesgenren og zombieapokalypsen.

Spillet kræver ikke høj computerydelse, hvilket gør det tilgængeligt for de fleste spillere.

Fantastisk spil med vanedannende gameplay og en enorm verden at udforske.

Konstante opdateringer og patches gør spillet endnu bedre og mere interessant.

Online-tilstand giver dig mulighed for at spille med venner og oprette dine egne hold.

Høj replay-værdi takket være tilfældigt genererede verdener.

Et spændende håndværks- og basisbyggesystem.

God optimering, spillet kører problemfrit på de fleste computere.

Attraktiv pris for et så omfangsrigt og interessant spilindhold.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.2
(43)