3 måneders abonnement på VK Music❗️ abonnementskampagnekode

Få 3 måneders abonnement på VK Music for nye brugere

Tilgængelig indtil 31. januar 2023.

VK Music har millioner af numre og afspilningslister, og anbefalinger fra brugere, algoritmer og eksperter vil hjælpe dig med at finde det bedste. Med et abonnement kan du lytte til musik uden begrænsninger.

  1. Gå til hjemmesiden og indtast kampagnekoden.
  2. Registrer eller log ind via VK ID.
  3. Tilknyt dit bankkort. For at kontrollere kortet vil 1 rubel blive debiteret fra det og straks returneret. Abonnementet fornyes automatisk, når kampagnekoden udløber. Du kan til enhver tid fjerne linket til kortet på din personlige konto.
  4. Begynd at lytte til numre i den separate applikation VK Music eller VKontakte.

En måneds abonnement på VK Music er lig med 30 dage. Når du aktiverer en salgsfremmende kode, accepterer du vilkårene i licensaftalen: vk.com/legal/music_license.

Tilbuddet er tilgængeligt for brugere, der ikke tidligere havde nogen af ​​VKontakte-musikabonnementerne. Kampagnekoden skal aktiveres inden den 31. januar 2023. Antallet af kampagnekoder er begrænset.

Abonnement på VK Music (i stedet for 169₽ om måneden):

  • Kampagnekoden giver fuld licenseret adgang til at lytte til VK-musik uden reklame.
  • Oplev en så anderledes verden af ​​VK Music: konstant opdaterede afspilningslister, valg fra kuratorer, fællesskaber og brugere, nye navne og hits, udvalgt specifikt til dine præferencer.
  • Med et abonnement får du ubegrænset adgang til din yndlingsmusik. Og du støtter kunstnere, så de kan tjene penge på deres kreativitet.

Yderligere Information

Tilføj til bogmærker og besøg vores butik, testede, fungerende, garanterede produkter. Vi har arbejdet på siden 2010.

Skriv venligst en anmeldelse, vi bliver glade ;)

Del med venner Vkontakte Facebook Twitter

Få 3 måneders abonnement på VK Music for nye brugere indtil 31. januar 2023. Som en del af dit abonnement får du adgang til millioner af numre og afspilningslister på VK Music, og du vil også kunne nyde musik uden begrænsninger. For at få et abonnement skal du udføre følgende trin:

  1. Gå til hjemmesiden og indtast kampagnekoden.
  2. Registrer eller log ind via VK ID.
  3. Tilknyt et bankkort. For at kontrollere kortet vil 1 rubel blive debiteret fra det og straks returneret. Abonnementet vil automatisk blive fornyet, når kampagnekoden udløber, men du kan til enhver tid fjerne tilknytningen til kortet på din personlige konto.
  4. Begynd at lytte til numre i den separate applikation VK Music eller VKontakte.

Betingelser for aktivering af kampagnekoden: den er kun gyldig for nye VK Music-brugere, der ikke tidligere har haft nogen VKontakte-musikabonnementer. Antallet af kampagnekoder er begrænset.

Et abonnement på VK Music koster normalt 169 RUR om måneden, men ved at bruge en kampagnekode får du det gratis i 3 måneder. Et abonnement giver dig fuld licenseret adgang til VK-musik uden reklamer og giver dig mulighed for at nyde konstant opdaterede afspilningslister og valg fra kuratorer, fællesskaber og brugere, samt nye hits udvalgt specifikt til dine præferencer. Med et abonnement får du ubegrænset adgang til din yndlingsmusik og supportkunstnere, der hjælper dem med at tjene penge på deres kreativitet.

Glem ikke at bogmærke vores butik og besøge den for at få verificerede og garanterede produkter. Vi har arbejdet på siden 2010 og er altid klar til at hjælpe dig. Hvis du kunne lide vores tilbud, bedes du skrive en anmeldelse. Vi vil sætte pris på.

Del også dette tilbud med dine venner på VKontakte, Facebook og Twitter, så de også kan få adgang til musik uden begrænsninger og nyde at lytte til den med dig.

Få 3 måneders abonnement på VK Music!❗️

Du har en unik mulighed for at få 3 måneders fuld adgang til millioner af numre og afspilningslister på VK Music! Med vores kampagnekode kan du nyde din yndlingsmusik uden begrænsninger eller reklamer.

For at få et abonnement skal du blot følge nogle få enkle trin:

  1. Gå til vores hjemmeside og indtast kampagnekoden.
  2. Registrer eller log ind via VK ID.
  3. Tilknyt dit bankkort. 1 rubel vil blive debiteret fra det og straks returneret for at kontrollere kortet. Abonnementet fornyes automatisk, når kampagnekoden udløber, men du kan til enhver tid frakoble kortet på din personlige konto.
  4. Begynd at lytte til numre i den separate applikation VK Music eller VKontakte.

Vores salgsfremmende kode giver dig fuld licenseret adgang til VK-musik uden reklamer. Du vil være i stand til at nyde konstant opdaterede afspilningslister og valg fra kuratorer, fællesskaber og brugere, såvel som nye hits udvalgt specifikt til dine præferencer. Med et abonnement får du ubegrænset adgang til din yndlingsmusik og hjælper kunstnere med at tjene penge på deres kreativitet.

Tilbuddet gælder kun for nye VK Music-brugere, som ikke tidligere har haft nogen VKontakte-musikabonnementer. Kampagnekoden skal aktiveres inden den 31. januar 2023. Antallet af kampagnekoder er begrænset, så skynd dig!

Standardprisen for et VK Music-abonnement er 169 ₽ om måneden, men med vores kampagnekode får du det helt gratis i 3 måneder!

Gå ikke glip af denne unikke mulighed og få fuld adgang til millioner af numre og afspilningslister på VK Music i dag!

Vi tilbyder at købe produktet - 3 måneders abonnement på VK Music for nye brugere, tilgængeligt indtil 31. januar 2023. Ved at bruge en kampagnekode får du fuld licenseret adgang til millioner af numre og afspilningslister på VK Music uden reklamer. For at modtage et abonnement skal du gå til webstedet og indtaste en salgsfremmende kode, registrere eller logge ind via VK ID, linke et bankkort (for at bekræfte kortet debiteres 1 rubel og returneres straks). Abonnementet vil automatisk blive fornyet, når kampagnekoden udløber, men du kan til enhver tid fjerne tilknytningen til kortet på din personlige konto. Begynd at lytte til numre i den separate applikation VK Music eller VKontakte. Tilbuddet er kun tilgængeligt for brugere, der ikke tidligere har haft nogen af ​​VKontakte-musikabonnementerne. Antallet af kampagnekoder er begrænset. Skriv en anmeldelse og del forslaget med dine venner, så de også kan nyde musik uden begrænsninger.


***


Produktet er et abonnement på musiktjenesten VK Music i 3 måneder. Med dette abonnement får du adgang til over 50 millioner numre, afspilningslister, radiostationer og de seneste nyheder fra musikbranchen.

Ved køb af dette abonnement modtager du en kampagnekode, som skal aktiveres på VK Musics hjemmeside. Efter aktivering vil du kunne bruge tjenesten uden begrænsninger i 3 måneder.

Vores butik tilbyder testede og fungerende produkter og garanterer også deres kvalitet. Vi har arbejdet på siden 2010 og er klar til at yde den bedste service til vores kunder.

Skriv venligst en anmeldelse af vores butik, hvis du kan lide det produkt og den service, vi leverer. Del også oplysninger om vores butik med dine venner på sociale netværk Vkontakte, Facebook og Twitter.





Hent Spejl

Dette produkt er et 3-måneders abonnement på VK Music for nye brugere. Dette tilbud gælder indtil 31. januar 2023. VK Music er en platform, hvor du finder millioner af numre og afspilningslister, og du kan også bruge anbefalinger fra brugere, algoritmer og eksperter til at finde den bedste musik. Med et abonnement, som leveres ved hjælp af en kampagnekode, vil du være i stand til at lytte til musik uden nogen begrænsninger.

For at bruge abonnementet skal du udføre følgende trin:

  1. Gå til hjemmesiden og indtast kampagnekoden.
  2. Registrer eller log ind via VK ID.
  3. Tilknyt et bankkort. For at kontrollere kortet vil 1 rubel blive debiteret fra det og straks returneret.
  4. Begynd at lytte til numre i den separate applikation VK Music eller VKontakte.

Et abonnement på VK Music giver dig fuld licenseret adgang til at lytte til musik uden reklamer. Derudover vil du være i stand til at nyde konstant opdaterede afspilningslister, valg fra kuratorer, fællesskaber og brugere, nye navne og hits, udvalgt specifikt til dine præferencer.

Bemærk venligst, at når du aktiverer en kampagnekode, skal du acceptere vilkårene i licensaftalen. Dette tilbud er kun tilgængeligt for brugere, der ikke tidligere har haft nogen af ​​VKontakte-musikabonnementerne. Antallet af kampagnekoder er begrænset.

Prisen for et abonnement på VK Music er normalt 169 RUR om måneden, men med denne kampagnekode kan du nyde fuld adgang til musik uden begrænsninger i 3 måneder. Abonnementet fornyes automatisk, når kampagnekoden udløber, men du kan til enhver tid frakoble kortet på din personlige konto.

Tilføj dette produkt til dine bogmærker og besøg butikken, hvor du finder testede og fungerende produkter med garanti. Glem ikke at give feedback, det vil være rart for sælgeren.


***


  1. Fantastisk service for musikelskere!
  2. Det er meget praktisk og hurtigt at finde nye spor.
  3. Stort udvalg af sange og genrer for enhver smag.
  4. En fantastisk mulighed for at spare penge på musikkøb.
  5. Kampagnekoden giver dig gratis adgang til tjenestens premium-funktioner.
  6. At abonnere på VK Music er en fantastisk måde at opdage nye kunstnere på.
  7. Brugervenlig grænseflade og nem sangsøgning.
  8. Høj lydkvalitet og hurtig indlæsning af numre.
  9. At abonnere på VK Music giver dig mulighed for at lytte til musik uden reklamer.
  10. En fantastisk gave til en musikelsker, der kan lide at spare penge.
  11. Et meget bekvemt abonnement, der giver dig mulighed for at lytte til din yndlingsmusik uden begrænsninger!
  12. Tak for kampagnekoden, nu kan jeg nyde musik på VK uden reklamer!
  13. At få 3 måneders abonnement på VK Music gratis er bare vidunderligt!
  14. At abonnere på VK Music er den bedste måde at nyde dine yndlingssange når som helst og hvor som helst!
  15. Jeg er meget glad for mit VK Music-abonnement, det giver mig muligheden for at nyde den musik, jeg elsker, og opdage nye kunstnere.
  16. En fremragende service for dem, der elsker at lytte til musik. Tak for muligheden for at få et gratis abonnement på VK Music!
  17. Jeg har længe ledt efter en måde at lytte til musik uden annoncer og begrænsninger, og VK Music viste sig at være den perfekte løsning for mig.




Ejendommeligheder:




Jeg er meget tilfreds med mit abonnement på VK Music! Med dens hjælp kan jeg nemt finde og lytte til mine yndlingssange, og kampagnekoden gjorde det muligt for mig at spare penge.

Jeg købte for nylig et VK Music-abonnement med en kampagnekode, og det var den bedste musikinvestering, jeg har lavet i et stykke tid. Nu kan jeg lytte til mine yndlingssange når som helst på min telefon.

Tak for kampagnekoden for 3 måneders abonnement på VK Music! Jeg nyder musik hver dag og sætter pris på muligheden for at spare penge.

Hvis du elsker musik, så er det en god løsning at abonnere på VK Music med en kampagnekode! Jeg nyder god lyd og masser af tilgængelige sange til enhver tid.

Jeg var overrasket over, hvor nemt det var at købe et abonnement på VK Music med en kampagnekode. Nu kan jeg lytte til mine yndlingssange uden grænser og spare penge.

Jeg er glad for, at jeg købte et abonnement på VK Music med en kampagnekode! Dette er en fantastisk løsning for alle, der elsker musik og gerne vil have adgang til en masse sange til en god pris.

Jeg har længe ønsket at købe et abonnement på VK Music, og kampagnekoden er blevet et godt incitament til at købe. Nu kan jeg nyde musik når som helst og spare penge.

Jeg er glad for det 3-måneders abonnement på VK Music! Nu kan jeg lytte til min yndlingsmusik uden annoncer og begrænsninger!

Tak for kampagnekoden til VK Music-abonnement i 3 måneder! Dette er den perfekte måde at fordybe dig i musikkens verden i lang tid!

Jeg har længe ledt efter en måde at få adgang til et enormt musikbibliotek, og et 3-måneders abonnement på VK Music gav mig sådan en mulighed.

Jeg elsker at lytte til musik overalt, hvor jeg går, og et 3 måneders abonnement på VK Music giver mig sådan en frihed!

Med et abonnement på VK Music i 3 måneder kan jeg opdage nye kunstnere og ikke bekymre mig om annoncer!

Jeg er meget tilfreds med det 3-måneders abonnement på VK Music. Nu kan jeg oprette mine egne afspilningslister og nyde dem når som helst!

Med et abonnement på VK Music i 3 måneder kan jeg lytte til alle mine yndlingssange uden begrænsninger og annoncer. Det er bare vidunderligt!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.8
(121)