RUR 2.000 Gavekort Apple, App Store, Musik, iCloud

Vi er glade for at kunne præsentere dig et App Store, iCloud, iTunes, Apple Music gavekort. Med den kan du betale for køb og forny abonnementer på Apple Music, iCloud og andre Apple-tjenester.

Efter købet vil du modtage en 16-cifret kortkode svarende til den angivne værdi (2000 rubler), som vil blive sendt til din e-mail. Når pengene er krediteret din Apple ID-saldo, vil gavekortets saldo blive brugt næste gang du forsøger at opkræve abonnementer. Typisk sker debitering inden for 12-24 timer efter købet. Du kan dog selv aktivere kortet efter instruktionerne nedenfor.

Derudover kan du bruge et gavekort til at købe et billigt spil eller abonnement for 15-50 rubler i AppStore, så begynder gebyrer for udløbne abonnementer tidligere.

Glem venligst ikke at aktivere kortkoden i henhold til instruktionerne, som du finder på linket Du kan aktivere kortet på linket Bemærk venligst, at gavekort kun er egnet til AppStore og iTunes-regionen i Den Russiske Føderation. Nyd shopping med et gavekort fra App Store, iCloud, iTunes, Apple Music!

Velkommen til vores digitale varebutik! Vi præsenterer dig for et gavekort på 2.000 RUB til Apple, App Store, Music, iCloud - et unikt digitalt produkt, der hjælper dig med at betale for køb og forny abonnementer på Apple Music, iCloud og andre Apple-tjenester.

Efter købet vil du modtage en 16-cifret kortkode svarende til den angivne værdi (2000 rubler), som vil blive sendt til din e-mail. Koden kan aktiveres i henhold til instruktionerne, som du finder på linket Du kan aktivere kortet på linket Kortet er kun egnet til AppStore og iTunes-regionen i Den Russiske Føderation. Bemærk, at når din Apple ID-saldo er krediteret, vil gavekortets saldo blive brugt næste gang du forsøger at opkræve abonnementer. Typisk sker debitering inden for 12-24 timer efter købet. Du kan dog bruge et gavekort til at købe et billigt spil eller abonnement for 15-50 rubler i AppStore, så begynder gebyrer for udløbne abonnementer tidligere.

Brug dit Apple-, App Store-, Musik-, iCloud-gavekort til at betale for køb og forny abonnementer, og nyd shopping i vores butik!

Apple Gift Card, App Store, Music, iCloud er et unikt digitalt produkt, der giver dig mulighed for at betale for køb og forny abonnementer på forskellige Apple-tjenester såsom Apple Music, iCloud og andre. Efter købet vil du modtage en 16-cifret kortkode svarende til den angivne værdi på 2.000 rubler, som vil blive sendt til din e-mail. Kortet kan aktiveres i henhold til instruktionerne, som du finder på linket i beskrivelsen.

Gavekortet er kun egnet til AppStore og iTunes-regionen i Den Russiske Føderation. Når pengene er krediteret din Apple ID-saldo, vil gavekortets saldo blive brugt næste gang du forsøger at opkræve abonnementer. Typisk sker debitering inden for 12-24 timer efter købet. Du kan dog bruge et gavekort til at købe et billigt spil eller abonnement for 15-50 rubler i AppStore, så begynder gebyrer for udløbne abonnementer tidligere.

Brug dit Apple-, App Store-, Musik-, iCloud-gavekort til at betale for køb og forny abonnementer, og nyd shopping i vores butik! Andre pålydende værdier af Apple Russia-gavekort er også tilgængelige i følgende størrelser: 600, 700, 800, 900, 1000, 1500, 2000, 2500, 3000, 3500, 4000, 4500, 5000, 7000, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0 00 rubler. Bemærk venligst, at dette er et virtuelt kort fra en amerikansk bank og ikke er egnet til online betalinger i Rusland.


***


Apple-gavekortet på 2.000 RUB er et elektronisk certifikat, der kan bruges til at betale for køb i App Store, iCloud, iTunes og Apple Music. Ved køb modtager du en 16-cifret kode på e-mail, som du skal aktivere på siden angivet i vejledningen. Når den er aktiveret, vil pengene blive krediteret din Apple ID-saldo, og du kan bruge den til at betale for Apple-produkter og -tjenester. Gavekort er kun egnet til konti, der er registreret i regionen i Den Russiske Føderation. Du kan også bruge kortet til at forny dine abonnementer på Apple Music, iCloud og andre Apple-tjenester. Bemærk venligst, at debiteringen af ​​midler kan tage op til 24 timer efter købet, men du kan fremskynde processen ved at købe et billigt spil eller abonnement for 15-50 rubler. Gavekort af andre pålydende værdier fra 600 til 10.000 rubler er også tilgængelige i vores butik.


***


  1. Et Apple-gavekort er en fantastisk gave til elskere af Apple-produkter.
  2. En praktisk måde at fylde din saldo op i App Store og købe dine yndlingsapps og -spil.
  3. Du kan købe et Apple Music-abonnement og nyde din yndlingsmusik uden annoncer.
  4. Et Apple-gavekort giver dig mulighed for at betale for iCloud-lagring og holde dine vigtige data sikre.
  5. Gaven med et Apple-gavekort er en fantastisk måde at glæde dine kære og venner på.
  6. Med et Apple-gavekort kan du hurtigt og nemt købe bøger, film og tv-serier fra iTunes Store.
  7. Et Apple-gavekort er en alsidig gave, der passer til alle aldre og interesser.
  8. Der er ingen begrænsninger på valget af varer – hver modtager af et Apple-gavekort vil kunne vælge, hvad han kan lide.
  9. Et Apple-gavekort er en enkel og bekvem måde at betale for køb i Apple-butikker.
  10. Et Apple-gavekort er en fremragende løsning til dem, der ønsker at købe et digitalt kvalitetsprodukt fra Apple.




Ejendommeligheder:




Et Apple-gavekort er en fantastisk måde at glæde enhver teknologi- og gadgetelsker.

Jeg købte et Apple-gavekort som gave til en ven, og han var helt henrykt over muligheden for at vælge sine yndlingsapps og -musik.

Jeg brugte et Apple-gavekort til at købe nye spil til min iPhone og var tilfreds med resultatet.

App Store er så praktisk, at jeg nemt og hurtigt kan finde og downloade de apps, jeg har brug for.

Med et Apple-gavekort kan jeg bruge iCloud og holde mine data sikre og tilgængelige.

Jeg købte et Apple-gavekort til min datter til hendes fødselsdag, og hun var begejstret for valget af nye spil og apps.

Jeg elsker, at jeg når som helst kan bruge mit Apple-gavekort til at købe musik og lytte til mine yndlingssange.

Jeg havde problemer med at købe en app fra App Store, men takket være Apple-gavekortet var jeg i stand til at løse dette problem.

Jeg anbefaler Apple-gavekortet til alle mine venner, fordi det er den perfekte gave til enhver ejer af Apple-enheder.

Jeg sætter pris på bekvemmeligheden ved at bruge et Apple-gavekort og være i stand til at vælge mellem det store udvalg af tilgængelige apps og musik.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)