PSN карта 200 ZL PLN PL ПОЛША ГАРАНЦИЯ ?0% ?

⚡ ИМАМЕ САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ ОТЗИВИ, ТАКА ЧЕ МОЖЕТЕ ДА БЪДЕТЕ УВЕРЕНИ В КАЧЕСТВОТО НА НАШИТЕ ПРОДУКТИ ⚡

⚡ ПРЕДОСТАВЯМЕ ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ ЗА ВСИЧКИ КЛЮЧОВЕ СЛЕД АКТИВИРАНЕТО ИМ ⚡

? ВНИМАНИЕ! ПРИ ПЛАЩАНЕ ПРЕЗ ENOT ИЛИ FREEKASSA КОМИСИОННАТА Е 0%. МОЖЕТЕ ДА ПЛАЩАТЕ С КАРТА И QIWI ЧРЕЗ ENOT И FREEKASSA. ИЗБЕРЕТЕ ЛИ ВАШИЯ УДОБЕН МЕТОД НА ПЛАЩАНЕ ОТ СПИСЪКА ЗА ОТПАДАНЕ?

✅ ПРЕДОСТАВЯМЕ МОМЕНТАЛНА АВТОМАТИЧНА ДОСТАВКА НА СТОКИ 24/7 ✅

✅ СЛЕД ЗАКУПУВАНЕТО КЛЮЧЪТ СЕ ПОКАЗВА МОМЕНТАЛНО В ЛИЧНИЯ АКАУНТ НА ​​КУПУВАЧА И СЕ ДУБЛИРА НА ИМЕЙЛА, КОИТО ЩЕ ПРЕДОСТАВИТЕ ПРИ ПОКУПКАТА. ВМЕСТО ЕДИН КЛЮЧ ЗА 200 ZL, МОЖЕТЕ ДА ДОЙДЕТЕ 2 КЛЮЧА ЗА 100 ZL. ✅

? ЛАНИСТЪРИТЕ ВИНАГИ ПЛАЩАТ ДЪЛГОВЕТЕ СИ, А НИЕ ОТ СВЯТ ВИНАГИ ПРАВИМ ОТСТЪПКИ?

? ПРОМО КОД ЗА ОТСТЪПКА ЗА НОВИ И СТАРИ КЛИЕНТИ: 2008CC22E0F9474A ?

?️?️?️ МНОГО СМЕ БЛАГОДАРНИ, ЧЕ НИ ОБРЪЩАТЕ ВНИМАНИЕ. НАШИТЕ КЛИЕНТИ СА НАШАТА ГОРДОСТ. НИЕ ЦЕНИМ НАШИТЕ КЛИЕНТИ ЗА НАДЕЖДНОСТ, ОБСЛУЖВАНЕ И НИСКИ ЦЕНИ. СЛЕД ПОКУПКА ОСТАВЯТЕ ПОЛОЖИТЕЛНА ОТЗВАНИЯ И ПОЛУЧАВАТЕ КЕШВЪРТАНЕ. МОЖЕТЕ СЪЩО ДА РАЗГЛЕДАТЕ И ДРУГИТЕ НИ ПРОДУКТИ, КАТО КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ SOFT_OPTOM. НАШИТЕ ОПЕРАТОРИ ВИНАГИ СА ГОТОВИ ДА ВИ ПОМОГНАТ!️?️?️

? ВЕДНАГА СЛЕД ЗАКУПУВАНЕТО ВИЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ЛИЦЕНЗИОНЕН КЛЮЧ ЗА ПОПЪЛНЕНИЕ НА ВАШИЯ АКАУНТ В PS STORE ЗА 200 PLN!!! ВНИМАНИЕ - ТОЗИ КЛЮЧ Е ВАЛИДЕН САМО ЗА ПОЛСКИ АКАУНТИ!

✅ ПЛАТФОРМА: PLAYSTATION ✅

✅ АКТИВАЦИЯ: НА КОНЗОЛА✅

✅ ИЗДАТЕЛ: SONY✅

✅ РЕГИОН ЗА АКТИВИРАНЕ: САМО ЗА ПОЛША✅

? В ДОПЪЛНЕНИЕ ПРЕДЛАГАМЕ ДРУГИ РЕНОМИНАЦИИ: ?

✅ PSN PLAYSTATION PLUS 15 PLN PL ПОЛША БЪРЗО

✅ PSN PLAYSTATION PLUS 25 PLN PL ПОЛША БЪРЗО

✅ PSN PLAYSTATION PLUS 36 PLN PL ПОЛША БЪРЗО

✅ PSN PLAYSTATION PLUS 42 PLN PL ПОЛША БЪРЗО

✅ PSN PLAYSTATION PLUS 50 PLN PL ПОЛША БЪРЗО

✅ PSN PLAYSTATION PLUS 70 PLN PL ПОЛША БЪРЗО

✅ PSN PLAYSTATION PLUS 100 PLN PL ПОЛША БЪРЗО

✅ PSN PLAYSTATION PLUS 120 PLN PL ПОЛША БЪРЗО

✅ PSN PLAYSTATION PLUS 140 PLN PL ПОЛША БЪРЗО

✅ PSN PLAYSTATION PLUS 200 PLN PL ПОЛША БЪРЗО

✅ PLAYSTATION PLUS ESSENTIAL PSN 90 ДНИ PL ПОЛША

✅ PLAYSTATION PLUS ESSENTIAL PSN 365 ДНИ PL ПОЛША

Добре дошли в нашия магазин за цифрови стоки! Имаме удоволствието да ви предложим PSN карта на стойност 200 ZL PLN PL, която ще ви даде възможност да презаредите сметката си в PS Store и да закупите нови игри и цифрово съдържание.

Картата се активира на конзолата PlayStation в региона на Полша и ви дава достъп до огромен брой игри, приложения, филми и музика. В същото време ние гарантираме, че нашите ключове са 100% лицензирани и са валидни за цял живот след активирането.

Можете да платите за картата по няколко удобни начина, включително плащане чрез Enot или Free-Kassa, за които комисионната е 0%. Освен това, след плащане, вие незабавно ще получите ключа за посочения от вас имейл адрес и за личния ви акаунт на нашия уебсайт. Ако вместо един ключ за 200 ZL PLN PL сте получили два ключа за 100 ZL PLN PL, не се притеснявайте - това е нормално.

Ние гарантираме незабавна автоматична доставка на стоки 24/7, както и предоставяме техническа поддръжка на нашите клиенти. След покупка не забравяйте да оставите положителен отзив и да получите кешбек! Можете също така да видите другите ни продукти, като кликнете върху SOFT_OPTOM. Благодаря за избора!


***


PSN Card 200 ZL PLN PL е лицензен ключ за попълване на баланса на вашия акаунт в PlayStation Store, който е предназначен за използване само в полски акаунти в PlayStation. Картата е с номинална стойност 200 злоти, което ви позволява да купувате игри, добавки, филми и друго съдържание в PS Store. При активиране на ключа купувачът получава положителен баланс по сметката си. Ключът идва с доживотна гаранция и моментална автоматична доставка на стоки 24/7. Вместо един ключ за 200 ZL, можете да получите 2 ключа за 100 ZL. При плащане чрез Enot или Free-Kassa не се начислява комисионна. Ключът може да се активира на конзолата PlayStation. Обратната връзка за продавача е само положителна. Други деноминации на PSN и PlayStation Plus карти също са налични за полски акаунти.


***


  1. Картата PSN 200 ZL PLN PL е чудесен начин да попълните своя PSN баланс и да закупите нови игри и добавки.
  2. Купих карта PSN 200 ZL PLN PL и бях приятно изненадан, че е наистина гарантирана и безопасна.
  3. PSN картите са лесен начин за закупуване на игри и други дигитални стоки в PlayStation Store и картата 200 ZL PLN PL не е изключение.
  4. Вече няколко пъти съм купувал PSN карти от този сайт и всеки път съм доволен от бързата и надеждна доставка.
  5. Картата PSN 200 ZL PLN PL беше нещо, от което наистина се нуждаех, за да получа нова игра за PlayStation, и не можех да бъда по-щастлив от сделката, която получих.
  6. Ако търсите надежден начин за закупуване на игри и други цифрови стоки на PlayStation, картата PSN 200 ZL PLN PL е чудесен избор.
  7. Препоръчвам картата PSN 200 ZL PLN PL на всеки, който иска да попълни баланса си в PlayStation бързо и безопасно и да закупи нови игри.



Особености:




Много е удобно да купувате игри в PlayStation Store с помощта на PSN карта.

Бърз и лесен начин за попълване на баланса на вашата PSN сметка.

Няма проблеми с плащането или доставката, всичко става бързо и безопасно.

Страхотен начин да спестите пари от покупки на игри и добавки.

Голям избор от игри и съдържание в PlayStation Store, които могат да бъдат закупени чрез PSN карта.

Гарантирана защита срещу измами и хакване при плащане с PSN карта.

Удобна възможност да подарите PSN карта на любител на игрите на PlayStation.

Свързани продукти

Допълнителна информация

Рейтинг: 4.4
(69)