✅KASPERSKY TOTAL SECURITY 1095 ДНИ (3 ГОДИНИ) 5 УСТРОЙСТВА

Купете лицензирана антивирусна програма Kaspersky Total Security и получете максимална защита за всички устройства. Можете да активирате ключа не само в самия продукт, но и във вашия акаунт на my.kaspersky.com. Техническата поддръжка е на разположение денонощно и на два езика - руски и английски. Антивирусната програма е съвместима с операционни системи Windows, macOS, Android и iOS. Моля, имайте предвид, че честото преинсталиране и активиране на антивирусната програма може да се счита за подозрителна дейност, която може да доведе до блокиране на ключа. Ако имате проблеми с активирането на ключа поради недостъпност във вашия регион, можете да използвате генерирания ключов файл за изтегляне чрез KTA. Лицензът се издава веднага след плащане, а срокът му на валидност започва да тече от момента на активиране. Лицензът за 5 устройства е валиден за 3 години и е подходящ както за подновяване, така и за активиране на нов лиценз. Kaspersky Total Security предлага разнообразие от функции за сигурност, включително мениджър на пароли, автоматично архивиране на данни в облака, инструменти за сигурност на онлайн плащанията и родителски контрол за Windows и Mac. Удобно е да използвате уеб портала за управление на защитата. За да изтеглите най-новата версия на продукта, трябва да отидете на страницата Не забравяйте да оставите отзив за продукта и вземете бонус! Кажете на приятелите си за Kaspersky Total Security във Vkontakte, Facebook и Twitter.

Купете Kaspersky Total Security и получете надеждна защита за пет устройства за три години. Лицензът е валиден 1095 дни и ви позволява да използвате антивирусната програма на Windows, macOS, Android и iOS.

Освен това Kaspersky Total Security има максимален набор от функции за сигурност, включително мениджър на пароли, автоматично архивиране на данни в облака, инструменти за защита на онлайн плащанията и родителски контрол за Windows и Mac. Удобният уеб портал улеснява управлението на защитата на всички устройства.

Активирането на ключа е възможно не само в самия продукт, но и в акаунта my.kaspersky.com. Техническата поддръжка се предлага на два езика - руски и английски - денонощно.

Моля, имайте предвид, че честото преинсталиране и активиране на антивирусната програма може да се счита за подозрителна дейност, която може да доведе до блокиране на ключа. Ако имате проблеми с активирането на ключа поради недостъпност във вашия регион, можете да използвате генерирания ключов файл за изтегляне чрез KTA.

Лицензът се издава веднага след плащане, а срокът му на валидност започва да тече от момента на активиране. Когато купувате, не забравяйте да оставите отзив и да получите бонус!

За да изтеглите най-новата версия на продукта, последвайте връзката

ОСТАВЕТЕ ОТЗИВ И ПОЛУЧЕТЕ БОНУС!? ❗АКТИВИРАНЕТО МОЖЕ ДА СТАНЕ НЕ САМО В САМАТА АНТИВИРУСНА, НО И С ВРЪЗВАНЕ КЪМ ВАШИЯ АКАУНТ В MY.KASPERSKY.COM✅Техническа поддръжка 24/7 Два езика - руски, английски. Държава за активиране - ВСЯКАКВА Съвместимост: Windows®, macOS®, Android™, iOS® Внимание! Не злоупотребявайте с честото преинсталиране и активиране на антивирусната програма. Роботът на сървъра за активиране може да сбърка това с подозрителна дейност и да блокира ключа! ВНИМАНИЕ! АКО НЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА АКТИВИРАТЕ КЛЮЧА АВТОМАТИЧНО ПОРАДИ НЕНАЛИЧНОСТТА НА ВАШИЯ РЕГИОН, ЩЕ БЪДЕ ПРЕДЛОЖЕНА ОПЦИЯ ЗА ГЕНЕРИРАНЕ НА КЛЮЧОВ ФАЙЛ ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ ЧРЕЗ KTA, ПРЕДОСТАВЯНИ СА ИНСТРУКЦИИ И ПОДДРЪЖКА!✅Вие ще получите незабавно лиценз след плащане. ✅ Активирате ключа, когато ви е удобно - срокът на валидност започва да тече от момента на вашата активация.❗АКТИВИРАНЕТО МОЖЕ ДА СТАНЕ НЕ САМО В САМАТА АНТИВИРУСА, НО И С ВРЪЗВАНЕ КЪМ ВАШИЯ АКАУНТ В MY.KASPERSKY.COM✅Лиценз за 5 устройства за 3 години. ✅Подходящ както за подновяване, така и за активиране на нов лиценз Kaspersky Total Security:⚪Максимален набор от защитни функции за всички устройства⚪Мениджър на пароли за създаване и сигурно съхраняване на пароли⚪Автоматично архивиране на ценни данни в облака⚪Инструменти за защита на онлайн плащания⚪ Родителски контрол за Windows и Mac⚪Удобен уеб портал за управление на защитата За да изтеглите най-новата версия на продукта, посетете страницата:http://www.kaspersky.ru/total-security-downloads

Допълнителен информация

ГАРАНЦИЯ В МОМЕНТА НА АКТИВАЦИЯ Дял с приятели Vkontakte Facebook Twitter

Kaspersky Total Security 1095 дни (3 години) за 5 устройства е лицензирана антивирусна програма, която осигурява максимална защита за всички ваши устройства. Можете да активирате ключа във вашия акаунт на my.kaspersky.com или в самия продукт. Техническата поддръжка работи денонощно на два езика: руски и английски.

Антивирусната програма е съвместима с операционни системи Windows, macOS, Android и iOS. Лицензът за 5 устройства е валиден за 3 години и е подходящ както за подновяване, така и за активиране на нов лиценз.

Kaspersky Total Security има различни функции за сигурност, включително мениджър на пароли, автоматично архивиране на данни в облака, инструменти за сигурност на онлайн плащанията и родителски контрол за Windows и Mac. Можете удобно да управлявате защитата на всички устройства чрез уеб портал.

Моля, имайте предвид, че честото преинсталиране и активиране на антивирусната програма може да се счита за подозрителна дейност, която може да доведе до блокиране на ключа. Ако имате проблеми с активирането на ключа поради недостъпност във вашия регион, можете да използвате генерирания ключов файл за изтегляне чрез KTA. Лицензът се издава веднага след плащане, а срокът му на валидност започва да тече от момента на активиране.

Не забравяйте да оставите отзив за продукта и да получите бонус! За да изтеглите най-новата версия на продукта, моля посетете страницата http://www.kaspersky.ru/total-security-downloads. ↗


***


Kaspersky Total Security 1095 дни (3 години) за 5 устройства е пълен набор от функции за защита за всички ваши устройства, включително Windows, macOS, Android и iOS. Лицензът за 5 устройства е валиден за 3 години.

Продуктът включва мениджър на пароли за създаване и сигурно съхраняване на пароли, автоматично архивиране на ценни данни в облака, инструменти за сигурност на онлайн плащанията, родителски контрол за Windows и Mac и удобен уеб портал за управление на сигурността.

Можете да активирате ключа по всяко удобно време, като периодът на валидност ще започне от момента на активиране. Техническата поддръжка се предлага на два езика - руски и английски - и работи денонощно.

Активирането може да се извърши не само в самата антивирусна програма, но и с връзка към вашия акаунт в my.kaspersky.com. Не се препоръчва обаче да злоупотребявате с честото преинсталиране и активиране на антивирусната програма, тъй като това може да се приеме за подозрителна активност и да доведе до блокиране на ключа.

Ако има проблеми с активирането на ключа, се предоставя опция за генериране на ключов файл за изтегляне чрез KTA и ще бъдат предоставени инструкции и помощ.

Гаранцията е валидна към момента на активиране. За да изтеглите най-новата версия на продукта, можете да отидете на http://www.kaspersky.ru/total-security-downloads. ↗


***


  1. Kaspersky Total Security осигурява пълна защита срещу вируси и кибер заплахи на всички устройства в продължение на три години.
  2. Опростеният интерфейс и удобното управление ще направят използването на Kaspersky Total Security възможно най-удобно.
  3. С усъвършенствани функции за сигурност можете да сте сигурни, че вашите данни са безопасни и поверителни.
  4. Голям брой полезни инструменти и опции за конфигурация ще ви помогнат да адаптирате Kaspersky Total Security към вашите нужди.
  5. Надеждната защита срещу интернет заплахи ви позволява безопасно да използвате онлайн банкиране и онлайн пазаруване.
  6. Kaspersky Total Security се актуализира автоматично, осигурявайки актуална защита срещу нови заплахи.
  7. Поддръжката на множество устройства помага да защитите вашия компютър, мобилни устройства и таблети.
  8. Богатата функционалност и висококачествената защита правят Kaspersky Total Security един от най-добрите избори за цифрова сигурност.
  9. Инсталирането и конфигурирането на Kaspersky Total Security отнема минимум време и усилия.
  10. Цената на Kaspersky Total Security за три години с пет устройства е много атрактивна и икономична.



Особености:




Kaspersky Total Security е страхотен цифров продукт за защита на всички ваши устройства.

Използвам Kaspersky Total Security от няколко години и никога не съм бил разочарован от работата му.

Голям плюс на Kaspersky Total Security е възможността за защита на до 5 устройства едновременно.

Инсталирането на Kaspersky Total Security е много лесно и отнема само няколко минути.

Чувствам се много по-сигурен онлайн благодарение на Kaspersky Total Security.

Kaspersky Total Security предлага широк набор от функции за защита на вашата поверителност и данни.

Цената на Kaspersky Total Security е отлична защита на съотношението цена-качество.

Благодарение на Kaspersky Total Security мога безопасно да сърфирам в Интернет, знаейки, че данните ми са под надеждна защита.

Kaspersky Total Security предлага редовни актуализации, за да гарантира

Свързани продукти

Допълнителна информация

Рейтинг: 4.7
(108)