Microsoft Office 365 акаунт с абонамент за 5 компютъра

Описание продукта:

Чрез закупуването на тази оферта вие незабавно ще получите идентификационни данни за достъп до вашия лицензен акаунт за Microsoft Офис 365 Pro Plus. Заслужава да се отбележи, че промоционалната цена е валидна само днес, а броят на акаунтите е ограничен. След плащане ще ви бъдат предоставени идентификационни данни, включително потребителско име, парола и връзка за вход.

Този индивидуален акаунт от Microsoft предоставя активен абонамент за Офис 365 без времеви ограничения. Можете да инсталирате и активирате Office на до 5 компютъра с Windows или Mac OS, 5 таблета и 5 смартфона. Паролата може да се промени в идентификационните данни и използването на акаунта се счита за безопасно. Предоставяме и 6 месеца гаранция.

За да активирате вече инсталиран Office 365, трябва само да въведете идентификационните данни на вашия акаунт в програмата. Ако все още не сте инсталирали Office 365, тогава можете да го изтеглите от връзката, която ще намерите във вашия акаунт.

Абонаментът за Office 365 включва програми като Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher и Access. Освен това съдържа много други полезни програми и услуги, като Project for Office, Common Data Service, Резервации на Microsoft, Microsoft Kaizala Pro, Бяла дъска, Защита на информацията for Office 365 - Стандартен, Статистика от MyAnalytics, Задачи, Microsoft Forms, Microsoft поток за O365, Microsoft StaffHub, Flow за Office 365, PowerApps за Office 365, Microsoft Teams, Microsoft Planner, Люлеене, Yammer Предприятие, Права на Лазурно Management, най-новата настолна версия на Office, Skype за бизнеса онлайн, Office за уеб, SharePoint и Exchange Online.

Не пропускайте шанса си да закупите този продукт на промоционална цена и да получите максимална полза. Споделете тази оферта с приятелите си в социалните мрежи Vkontakte, Facebook и Twitter.

Microsoft Office 365 акаунт с абонамент за 5 компютъра

Закупувайки този дигитален продукт в нашия магазин, вие получавате уникален Microsoft Office 365 акаунт с абонамент за 5 компютъра. Това означава, че можете да инсталирате и използвате Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher и Access на 5 различни компютъра.

  • Акаунтът предоставя пълната версия на Microsoft Office 365.
  • Акаунт без ограничения във времето, абонаментът е валиден за неопределено време.
  • Можете да промените паролата си в идентификационните данни на вашия акаунт.
  • Използването на вашия акаунт е безопасно.
  • Предоставяме 6 месеца гаранция.

Купи сега

Този продукт е лицензиран акаунт в Microsoft Office 365 с активен абонамент за пълната версия на Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher и Access. Акаунтът е предназначен за използване на 5 компютъра с Windows или Mac OS, 5 таблета и 5 смартфона. След плащане незабавно ще получите идентификационни данни за достъп до вашия акаунт, включително потребителско име, парола и връзка за вход. Акаунтът няма времеви ограничения, а паролата може да се променя в идентификационните данни. Използването на акаунта се счита за безопасно, а продуктът има 6 месеца гаранция. За да активирате вече инсталиран Office 365, трябва само да въведете идентификационните данни на вашия акаунт в програмата. Ако Office 365 все още не е инсталиран, можете да го изтеглите от връзката, която ще намерите във вашия акаунт. Като цяло абонаментът за Office 365 съдържа много полезни програми и услуги, включително Project for Office, Common Data Service, Microsoft Bookings, Microsoft Kaizala Pro, Whiteboard, Information Protection за Office 365 - Standard, Прозрения от MyAnalytics, Да направя, Microsoft Forms, Microsoft поток за O365, Microsoft StaffHub, Flow за Office 365, PowerApps за Office 365, Microsoft Teams, Microsoft Planner, Sway, Yammer Enterprise, Azure Rights Управление, най-новата класическа версия на Office, Skype за бизнеса онлайн, Office за уеб, SharePoint и Exchange Online. Промоционалната цена на продукта е валидна само днес, а броят на акаунтите е ограничен.


***


Този продукт е лицензиран Microsoft Office 365 Pro Plus акаунт с активен абонамент за 5 компютъра с Windows или Mac OS, 5 таблета и 5 смартфона. След плащане ще получите идентификационни данни (потребителско име, парола и връзка за вход), които могат да се използват за инсталиране и активиране на Microsoft Office 365 на определен брой устройства. Акаунтът може да промени паролата и използването на акаунта е безопасно. Гаранцията на продукта е 6 месеца.

Microsoft Office 365 включва популярни приложения като Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher и Access. Също така в абонамента са включени Project for Office Common Data Service, Microsoft Bookings, Microsoft Kaizala Pro, Whiteboard, Information Protection за Office 365 - стандартен, Insights by MyAnalytics, To-Do, Microsoft Forms, Microsoft Stream за O365, Microsoft StaffHub, Поток за Office 365, PowerApps за Office 365, Microsoft Teams, Microsoft Planner, Sway, Yammer Enterprise, Azure Управление на правата, най-новата класическа версия на Office, Skype за бизнеса онлайн, Office за уеб, SharePoint и Exchange Online.

Заслужава да се отбележи, че тази промоция е достъпна само за ограничен период от време и броят на акаунтите също е ограничен. След плащане ще получите вашите идентификационни данни незабавно, а инсталирането и активирането на Microsoft Office 365 на устройства се извършва чрез посочване на тези идентификационни данни в програмата.


***


  1. Microsoft Office 365 е незаменим инструмент за работа и обучение.
  2. Абонаментът за Microsoft Office 365 ви позволява да използвате всички необходими програми на 5 компютъра едновременно.
  3. Много удобно е, че Microsoft Office 365 постоянно се актуализира и допълва с нови функции.
  4. Съвместната работа по документи в Microsoft Office 365 стана много по-лесна и по-ефективна.
  5. С абонамент за Microsoft Office 365 можете лесно и бързо да прехвърляте настройки и данни между различни компютри.
  6. Microsoft Office 365 ви позволява да работите с вашите документи от всяка точка на света, основното е наличието на интернет.
  7. Възможността за използване на програми на Microsoft Office 365 на до пет компютъра го прави чудесен избор за семейна употреба.



Особености:




Microsoft Office 365 е надежден и удобен инструмент за работа с документи и организиране на работни процеси.

С абонамент за Microsoft Office 365 можете лесно и бързо да създавате и редактирате документи в различни формати.

Абонаментът за Microsoft Office 365 ви позволява да работите върху документи едновременно с колеги, което значително ускорява работния процес.

Microsoft Office 365 осигурява високо ниво на сигурност и защита на данните, което е особено важно при работа с поверителна информация.

С абонамент за Microsoft Office 365 получавате достъп до най-новия софтуер и нови функции, които подобряват работата ви с документи.

Microsoft Office 365 има лесен за използване интерфейс и интуитивен набор от инструменти, които правят работата с документи бърза и ефективна.

Абонаментът за Microsoft Office 365 ви дава безплатен достъп до облачното хранилище на OneDrive, където можете да съхранявате и споделяте документи.

Microsoft Office 365 работи на множество устройства, включително компютри, лаптопи, таблети и смартфони, така че можете да работите навсякъде и по всяко време.

С Microsoft Office 365 можете да създавате професионално изглеждащи презентации, електронни таблици и документи, които ви помагат да представяте информация в удобен и визуален формат.

Абонаментът за Microsoft Office 365 е достъпна и рентабилна опция за организации и лица, които се нуждаят от мощен инструмент за управление на документи.

Свързани продукти

Допълнителна информация

Рейтинг: 4.2
(43)