Microsoft Office 2019 Professional Plus (САМО за X64)

Поздравления

Добре дошли в нашия сайт! Имаме удоволствието да Ви посрещнем като наш гост.

Нашата мисия

Стремим се да предоставим на нашите клиенти най-доброто обслужване и висококачествени продукти.

Нашите услуги

  • Разработка на уеб сайт
  • Лого дизайн
  • Настройка на сървъри

Нашите продукти

  • Софтуер за управление на бизнеса
  • Интегрирани системи за сигурност
  • Ново поколение сървърно оборудване

Надяваме се, че нашият сайт е полезен и информативен. Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.

Приветстваме ви на нашия уебсайт и искаме да ви предложим най-доброто обслужване и висококачествени продукти. Ние сме специализирани в разработка на уебсайтове, дизайн на лого и настройка на сървър. Освен това предлагаме софтуер за управление на бизнеса, интегрирани системи за сигурност и сървърен хардуер от следващо поколение. Надяваме се, че нашият сайт ще бъде полезен и информативен за вас. Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Ще се радваме да помогнем!

HTML код за описанието на продукта "Microsoft Office 2019 Professional Plus (САМО X64)":

Microsoft Office 2019 Professional Plus (САМО за X64)

Microsoft Office 2019 Professional Plus е пакет от офис приложения, който включва Word, Excel, [PowerPoint](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=PowerPoint&prompt=Tell%20me%20more%20about%20PowerPoint.), [Outlook](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=Outlook&prompt=Tell%20me%20more%20about%20Outlook.), Access, Publisher и [OneNote](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=OneNote&prompt=Tell%20me%20more%20about%20OneNote.). Този набор от програми е предназначен за използване на компютри с 64-битова операционна система Windows.

Характеристики на продукта:

  • Нов дизайн и подобрени възможности в Word, Excel, PowerPoint и Outlook;
  • Добавени са нови функции и инструменти за опростяване на работата с данни в Excel;
  • Подобрена работа с графики и анимация в PowerPoint;
  • Подобрена работа с имейл и календар в Outlook;
  • Подобрена работа с бази данни в Access.

Системни изисквания:

  • 64-битов процесор 1 GHz или по-бърз;
  • Операционна система Windows 10 SP1 или Windows Server 2019;
  • 4 GB RAM или повече;
  • 64 GB свободно място на вашия твърд диск или SSD;
  • Графичен адаптер, който поддържа DirectX 9 или по-нова версия и разделителна способност на екрана най-малко 1280 x 768 пиксела.

Доставка и плащане:

Продуктът ще ви бъде доставен по електронен път чрез имейл в рамките на минути след извършване на поръчката. Можете да плащате за стоки чрез платежни системи Visa, MasterCard, PayPal или Yandex.Money.

Гаранция:

Предоставяме гаранция за всички наши продукти. Ако имате проблеми с продукта, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка и ние ще ви помогнем да го разрешите.

Microsoft Office 2019 Professional Plus (САМО за X64) е пакет от офис приложения за компютри, работещи с 64-битова операционна система Windows. Пакетът включва Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access, Publisher и OneNote. Продуктът е с нов дизайн и подобрени възможности в Word, Excel, PowerPoint и Outlook. Добавени са нови функции и инструменти за улесняване на работата с данни в Excel, както и подобрена работа с графики и анимация в PowerPoint и работа с имейл и календар в Outlook. Подобрена работа с бази данни в Access. Системните изисквания включват 64-битов процесор, работещ на 1 GHz или по-бърз, Windows 10 SP1 или Windows Server 2019, 4 GB RAM или повече, 64 GB свободно пространство на твърдия диск или SSD и графичен адаптер с поддръжка на DirectX 9 или по-нова версия и разделителна способност на екрана най-малко 1280 x 768 пиксела. Продуктът ще ви бъде доставен по електронен път чрез имейл в рамките на минути след извършване на поръчката. Можете да плащате за стоки чрез платежни системи Visa, MasterCard, PayPal или Yandex.Money. Предоставяме гаранция за всички наши продукти и сме готови да ви помогнем да разрешите всякакви проблеми с продукта чрез нашия екип за поддръжка.

Microsoft Office 2019 Professional Plus (САМО за X64) е пакет от офис приложения за компютри, работещи с 64-битова операционна система Windows, която включва Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access, Publisher и OneNote. Продуктът е с нов дизайн и подобрени възможности в Word, Excel, PowerPoint и Outlook. Добавени са нови функции и инструменти за улесняване на работата с данни в Excel, както и подобрена работа с графики и анимация в PowerPoint и работа с имейл и календар в Outlook. Подобрена работа с бази данни в Access.

Системните изисквания включват 64-битов процесор, работещ на 1 GHz или по-бърз, Windows 10 SP1 или Windows Server 2019, 4 GB RAM или повече, 64 GB свободно пространство на твърдия диск или SSD и графичен адаптер с поддръжка на DirectX 9 или по-нова версия и разделителна способност на екрана най-малко 1280 x 768 пиксела.

Продуктът ще ви бъде доставен по електронен път чрез имейл в рамките на минути след извършване на поръчката. Можете да плащате за стоки чрез платежни системи Visa, MasterCard, PayPal или Yandex.Money. Предоставяме гаранция за всички наши продукти и сме готови да ви помогнем да разрешите всякакви проблеми с продукта чрез нашия екип за поддръжка.


***


Microsoft Office 2019 Professional Plus (САМО за X64) е офис пакет, разработен от Microsoft за използване на компютри с 64-битова архитектура. Пакетът включва програми като Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access, Publisher и Skype за бизнеса.

Всяка от тези програми е предназначена да изпълнява специфични задачи: Word - за създаване и редактиране на текстови документи, Excel - за работа с таблици и изчисления, PowerPoint - за създаване на презентации, Outlook - за работа с имейл и календар, Access - за създаване на бази данни, Publisher - за създаване на публикации и дизайн, Skype for Business - за видеоконференции и съобщения в работна среда.

Microsoft Office 2019 Professional Plus предлага много удобни функции и инструменти за подобряване на производителността и ефективността, както и поддръжка за модерни технологии и файлови формати. В допълнение, този софтуерен пакет осигурява силна защита на данните и поверителност, което го прави идеален избор за бизнес и професионална употреба.


***


  1. Microsoft Office 2019 Professional Plus е незаменим инструмент за работа с документи, електронни таблици, презентации и имейл.
  2. Софтуерният пакет Microsoft Office 2019 Professional Plus има удобен и интуитивен интерфейс.
  3. Благодарение на Microsoft Office 2019 Professional Plus работата ми по проекти стана по-продуктивна и ефективна.
  4. Microsoft Office 2019 Professional Plus включва всички необходими инструменти за създаване на професионални документи и презентации.
  5. Microsoft Office 2019 Professional Plus е отлично решение за бизнес, образование и домашна употреба.
  6. Голям избор от шаблони и възможността за персонализиране на стилове ви позволяват да създавате уникални документи в Microsoft Office 2019 Professional Plus.
  7. Microsoft Office 2019 Professional Plus осигурява висока степен на защита на документи и данни.
  8. Microsoft Office 2019 Professional Plus е проектиран да работи на множество устройства и платформи.
  9. Microsoft Office 2019 Professional Plus е надеждно и стабилно решение за работа с документи и презентации.
  10. Microsoft Office 2019 Professional Plus ви дава бърз достъп до необходимите ви инструменти с удобна лента с инструменти за бърз достъп.



Особености:




Microsoft Office 2019 Professional Plus е надежден и удобен инструмент за работа с документи и презентации.

Софтуерът Microsoft Office 2019 Professional Plus има широк набор от функции за създаване и редактиране на документи с всякаква сложност.

Microsoft Office 2019 Professional Plus съдържа всички инструменти, от които се нуждаете, за да сте продуктивни в офиса.

С Microsoft Office 2019 Professional Plus можете бързо и лесно да създавате професионално изглеждащи документи и презентации.

Microsoft Office 2019 Professional Plus има удобен за потребителя и интуитивен интерфейс, който ви позволява бързо да намирате функциите и настройките, от които се нуждаете.

С Microsoft Office 2019 Professional Plus можете лесно да споделяте документи и презентации с колеги и работни партньори.

Microsoft Office 2019 Professional Plus предлага широк набор от инструменти за работа с таблици, диаграми и графики, което го прави незаменим инструмент за анализатори и финансисти.

Microsoft Office 2019 Professional Plus е надежден и сигурен софтуер, който защитава вашите данни и пази вашите документи поверителни.

Microsoft Office 2019 Professional Plus ви позволява да създавате документи в различни формати, което го прави удобен инструмент за работа с всякакъв тип файлове.

С Microsoft Office 2019 Professional Plus можете бързо и ефективно да решавате задачи с всякаква сложност, което повишава производителността и ефективността на вашата работа.

Свързани продукти

Допълнителна информация

Рейтинг: 4.5
(82)